[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Oğuzhan sana danışmam gereken bir konu var ben telefona hiçbir şekilde hiçbir şey flashlayamıyorum ne yaparsam yapayım

(bad)
installation aborted

hatası alıyorum twp recovery de denedim olmadı cwm sürüm değiştirdim olmadı stock roma dönüp odinden tekrar cwm flasladım yine olmadı bu arada terminal emilatörü ile recovery flaslayınca telefon soft brick oluyor yardımın için şimdiden teşekkürler cevabını sabırsızlıkla bekliyorum..

Ben şuana kadar tüm cwm güncellemelerini,yüklemelerini terminalden yaptım hiç sorun olmadı sende nasıl bu sorunlar baş gösterdi ilginç...
Tüm tavsiye ediceklerimi çoktan denemişsin geriye tek bir yol kalıyor odinden stock romu flaşla daha sonra cwm kur ve daha sonra bak bakalım hala aynı installation aborted hatası alıcakmısın

hasaneness

hasaneness

Üye
Kardeşim eğer eBay'den alışveriş yapmak istersen çok güzel bir batarya önerebilirim yaklaşık 1 sene oldu alalı. Orjinalden daha iyi, Alman malı, 1600 mah. Stock romda 2 günü çıkarırdım. CM11 dede 1 gün çok rahat yetiyor.
Yuksek kapasiteli batarya ariyorum bende ulasabilirmisiniz bana

• Beğen
Tepkiler: fecral ve kosovali41
UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
Biri Bana indirilenler uygulamasının apksını upload edebilir mi acaba.. Silmişim...

genco15

genco15

Üye
Az once enterasan bisey yasadim islemcinin en dusuk hizink 300 e alıp powersawe midda respawnables oynadim nerdeyse sifir donmayla oynadim performans modda bazen acilmadigi oluyordu :)

kosovali41

kosovali41

Üye
Smartassv2'nin gözünü seveyim. Bunlar durduk yere şarjı gasp ediyorlar :/

Skrkaya

Üye
s.a beyler oyun romu kurmayi dusunuyorum 3 tane rom var hangisini kursam acaba yardimci olursaniz sevinirim 1.rom Galaxy W i8150 Wonder - Galaxy Wonder - One Of A Kind ( Oyun Romu ) 4.0.4
2.rom Samsunggalaxy W Cm9 Rc2 Rom +honeyx 7up Kernel(oyun Oynama/perfonmans/süperşarj)
3. Galaxy W i8150Wonder [JB][4.1.2]G-wonder Rom hangisini tavsiye edersiniz

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
3 u kullandım hem sistem olarak en yenisi bana görede en hızlısı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
cm11 bence

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, stackbyte ve sir mordred

emrah166

Üye
Gwonder kardesim

Skrkaya

Üye
salih kardes ben oyun romu diyorum c11 zaten yuklu oyunlarda c11 oyunlar biraz sikintili baska rom onerisi olanlarda yaza bilir yazan arkadaslara teşekür ederim

lavasoft95

Üye
One of a kind tavsiye etmem telefonun donanımının içine ediyor stabil değil telefonu aşırı zorluyor.

yokartk

Üye
Oğuzhan sana danışmam gereken bir konu var ben telefona hiçbir şekilde hiçbir şey flashlayamıyorum ne yaparsam yapayım

(bad)
installation aborted

hatası alıyorum twp recovery de denedim olmadı cwm sürüm değiştirdim olmadı stock roma dönüp odinden tekrar cwm flasladım yine olmadı bu arada terminal emilatörü ile recovery flaslayınca telefon soft brick oluyor yardımın için şimdiden teşekkürler cevabını sabırsızlıkla bekliyorum..

Orjinal roma dönup ayarlardan sistem hafizasina res at duzelebilir. Bende sacma sapan bir hata aliyordum cm 11 den sogutmustu beni bes alti rom denemistim hala ayni sey devam etti herseyi denedim duzelmemisti sadece bu yolla duzeltebildim..

