Rpm Edition v2 (C6 v41.0.010) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003] (Symbian Belle Navibar Ekli Fw Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
tamam belle yükledimde ondan sordum belki farklı bisey vardır diye baktım fw e sorun yok cok iyi stabil ekran dönüs hızı daha da artmıs gibi geldi bana dokunma hassasiyeti arttı gibi demişsin doğru azda olsa artma var emeğine sağlık ne diyeyim başarıların devamını dilerim :) şu ana kadar sorduğum sorularla seni sıktıysam simdiden özür dilerim ve ilgin icinde tesekkürler :) devamını bekleriz :)

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
tamam belle yükledimde ondan sordum belki farklı bisey vardır diye baktım fw e sorun yok cok iyi stabil ekran dönüs hızı daha da artmıs gibi geldi bana dokunma hassasiyeti arttı gibi demişsin doğru azda olsa artma var emeğine sağlık ne diyeyim başarıların devamını dilerim :) şu ana kadar sorduğum sorularla seni sıktıysam simdiden özür dilerim ve ilgin icinde tesekkürler :) devamını bekleriz :)

Beğendiğine Sevindim Doğrusu :)

- Estağfirullah Ne Sıkması, Cfw'de Sorun olursa veya öğrenmek istediğin bir şey sorularının devamını beklerim. Güle güle Kullan. İnş. Sorun Çıkartmaz...

dj_onur

dj_onur

Üye
kardes arayanın adını söyleme kesin çalısıyo mu? :ehe

----------Eklendi @ 21:16:53 ---------- Yazıldı @ 20:51:25 ----------

temaların süper kardes indirdim kurdum tesekkurler :yuru:tşk:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kardes arayanın adını söyleme kesin çalısıyo mu? :ehe

----------Eklendi @ 21:16:53 ---------- Yazıldı @ 20:51:25 ----------

temaların süper kardes indirdim kurdum tesekkurler :yuru:tşk:

Ben Teşekkür Ederim. :)

- Evet, Kesin Olarak Çalışıyor. (Hangi Cfw'de Çalışmıyor Gerçekten Merak Ediyorum, Dalga Geçmeye Çalıştığını Sanmaya Başladım.)

dj_onur

dj_onur

Üye
Yok karder ne dalgasi dj matrx in knı yukledm adam isnn ehlyms uygulamalar slnms fw de ama fw cleanerde yuklu gösteryor tekrar fw cleanerden geri yukledm msj okuycunn smgesı geldı proya grmedı ses komutlarnda attm ama fwde görunmyr arayann adnı söylemede calsmadı :D

----------Eklendi @ 21:59:46 ---------- Yazıldı @ 21:58:25 ----------

Yok kardeş ne dalgasi dj matrx in knı yukledm adam isnn ehlyms uygulamalar slnms fw de ama fw cleanerde yuklu gösteryor tekrar fw cleanerden geri yukledm msj okuycunn smgesı geldı proya grmedı ses komutlarnda attm ama fwde görunmyr arayann adnı söylemede calsmadı :D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Yok karder ne dalgasi dj matrx in knı yukledm adam isnn ehlyms uygulamalar slnms fw de ama fw cleanerde yuklu gösteryor tekrar fw cleanerden geri yukledm msj okuycunn smgesı geldı proya grmedı ses komutlarnda attm ama fwde görunmyr arayann adnı söylemede calsmadı :D

Ben Sen Sorduktan Sonra Tekrar Denedim Gerçekten Bir Sorun Olabilir mi diye ama Kesinlikle Çalışıyor... :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Hmm.Peki haritalar guncellenyr mu ve dgr programlar?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Diğer Programlar Derken Tam Olarak Neyi Kastettiğini Bilemem ama Güncellemelerde Hiç Sorun Yaşamadım. Ovi Haritalar, Müzik Çalar, Nokia İnternet Radyo vs... Şuan Telefonumda Hepsi Güncel...

dj_onur

dj_onur

Üye
Hmm iyi kardes supersn pips ve qt de sorunszdur ins :D

headhunterrr

Üye
kardeşim bnm 5800 da v60 yüklü geçen gün senin paylaştığın bu yazılımı yükledim telefona açmaya çalıştım ama telefon titredi ışıklar yandı geri kapanıp kapanıp açıldı sence neden kaynaklanıyor şimdiden tşkler

dj_onur

dj_onur

Üye
Onu yapması icn ya yarıda kesti flas i yada mod uyumszlugundan acmaz benm de kackez basma geldi flasladm duzeldi ;)

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Hmm iyi kardes supersn pips ve qt de sorunszdur ins :D

