Rpm Edition v2 (C6 v41.0.010) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003] (Symbian Belle Navibar Ekli Fw Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

PuGatorY

PuGatorY

Üye
tamam dostum atalı 5 dk oldu efektler on numara olmuş denemeye devam:)

bide t9 nasıl güzel mi bi daha eski hale dönmeyelim:)

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum atalı 5 dk oldu efektler on numara olmuş denemeye devam:)

bide t9 nasıl güzel mi bi daha eski hale dönmeyelim:)

Beğendiğine Sevindim. Teşekkürler... :)

T9'u Hiç Kullanmadım Açıkçası Sadece Çalışıyor mu diye Bakmıştım. Ben Normal Kullanımda T9'u Kullanmıyorum. Ancak T9'un Kelime Dağarcığını Geliştirmek İstersen Yardımcı Olabilirim.

- " " Programı Yardımıyla Tek Tek Uğraşmadan Bu İşi Halledebilirsin.

Üstteki Link İş Görmesse:

D.N: İndireceğin Dosyanın İçinde 3 Adet Program var 1 Tanesi Bahsettiğim Program Açıklaması vs... Herşeyi Mevcut...

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY
PuGatorY

PuGatorY

Üye
teşekkürler kardeş halletim bile eyvalla

• Beğen

scellimx

Üye
belle modunda görüntüsünü koysaymışın keşke

bugrahanselduz

Üye
telefon kapalıyken şarja taktığımda ekran donuyor menü tuşu işlevini kaybetmiş uzun tutulu bastığımda açık uygulamalar ekrana gelmiyor bildirimler widgeti kafasına göre takılıyor hata çok boşa yükledim.s

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapalıyken şarja taktığımda ekran donuyor menü tuşu işlevini kaybetmiş uzun tutulu bastığımda açık uygulamalar ekrana gelmiyor bildirimler widgeti kafasına göre takılıyor hata çok boşa yükledim.s

Ben Format Attığımdan Bu Yana 3 Kere Şarja Taktım Hepside Telefon Kapalıykendi ve Hiç Donmadı,

Ben Sürekli Kullanıyorum Menü Tuşunu ve Hiç Sorun Olmadı Açık Uygulamalar Ekrana Geliyor.

Bildirimler Widgetinin Kafasına Göre Takıldığını Hiç Görmedim, İlginç.

Aynı Cfw'yi Kullandığımıza Göre Sorun Sende Olmalı. :oke:

İyi Forumlar...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş genel olarak güzel olmuş 1 gün kullandım çok fazla bi sorunla karşılaşmadım

şuna inancın olsun 3 haftada bir yazılım değişirim ama kullandığım güzel yazılımlar arasına girer ama:good:

belle gerçek belle olamamış tema ile bi yere benzemiş:oke:

yazı tipini keşke değişseydin orijinalı pek güzel durmamış(h)

menüdeyken kapatma tuşuna basınça bende ev ekranına attı haberin olsun ana tv çıkışı için yapılması gereken bişey galiba ben öyle biliyorum yada ,:ah

bide önce ki cfw den mi bilmiyorum dokunma hassasiyeti pek güzel gelmedi

ramda çok iyidi 55mb oldu en son benim için önemli bi olay:tşk:

sonuç olarak güzel olmuş eline gönlüne yardımlarına insanliğina teşekkürler

:tşk:

• Beğen

ReQueM87

Üye
selam. bu cfw ye rusça yazma dili ekleme imkanımız var mı? varsa nasıl ekleyebilirim?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kardeş genel olarak güzel olmuş 1 gün kullandım çok fazla bi sorunla karşılaşmadım

şuna inancın olsun 3 haftada bir yazılım değişirim ama kullandığım güzel yazılımlar arasına girer ama:good:

belle gerçek belle olamamış tema ile bi yere benzemiş:oke:

yazı tipini keşke değişseydin orijinalı pek güzel durmamış(h)

menüdeyken kapatma tuşuna basınça bende ev ekranına attı haberin olsun ana tv çıkışı için yapılması gereken bişey galiba ben öyle biliyorum yada ,:ah

bide önce ki cfw den mi bilmiyorum dokunma hassasiyeti pek güzel gelmedi

ramda çok iyidi 55mb oldu en son benim için önemli bi olay:tşk:

sonuç olarak güzel olmuş eline gönlüne yardımlarına insanliğina teşekkürler

:tşk:

