g-wonderin link indirme yapmıyor
| Originally Posted by scorpion26
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galeri 2014/05/25 yapı içinde dondurma. |
[TBODY]
[/TBODY]
Aynı burada, galeri donuyor telefon. Kayıtlar ekli, bizim usta @
Muhtemelen, sorun videoların küçük resimlerini yapıyor. Görüntü küçük geliyor, ama video küçük, telefon donuyor yaparken. Sadece video küçük siyah görünüyor. . Belki bilmiyorum sadece bazı formatları-kararlar donuyor, ben videoları farklı formatlarda çok var bence bu krom ilgili bir video sorunu. Edit: video klasörüne Ayrıca CM Dosya Yöneticisi ve androidin belgeleri app donuyor. Ben Dosya Yöneticisi'nin ayarlarından küçük yapmak devre dışı, sorun giderilmiştir. Edit2: Ayrıca ben video klasöründe galeri sabit silindi. Edit3: Ben tüm videoları silinmiş, yalnızca bir video, donma devam ediyor olması. Video olduğunda H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 bölüm 10 2,0 Mbit / sn 1280x720 25FPS 44100 Hz AAC 192,0 kbit / sn Edit4: Herkes indirmek ve galeri açmak ve video klasörünü gitmek için deneyebilirsiniz. Bu video, 3 ay boyunca telefonumda eski cm'ye hiçbir sorun yoktur oluşturur.Şimdi varsayılan video oynatıcı normalde bu oynayabilir, dosya bozuk değil. Ama galeri telefon donuyor.
SystemUI kazasında, krom video çarpma günlükleri
burada ne demek istiyor xda alıntı chromeden türceye cevrildi
uote:
| Originally Posted by scorpion26
Gallery is freezing in 2014-05-25 build. |
[TBODY]
[/TBODY] Same here, gallery freezes phone.
Logs attached, our master @
Probably, problem is making thumbnails of videos. Image thumbnails coming, but when making video thumbnails, phone freezes. Only video thumbnails seems black. Maybe only some formats-resolutions freezes I dont know, I got lots of different formats of videos.
I think chrome video issue related this.
Edit: Also CM File Manager and android's documents app freezes in video folder. I disabled make thumbnails from File Manager's settings, problem fixed.
Edit2: Also i deleted video folder, gallery fixed.
Edit3: I deleted all of videos, only one video have, freeze continues.
Video is
H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
2,0 Mbits/sec
1280x720 25FPS
44100 Hz AAC 192,0 kbits/sec
Edit4: Anyone can download and try to open gallery and go video's folder. This video is in my phone for 3 months, in old builds of cm there is no problem. Now default video player can play this normally, file isn't corrupted. But in gallery phone freezes.
SystemUI crash, chrome video crash logs is
ATTACHED FILES
|
-
- |
[TBODY]
[/TBODY] |
[TBODY]