[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
aynen sağolun :D

spazmol

spazmol

Üye
Hiç sorma oda var tabi :D

spazmol

spazmol

Üye
İnşallah :D

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Selamlar arkadaşlar. Uzun süredir saf cm11 kullanıyorum ve custom kernel de kurmadım. Son zamanlarda birkaç tane daha cm11 tabanlı güzel romlar çıktı. Beanstalk, DarkCm, Saf Cm11 bunların hangisi hangi kernelle daha iyi batarya performansı sağlar sizce. Kullandığım uygulamalar; Instagram, Twitter, İşcep, TuneIn Radio, Youtube, Swiftkey, Gmail, Whatsapp. Şu an şarjım ortalama 13-14 saat gidiyor( 1 saat 45 dk ekran ve 1 saat sesli arama).

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar mobil veriden bağlanınca bildirim çubuğunda 3g yada H+ gibi işaretler yerine R harfi çıkıyor sadece, bu yüzden internetin nasıl çektiğini anlayamıyorum bir çözüm yolu var mı?

Mücteba

Mücteba

Üye
arkadaşlar mobil veriden bağlanınca bildirim çubuğunda 3g yada H+ gibi işaretler yerine R harfi çıkıyor sadece, bu yüzden internetin nasıl çektiğini anlayamıyorum bir çözüm yolu var mı?
2 konuda paylasmandaki amac ne biri yetmiyomu

dostumgeorge

Üye
2 konuda paylasmandaki amac ne biri yetmiyomu

daha fazla kişiye ulaşmak için kardeşim bilmiyosan cevap yazmak zorunda değilsin.. gören de bütün konulara yazdık sanacak.

Mücteba

Mücteba

Üye
daha fazla kişiye ulaşmak için kardeşim bilmiyosan cevap yazmak zorunda değilsin.. gören de bütün konulara yazdık sanacak.
birine yassanda görulur yaptigin post kasmaya girer niyetin bu olmasa bile

EnverYigit

EnverYigit

Üye

Neagf

Üye
Rom hizli ama genel bi agirlik var telefonda sürekli ağır calisiyor. Garip biraz.Batarya konusunda vasat ve telefon hafif kullanimima ragmen acayip derecede isiniyor.

aryscat

aryscat

Üye

yeni sürüm

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
herkese merhaba :oke: