[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

emrah166

Üye
Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre

sir mordred

sir mordred

Üye
Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre

evet fakat ek olarak custom kerneller yüklenebilir(birçok kernel özellikleri mevcut ve daha fazla ram içerenleri mevcut)

aJHier

aJHier

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam o kernellerde arco'nun son degişikliklerini içeriyorlar mı?

şuanlık değil kernel geliştiricilerinin kendi kernellerine son değişiklikleri eklemesi lazım ben zaman bulursam güncelleyecem :)

• Beğen
Tepkiler: aJHier
stackbyte

stackbyte

Üye
son sürüm pek hoşuma gitmedi seriliği yakalayamadım.Google Voice Search desteklemiyor.2-3 kere kilitlenme olayı oldu uygulamalarda problem oluyor siz de de sorun oldu mu bu şekilde dener misiniz ? Temiz kurulum yapar mısınız demeyin sevinirim :)

lafactorial

lafactorial

Üye
Son sürümü stock kernelle kullanan varsa deneyebilir mi acaba foto çektikten sonra video moduna geçince hata veriyor mu kamera?

stackbyte

stackbyte

Üye
Kamera durdu hatası veriyor HakanAyrıca ikonlar kayboluyor ekrana koyduğumuz başka bu sorunu olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: lafactorial

scope_123

Üye
Ama tekrar kamerayı açınca sorun olmuyor. Ben 10 snlik video çektim hiç sorun yok şu an. Resetlenme yaşamadım. Bazen ekranı kitlemek istiyorum kitlemiyor öyle kalıyor bu sorun önceki sürümde de vardı.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
Kamera durdu hatası veriyor HakanAyrıca ikonlar kayboluyor ekrana koyduğumuz başka bu sorunu olan var mı ?
CM kaynaklarıyla alakalı bir hata sanırım ikonların kaybolması. Kamera durdu hatasını sonraki sürümde düzeltecek arco muhtemelen. Ama başka kernel kullanırsanız sorun olmuyor kernel ile alakalı.

spazmol

spazmol

Üye
Yanlış yere yazmışım Pardon :D

Son düzenleme:
burak_909

burak_909

Üye
  • 2014-06-16: CM-11.0 20140616-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: bfac7e3bb53e8834d171e8ab1e84e6aa
    • Android 4.4.3
    • New kernel based on kk_2.7 branch from CAF (credits to Team AriesVE)
    • Available memory increased from 340 to 375 MB (might be able to increase it further when I have time to fine tune it, but this should be a safe amount for now)
    • Enabled MMC erase capability in kernel for TRIM support (thanks to sir mordred for the hint)
    • Reverted back to chromium webview, since classic webview doesn't compile in 4.4.3
    • Updated some media related blobs
    • Using kitkat Adreno libs again
  • Android 4.3.3 Gapps

hocam ben eski gaaps'i kurdum bi sıkıntı çıkar mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
1 hafta sonra android 5.0 açıklanabilir
Google I/O... :bira:
haftaya çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, hasaneness ve 1 kişi daha
burak_102

burak_102

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
EnverYigit

EnverYigit

Üye
  • 2014-06-16: CM-11.0 20140616-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: bfac7e3bb53e8834d171e8ab1e84e6aa
    • Android 4.4.3
    • New kernel based on kk_2.7 branch from CAF (credits to Team AriesVE)
    • Available memory increased from 340 to 375 MB (might be able to increase it further when I have time to fine tune it, but this should be a safe amount for now)
    • Enabled MMC erase capability in kernel for TRIM support (thanks to sir mordred for the hint)
    • Reverted back to chromium webview, since classic webview doesn't compile in 4.4.3
    • Updated some media related blobs
    • Using kitkat Adreno libs again
  • Android 4.3.3 Gapps

Gapps bunu yükleyeceğiz değil mi arconun sayfası eski gappsı gösteriyor yanlış bakmadıysam?

spazmol

spazmol

Üye
4.4.3 Gapps linki sorunlu galiba

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Arco 4.4.3 gapps dosyasını da yayınlamış zaten. İyi bakın

stackbyte

stackbyte

Üye
yeni yayınladı paşam önceden yoktu . tıklayın orada göreceksiniz 20140606 indirin

spazmol

spazmol

Üye
150mb gapps fazla değilmi sizcede yüklemedim ama :D

kosovali41

kosovali41

Üye
Ana ekran ayarları kaldırılmış mı yeni sürümde?

Üst Alt