[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile ne gibi yenilikler geldi. Ben hala 05/21 sürümündeyim de. :)

Podcast

Üye
Bu son güncellemeri yüklemeye gerek varmı şimdilik acaba bakıldığı zaman son güncellemelerde değişiklikleri geri almış zaten arco biraz daha beklesekmi yenilemek için romu :)

emrah166

Üye
Bencede cok onemli bir degisiklik olmadikca romu bozmaya gerek yok sadece milestone larda veya cok onemli gelismelerde yenileme yapiyorum ben

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04

met2534

Üye
Ayarlar /telefon hakkında /katkıda bulunanları çok güzel hazırlamışlar.

fecral

fecral

Üye
arkadaşlar trebuchette şöyle bir değişiklik olmuş. ekrana uzun basınca ya da orta tuşun solundaki menü tuşundan şöyle bir ekran açılıyor. şahsen benim hoşuma gitti.

ayrıca cwm recovery 6.0.4.8 oldu. update cm recovery seçip clean installation yaptım.

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04 ve reckless86
aJHier

aJHier

Üye
statusbarı aşagı çekince sizdede hizmet yok mu yazıyor_?

bayfeat

bayfeat

Üye
S.a Arkadaşlar hayırlı Günler sabah 2900 mah pil araştırırken birşey dikkatimi çekti olabilirmi diye bir sorayım dedim.bizim samsung wonderlere s4 yada s3 bataryaları olurmu ? çünkü şöyle resimlere baktımda bizimkiyle hemen hemen aynı gibi duruyor "mah'ları bizim telefonun piline göre yüksek, olursa şahane olur dikkatimi çekti bir sorayım dedim :)

fecral

fecral

Üye
S.a Arkadaşlar hayırlı Günler sabah 2900 mah pil araştırırken birşey dikkatimi çekti olabilirmi diye bir sorayım dedim.bizim samsung wonderlere s4 yada s3 bataryaları olurmu ? çünkü şöyle resimlere baktımda bizimkiyle hemen hemen aynı gibi duruyor "mah'ları bizim telefonun piline göre yüksek, olursa şahane olur dikkatimi çekti bir sorayım dedim :)
ve aleyküm selam. boyutlarının bire bir olduğunu zannetmiyorum. uymazlar bence her ikisi de.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve aJHier
reckless86

reckless86

Üye
statusbarı aşagı çekince sizdede hizmet yok mu yazıyor_?
Operatörün adı yazıyo kardeşim. Bir önceki versiyonu yüklediğimde (5/25) mobil veriyle ilgili benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Tekrar kurulum yaptığımda düzelmişti

Bysalih41

Bysalih41

Üye
tema değişikliği yaparsanız şebeke ve çevirici hatası alabilirsiniz

stackbyte

stackbyte

Üye
Yeri Değil Biliyorum ama sürekli buradayız diye buraya yazdım.

Tüm MaxiCep ailesini ve Wonder ailesini beklerim ... :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, kosovali41, bayfeat ve 4 diğerleri
fecral

fecral

Üye
Yeri Değil Biliyorum ama sürekli buradayız diye buraya yazdım.

Tüm MaxiCep ailesini ve Wonder ailesini beklerim ... :)
Tebrikler. Allah hayırlara vesile etsin.Huzurlu ve mutlu günlere inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: genco15
genco15

genco15

Üye
s4 mini yi denedım buyuk geldi :D

• Beğen
Tepkiler: fecral

atomtr

Üye
Merhaba arkadaşlar sizce 05 21 mi 05 28 mi daha stabil? Bu sabah 05 28 yükledim daha önce 04 13 yüklüydü.
Ayrıca arama konusunda bir sıkıntım var, birini aradığımda telefonun yakınlık sensörü kulağıma yaklaştırdığımda ekranı kapatıyor fakat kulağımdan uzaklaştırdığımda ekranı tekrar açmıyor, dahili numara çeviremiyorum bu yüzden, bu tür bir sıkıntı yaşayan var mı? Veya çözümü var mı?

Üst Alt