[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Yok kardeşim olay şöyle bizim şuan cm11'imiz unofficial versiyon arco kendi bilgisayarında derliyor ve paylaşıyor
Ama official olsaydı cyanogenmodun build server'ları var romlar orda derlenecek ve her gece yeni sürüm çıkacaktı(bu 2 yönden iyi 1-her gece yeni sürüm olacaktı ve otomatik güncelleme imkanı olacaktı yani arcoyu beklemekden kurtulacaktık :) 2-arco romları kendi bilgisayarında derlemeyeceği için fazla bir yük olmayacaktı ve bu sebepten cm12'yi de çıkarırdı) ama official olmayacak maalesef ama yinede ümidimizi kesmeyelim belki arco unofficial olarak cm12'iyi de verir
Okey bi an kötü oldum yani sadece şu nightly romlari alamiyacagiz
Bu Arada Hayırlı Aksamlar

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

genco15

genco15

Üye
Arkadaşlar kötü bir haberim var maalesef resmi(official) cyanogenmod'u asla göremiycez muhtemelen
Arco bizzat ifade etti:"official 7x30 builds wont happen"

Galiba wonder'dan ayrılık vakti yaklaşıyor :(
aynen su one plus one ı bı sekılde alabılsem 2 yıl kafam rahat eder

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
beyler valla bu wonder için Official güncelleme beklemek insanı kanser eder arco da eskisi kadar yetemiyor bize gelin bu yaz nexus 5 alalım kafamız rahat olsun. para bulursam valla düşünmeden alıcam :) Umarım bu kadroyla google rom konularında karşılaşırız :)

• Beğen
Tepkiler: genco15 ve sir mordred

yarenefe

Üye
Arkadaslar bir sorum olacak... Google camera uygulamasini yukluyorum fakat 2 secenek kamera ve video secenekleri var.. Lens blur ,panorama ve photo shpere secenekleri cikmiyor sorun nerden kaynaklaniyor. Cozumu var mi

dostumgeorge

Üye
beyler sizce cm11 25.05 son sürümünü mü yükliyim yoksa mokee romun 23.05 son sürümünü mü yükliyim?
hangisini önerirsiniz?

aga38

aga38

Üye
beyler sizce cm11 25.05 son sürümünü mü yükliyim yoksa mokee romun 23.05 son sürümünü mü yükliyim?
hangisini önerirsiniz?
Hocam ben moke romu kurdum ama "çevirici kapatıldı uyarısı" yuzunden kaldırdım(kurulumu temiz yapmıstım ve tekrar kurdum aynı hatayı verdi).

themotto

themotto

Üye
cm11 son sürümde de aynı hata var. İlk kurduğumda yoktu şuan çıktı. Yeniden kurdum bakalım nasıl olacak

sir mordred

sir mordred

Üye
cm11 son sürümde de aynı hata var. İlk kurduğumda yoktu şuan çıktı. Yeniden kurdum bakalım nasıl olacak

Hmm seni yeniden görmek güzel themotto hoşgeldin tekrardan aramıza :)

themotto

themotto

Üye
Teşekkür ederim sevgili @sir mordred :) Ya bir otopark sistemi tasarlıyordum da ( kablosuz ultrasonic sensör ağlarıyla , zigbee ile kablosuz haberleşme protokolü kullanan bir sistem. Onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım buralara :)

• Beğen

ismailnayir

Kapalı Hesap

525 sürümünde recovery 6048'e güncelliyor

• Beğen
fecral

fecral

Üye

525 sürümünde recovery 6048'e güncelliyor
xda'da güncellememiş henüz arco. bir an için 21 mb gözüktü goo.im'de :/

edit: an itibariyle güncelledi.

Son düzenleme:
  • Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-05-28: CM-11.0 20140528-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 1392a296a61c518adc123451541fd3a8
    • Reverted kitkat based Adreno libs until issue with video thumbnail generation is fixed, if ever.
arco sadece kk sürülerini geri çekmiş birazcık daha birşeyler ekleseymiş iyimiş :)

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04, sir mordred ve reckless86
ismailozcn

ismailozcn

Üye
..

stackbyte

stackbyte

Üye
Cwm 6.0.4.8 olsa arco belirtildi herhalde

• Beğen
Tepkiler: reckless86