tamam dostum atalı 5 dk oldu efektler on numara olmuş denemeye devam
bide t9 nasıl güzel mi bi daha eski hale dönmeyelim![]()

teşekkürler kardeş halletim bile eyvalla
belle modunda görüntüsünü koysaymışın keşke

telefon kapalıyken şarja taktığımda ekran donuyor menü tuşu işlevini kaybetmiş uzun tutulu bastığımda açık uygulamalar ekrana gelmiyor bildirimler widgeti kafasına göre takılıyor hata çok boşa yükledim.s

kardeş genel olarak güzel olmuş 1 gün kullandım çok fazla bi sorunla karşılaşmadım
şuna inancın olsun 3 haftada bir yazılım değişirim ama kullandığım güzel yazılımlar arasına girer ama
belle gerçek belle olamamış tema ile bi yere benzemiş
yazı tipini keşke değişseydin orijinalı pek güzel durmamış
menüdeyken kapatma tuşuna basınça bende ev ekranına attı haberin olsun ana tv çıkışı için yapılması gereken bişey galiba ben öyle biliyorum yada ,
bide önce ki cfw den mi bilmiyorum dokunma hassasiyeti pek güzel gelmedi
ramda çok iyidi 55mb oldu en son benim için önemli bi olay
sonuç olarak güzel olmuş eline gönlüne yardımlarına insanliğina teşekkürler

selam. bu cfw ye rusça yazma dili ekleme imkanımız var mı? varsa nasıl ekleyebilirim?
rica ederim bazı şeyleri yapmak istiyorsun yardımcı olmak istedim bide ekran dönüşlerine kullandığın efekt bazı kişilerin(öncelikle benim) pek işime gelmiyor yavaş kalıyor onuda kullanmasan daha güzel olur nacizane tavsiyem dikkate alırsan sevinirim![]()

Hayırlı olsun Pesimist. Ben yokken 2. versiyonu bile çıkartmışsın CFW'nin![]()

PPM için hangi dosyayı seçmem gerekiyor. flashlayamadım bi türlü. telefon kapanıp kapanıp açılmıyor![]()
PPM için hangi dosyayı seçmem gerekiyor. flashlayamadım bi türlü. telefon kapanıp kapanıp açılmıyor![]()
İkinici Bi yöntem olarak flash dosyalarını otomatik olarak gördürmek istiyorsan C0r << dosyasının istimi c00 << olarak değiştir Jaf Proğramında Rm-356 << seçtiğinde otomatik olarak Görür..