Belle Konusunda Sana Katılamayacağımı Söyleyemem. Açık Konuşmak Gerekirse İsteyenler Olduğu için Yayınladım Belle Sürümü. Hele Görüntünün Bozulmaması için Sağ Tuşta Menünün Olması Gerekmesi Beni Deli Ediyor. Rehber'i Ekleyebilir miyim? diye Araştırdım. Olumsuz Bir Yanıt Gelince Vazgeçtim (Konusu Genel & Destek Bölümünde). Ancak SymbianModder - Furkan'ın Bir Tanıtım Konusunda Gördüm O Bulmuş Sanırım Öyle Bir Mod , Yani İmkansız Değilmiş. :)

Symbian Belle Navibar Ekli Fw'de Belle Modun Düzgün Çalışması için Onunla Uyumlu Font Gerekiyordu ve Elimde Pek Bir Alternatif Yok Gibiydi, Symbian Belle Navibar Ekli Olmayan Fw'de ise Ev Ekranında ki "Seçenekler" Yazısının "Seçenek..." Olarak Gözükmemesi için Bu Yazı Tipini Uyguladım ve Diğer Denediğim Fontlarda Hep Sonu Üç Nokta (...) Olarak Çıktı.

Evet, Öyle Bir Sorun var Malesef. "Tv - Çıkışı" Çalıştırınca O Sorun Ortaya Çıktı ve Bende Önemli Olanın Tv - Çıkışı Olduğunu Düşündüm. Bu Sorunu Bir Daha Fw Düzenlersem (ki Farklı ve Çözülmesi Gereken Sorunlar Ortaya Çıkarsa Mecburen) Düzeltmeye Çalışacağım ama Eğer Derslerden Vakit Bulabildiğim Boş Bir Vakit Olursa Tabii Düzeltmeye Çalışırım.

Dokunmatik Hassasiyeti Benim Hoşuma Gitmişti Aslında ama Daha İyisi için Araştırıyorum Elimden Geldiğince...

Bilgilerini ve Deneyimlerini Paylaştığın için Ben Teşekkür Ederim.

selam. bu cfw ye rusça yazma dili ekleme imkanımız var mı? varsa nasıl ekleyebilirim?

Rusça Dil Paketini Bulabilirsen Fw'yi NFE (Nokia Firmware Editör) İle Açarak Dili Entegre Edebilirsin...

Rusça Dil Paketi Bulmakta Çok Zor Olmasa Gerek.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
rica ederim bazı şeyleri yapmak istiyorsun yardımcı olmak istedim bide ekran dönüşlerine kullandığın efekt bazı kişilerin(öncelikle benim) pek işime gelmiyor yavaş kalıyor onuda kullanmasan daha güzel olur nacizane tavsiyem dikkate alırsan sevinirim:)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bazı şeyleri yapmak istiyorsun yardımcı olmak istedim bide ekran dönüşlerine kullandığın efekt bazı kişilerin(öncelikle benim) pek işime gelmiyor yavaş kalıyor onuda kullanmasan daha güzel olur nacizane tavsiyem dikkate alırsan sevinirim:)

Aslında elimde çok hoş bir tema var ama onu ayarlayınca "Ayarlar ve Rehber" menüsüne geç giriyor. Bu sorunu düzeltebilirsem değiştireceğim. Ancak başka güzel efektlerde araştırıyorum tabii.

Teşekkürler... :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun Pesimist. Ben yokken 2. versiyonu bile çıkartmışsın CFW'nin :alkis

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rica ederim, önemli olan araçları kullanabilmek ve emek harcamak. Emeğe saygı :ok2:

• Beğen

ReQueM87

Üye
PPM için hangi dosyayı seçmem gerekiyor. flashlayamadım bi türlü. telefon kapanıp kapanıp açılmıyor :(

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
AvCı27

AvCı27

Üye
PPM için hangi dosyayı seçmem gerekiyor. flashlayamadım bi türlü. telefon kapanıp kapanıp açılmıyor :(

İkinici Bi yöntem olarak flash dosyalarını otomatik olarak gördürmek istiyorsan C0r << dosyasının istimi c00 << olarak değiştir Jaf Proğramında Rm-356 << seçtiğinde otomatik olarak Görür..

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
İkinici Bi yöntem olarak flash dosyalarını otomatik olarak gördürmek istiyorsan C0r << dosyasının istimi c00 << olarak değiştir Jaf Proğramında Rm-356 << seçtiğinde otomatik olarak Görür..

İlgilendiğin için Teşekkürler. :)

Üst Alt