Onlarda Sorunsuz Eğer Cep Telefonundan Falan Girmiyorsan Konunun En Üstünde Rpm Edition v1'in Linki var. Ona Bakmanı Öneririm. Orada Daha Geniş Çaplı Açıklamalar var. Bu Cfw'nin v1'den Farkı Yazıyor Burada Sadece...

kardeşim bnm 5800 da v60 yüklü geçen gün senin paylaştığın bu yazılımı yükledim telefona açmaya çalıştım ama telefon titredi ışıklar yandı geri kapanıp kapanıp açıldı sence neden kaynaklanıyor şimdiden tşkler

Onu yapması icn ya yarıda kesti flas i yada mod uyumszlugundan acmaz benm de kackez basma geldi flasladm duzeldi ;)

"dj_onur" Kardeşimiz Cevaplamış ama...

Onun olması için Gerçekten de Mod Uyumsuzluğu Olması Gerekir. Rpm Edition v1'de ve v2'de Böyle Bir Sorun Yok. Çünkü Hem Benden Farklı Olarak Yükleyenler Oldu Hemde Ben Sürekli Denemeden Paylaşmıyorum Cfw'leri. Uyumsuz Mod Sorunu Olacağını Zannetmiyorum. Telefonu Tamamen Kapatıp Pc'ye Bağlayarak Tekrar Düzgünce Flaşlamanı Öneririm...

dj_onur

dj_onur

Üye
Cepten gryrm kardsmde skntı oluyr. Gercekten elne saglk görselne baktm super ;)

• Beğen

headhunterrr

Üye
Kardeşim aynı sorun devam ediyor orjinal yazılım atıyorum telefon açılıyor birde ben telefon tamircisiyim direk orjinal jaftan programlıyorum telefonu usbden değil direk kablo ile atıyorum usbden de attım aynı anlamadım gitti

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes o 2 ihtimaln dsnda flas dosyalari eksk olablr normalde 7 adet dosya olması lazm ama rof3 olmadan da flas atlyr.. Sen cogunlugun kurdugu fw yi indr upload edrken dosya bozulmus yada inerken sorun olmus olablr ;)

headhunterrr

Üye
yok kardeşim dosyalar sağlam tam hepsi bozuk olsa atmaz zaten jaf

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Cepten gryrm kardsmde skntı oluyr. Gercekten elne saglk görselne baktm super ;)

Beğendiğine Sevindim. Cfw ile İlgili Öğrenmek İstediğin Bir şeyler Olursa Sorularını Beklerim, O Mesajı Seni Terslemişim Gibi Algılamanı İstemem.

Kardeşim aynı sorun devam ediyor orjinal yazılım atıyorum telefon açılıyor birde ben telefon tamircisiyim direk orjinal jaftan programlıyorum telefonu usbden değil direk kablo ile atıyorum usbden de attım aynı anlamadım gitti

Mesaj Olarak Bir şeyler Yazdım Gönderdim. Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışıyorum, Fakat Benim Başıma Pek Böyle Bir Sorun Gelmediği için Fazla Bilgim Yok. :(

Kardes o 2 ihtimaln dsnda flas dosyalari eksk olablr normalde 7 adet dosya olması lazm ama rof3 olmadan da flas atlyr.. Sen cogunlugun kurdugu fw yi indr upload edrken dosya bozulmus yada inerken sorun olmus olablr ;)

yok kardeşim dosyalar sağlam tam hepsi bozuk olsa atmaz zaten jaf

Farklı Bir Konu Açarsan Daha Çok Kişi Fark edebilir, Daha Kapsamlı Yardım Alabilirsin. Burada Sadece 2 Kişi Görüyoruz ve Benim Bu Konuda Pek Bilgim Yok Açıkçası... Üzgünüm :(

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
head hunter bendede olmustu o jaf ile sorun giderilmiyor sen phoneix indir pc ne ordan flash at ordan yapınca sorunsuzca yuklersn yine olmazsa bu sefer telefonun orginal fw sini yukle tekrar phoneix ile yüklemeyi dene phoneix ile ölü flash yaparak atıyorsun flashı al sana acıklama:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html bu anlatım.Bu da;
phoneix indir. :) sorun olursa bana söyle buradan

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
head hunter bendede olmustu o jaf ile sorun giderilmiyor sen phoneix indir pc ne ordan flash at ordan yapınca sorunsuzca yuklersn yine olmazsa bu sefer telefonun orginal fw sini yukle tekrar phoneix ile yüklemeyi dene phoneix ile ölü flash yaparak atıyorsun flashı al sana acıklama:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html bu anlatım.Bu da;
phoneix indir. :) sorun olursa bana söyle buradan

İlgilendiğin için Teşekkürler... :)

• Beğen
Tepkiler: wwwcomtr
wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ne demek her zaman :)

• Beğen

Üst Alt