[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrdd

Üye
Arkadaşıma altta linkini verdiğim romu yükledim. Onun ilk romu biraz kurcalasın alışsın başka rom yükleyebilirim, 4.4 daha rahat bir sistem normalde wonder için de bu geçerli mi bu romu kurayım mı? Bir de gapps zipi var içerisinde google uygulamaları var. Bu gapps illa kurulmalı mı? Apk'lar hariç bir ayar var var mı içinde? Gereksiz gördüğüm talk gibi uygulamaları silip kurmayı düşünüyorum.

Galaxy W i8150 Wonder - Galaxy W Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom Final(06.06.2013) - MaxiCep

genco15

genco15

Üye
sanal sensörler artık çalışıyor :bira:

Sanırım Yakında Hiç Bir Eksik Kalmayacak Hocam
Şu Şarj İyileştirmelerinide Yaparsanız Tadından Yenmez Rom Teli Servise Verdim Yeni Alacaktım Ama Bi Süre Daha Bende Kalacak Yenı Batarya İle Dahada Süper Olacak Rom :D

sir mordred

sir mordred

Üye
nasıl yani hangi sanallar :)

telefonda 2 tür sensör vardır biri donanımsal sensörler diğeri ise sanal sensörlerdir
donanımsal sensörler:yakınlık sensörü,ivme sensörü ,pusula,manyetik sensörlerdir
sanal sensörler ise: yerçekimi sensörü(g kuvvetini ölçer),rotasyon vektör sensörü ve linear acceleration sensördür

donanımsal sensörler telefonun anakartında bulundurdukları sensör çipleri ile çalışır(donanım) sanal sensörler ise donanımsal sensörlerden aldıkları data,veriyle çalışırlar

bazı uygulamalar çalışmak için bu sanal sensörlere ihtiyaç duyarlar bu sebepten/böylece sanal sensörler ile kullanabileceğimiz uygulama yelpazesi artmakta

arco eğer gönderdiğim değişikliği kaynak kodlarına kaynaştırırsa bir sonraki sürümde sizlerde kullanabileceksiniz

ben kendi cm11 test inşamda denedim ve çalıştı sonrada arcoya değişikliği gönderdim

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, hasaneness, Otroligt ve 2 diğerleri
bayfeat

bayfeat

Üye
telefonda 2 tür sensör vardır biri donanımsal sensörler diğeri ise sanal sensörlerdir
donanımsal sensörler:yakınlık sensörü,ivme sensörü ,pusula,manyetik sensörlerdir
sanal sensörler ise: yerçekimi sensörü(g kuvvetini ölçer),rotasyon vektör sensörü ve linear acceleration sensördür

donanımsal sensörler telefonun anakartında bulundurdukları sensör çipleri ile çalışır(donanım) sanal sensörler ise donanımsal sensörlerden aldıkları data,veriyle çalışırlar

bazı uygulamalar çalışmak için bu sanal sensörlere ihtiyaç duyarlar bu sebepten/böylece sanal sensörler ile kullanabileceğimiz uygulama yelpazesi artmakta

arco eğer gönderdiğim değişikliği kaynak kodlarına kaynaştırırsa bir sonraki sürümde sizlerde kullanabileceksiniz

ben kendi cm11 test inşamda denedim ve çalıştı sonrada arcoya değişikliği gönderdim
süpersin ustam ya :)

sir mordred

sir mordred

Üye
depremin ne kadar korkutucu birşey olduğunu birkez daha anladım o_O
duymuşsunuzdur belki 1-2 saat önce 5.1 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı Isparta

cidden çok fena birşey insan ne yapacağını şaşırıyo

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, kosovali41 ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye

Gecmis olsun usta

• Beğen
Tepkiler: burak_102, Bysalih41 ve sir mordred
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Sanal sensörleri şimdi kurabiliyor muyuz ve kurarsak sorun cıkar mı?

bayfeat

bayfeat

Üye

gemiş olsun

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye

geçmiş olsunbu arada son surum de takılmalar mı oluyor play store dan guncelleme yaparken dıger uygulamalar kullanılmaz oluyor onceden boyle yapmazdı cm

• Beğen

ibrdd

Üye

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Uzun süredir arco ustadan güncelleme gelmedi, süpriz çıkmasın :bleh: :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Google'ın android L kaynak kodlarını yayınlamasını dört gözle bekliyorum :bira:
yayınladığı günün gecesi hemen ancoraya derlemeye çalışıcam :oke:
umarım cihazımız android L'yi kaldırır

kaldırmaktan kastım artık /system ve /cache partition'u(yani system ve cache alanı) yeni romlar için çok küçük,dar gelmeye başladı
/system alanımız sadece 550 mb örneğin şuan cm11 zip halinde 214 mb ama kurulunca 360-370 mb alanı kaplıyor + birde gapps yüklersek /system alanı ağzına kadar doluyor umarım derlenmiş android L romları 300-400 mb olmaz.

ve ADC takımı s plus'a android L desteği vermeyeceğini açıkladı
bu demek oluyorki yüksek ihtimalle arco'da desteğini kesicek :( (çünkü arco genellikle ADC ile birlikte çalışıyor)

şunuda belirtmek lazım ki Xellar haklı bir yandan çünkü donanımlar limitlerine dayandı artık...
2.3.6'dan 4.4.4'e...

• Beğen
Tepkiler: burak_102, bayfeat, melodileriyakar ve 2 diğerleri
hasaneness

hasaneness

Üye
Google'ın android L kaynak kodlarını yayınlamasını dört gözle bekliyorum :bira:
yayınladığı günün gecesi hemen ancoraya derlemeye çalışıcam :oke:
umarım cihazımız android L'yi kaldırır

kaldırmaktan kastım artık /system ve /cache partition'u(yani system ve cache alanı) yeni romlar için çok küçük,dar gelmeye başladı
/system alanımız sadece 550 mb örneğin şuan cm11 zip halinde 214 mb ama kurulunca 360-370 mb alanı kaplıyor + birde gapps yüklersek /system alanı ağzına kadar doluyor umarım derlenmiş android L romları 300-400 mb olmaz.

ve ADC takımı s plus'a android L desteği vermeyeceğini açıkladı
bu demek oluyorki yüksek ihtimalle arco'da desteğini kesicek :( (çünkü arco genellikle ADC ile birlikte çalışıyor)

şunuda belirtmek lazım ki Xellar haklı bir yandan çünkü donanımlar limitlerine dayandı artık...
2.3.6'dan 4.4.4'e...
olsun usta sen bırakma o da yeter :D

• Beğen

Üst Alt