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11 kernel degistir khan trim destekli kerneli yukle seeder yukle grenify yukle alsana uzun vadeli oyun romu

Skrkaya

Üye
salih kardesim suan c11 nisan romu ve khan kernel ve gpuda flasladin grenfy seeder de var hatta supercharger yuklemeyide dusunuyorum ama oyunlarda kasma var hepsinde degil bazilarini acamiyor bile

stackbyte

stackbyte

Üye
arco cm11 için hızlandı dikkat ettim 2 gündür github da çalışıyor Oğuzhan'ın dediği gibi olacak galiba her gece alırız belki güncelleme

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04, hasaneness, sir mordred ve 2 diğerleri

Skrkaya

Üye
g-wonderin link indirme yapmıyor
Originally Posted by scorpion26
Galeri 2014/05/25 yapı içinde dondurma.
[TBODY] [/TBODY]
Aynı burada, galeri donuyor telefon. Kayıtlar ekli, bizim usta @ Muhtemelen, sorun videoların küçük resimlerini yapıyor. Görüntü küçük geliyor, ama video küçük, telefon donuyor yaparken. Sadece video küçük siyah görünüyor. . Belki bilmiyorum sadece bazı formatları-kararlar donuyor, ben videoları farklı formatlarda çok var bence bu krom ilgili bir video sorunu. Edit: video klasörüne Ayrıca CM Dosya Yöneticisi ve androidin belgeleri app donuyor. Ben Dosya Yöneticisi'nin ayarlarından küçük yapmak devre dışı, sorun giderilmiştir. Edit2: Ayrıca ben video klasöründe galeri sabit silindi. Edit3: Ben tüm videoları silinmiş, yalnızca bir video, donma devam ediyor olması. Video olduğunda H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 bölüm 10 2,0 Mbit / sn 1280x720 25FPS 44100 Hz AAC 192,0 kbit / sn Edit4: Herkes indirmek ve galeri açmak ve video klasörünü gitmek için deneyebilirsiniz. Bu video, 3 ay boyunca telefonumda eski cm'ye hiçbir sorun yoktur oluşturur.Şimdi varsayılan video oynatıcı normalde bu oynayabilir, dosya bozuk değil. Ama galeri telefon donuyor. SystemUI kazasında, krom video çarpma günlükleri burada ne demek istiyor xda alıntı chromeden türceye cevrildi
uote:
Originally Posted by scorpion26
Gallery is freezing in 2014-05-25 build.
[TBODY] [/TBODY]
Same here, gallery freezes phone.

Logs attached, our master @

Probably, problem is making thumbnails of videos. Image thumbnails coming, but when making video thumbnails, phone freezes. Only video thumbnails seems black. Maybe only some formats-resolutions freezes I dont know, I got lots of different formats of videos.

I think chrome video issue related this.

Edit: Also CM File Manager and android's documents app freezes in video folder. I disabled make thumbnails from File Manager's settings, problem fixed.

Edit2: Also i deleted video folder, gallery fixed.

Edit3: I deleted all of videos, only one video have, freeze continues.

Video is
H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
2,0 Mbits/sec
1280x720 25FPS
44100 Hz AAC 192,0 kbits/sec

Edit4: Anyone can download and try to open gallery and go video's folder. This video is in my phone for 3 months, in old builds of cm there is no problem. Now default video player can play this normally, file isn't corrupted. But in gallery phone freezes.

SystemUI crash, chrome video crash logs is
ATTACHED FILES
- -
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Son sürümü yükledim.İlk gün sıkıntı yoktu 2. gün galeriye girince donmalar,kilitleme tuşu da çalışmıyordu uzun basınca kapatma menüsü geliyor ama ekranı kilitlemiyordu.Geri cm10.1 e döndüm hiçbir sıkıntı yok.

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar kötü bir haberim var maalesef resmi(official) cyanogenmod'u asla göremiycez muhtemelen
Arco bizzat ifade etti:"official 7x30 builds wont happen"

Galiba wonder'dan ayrılık vakti yaklaşıyor :(

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar kötü bir haberim var maalesef resmi(official) cyanogenmod'u asla göremiycez muhtemelen
Arco bizzat ifade etti:"official 7x30 builds wont happen"

Galiba wonder'dan ayrılık vakti yaklaşıyor :(
Cyanogen tamamen mi birakti :( hadi ya

sir mordred

sir mordred

Üye
Cyanogen tamamen mi birakti :( hadi ya

Yok kardeşim olay şöyle bizim şuan cm11'imiz unofficial versiyon arco kendi bilgisayarında derliyor ve paylaşıyor
Ama official olsaydı cyanogenmodun build server'ları var romlar orda derlenecek ve her gece yeni sürüm çıkacaktı(bu 2 yönden iyi 1-her gece yeni sürüm olacaktı ve otomatik güncelleme imkanı olacaktı yani arcoyu beklemekden kurtulacaktık :) 2-arco romları kendi bilgisayarında derlemeyeceği için fazla bir yük olmayacaktı ve bu sebepten cm12'yi de çıkarırdı) ama official olmayacak maalesef ama yinede ümidimizi kesmeyelim belki arco unofficial olarak cm12'iyi de verir

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt