[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

kosovali41

kosovali41

Üye
Arkadaşlar sadece 1 tane ana ekran sayfam var. Önceki sürümde duvar kağıdı ayarlarken scroll diye bir seçenek olurdu sağ üstteki menüde. Onun işaretini kaldırdık mı tam otururdu ekrana duvar kağıdı. Telefon kapanıp açılsa da bozulmazdı. Bu sürümde bulamadım bulabilen var mı? Sürekli yamuluyor telefonun duvar kağıdı :D

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Telefon kapatılıp açıldığında, sd card a taşınan uygulamaların simgesi kayboluyor ana ekranda.

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Chrome ile indirin.

Arkadaşlar ekran parlaklığını açma yani statüs bar iki kere tıklayınca otomatik tuş kilidi kilitleniyor bilen var mi bilmiyorum ama yeni çözdüm hoşuma gitti paylaşmak istedim. :-)
Ben yeni sürüme bugün geçeceğim. Şu an 03232014 sürümü yüklü bende ve bu özellik bu sürümde de var.Arkadaşlar ben son sürümü yükledim ama durum çubuğu saydam değil nasıl saydam yapabilirim onu ?

emrah166

Üye
Ben sürüme bugün geçeceğim. Şu an 03232014 sürümü yüklü bende ve bu özellik bu sürümde de var.Arkadaşlar ben son sürümü yükledim ama durum çubuğu saydam değil nasıl saydam yapabilirim onu ?
Bu ozelligi tam olarak nasil kullaniyoruz yani o ust barin neresine tikliyoruz iki defa ?

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
En üstte durum çubuğunu çektiğin yere o saydam olan yere iki kere tıklarsan kilitlenir ekran

sir mordred

sir mordred

Üye
hmm aşağıdaki yama ile official(resmi) cyanogenmod'a bir adım daha yaklaştık

yukardaki değişiklikle birlikte display-caf deposundaki aşağıdaki değişikliğe gerek kalmadı

ayrıca bir sonraki cm11 büyük bir güncelleme ile geliyor:

-kitkat tabanlı adreno sürücülerini sisteme dahil edildi
-kernel içindeki kgsl sürücüsü(bu sürücü kernel içindeki adreno sürücüsüdür) kitkat tabanında(kk2.7 branş) güncellendi bu değişiklik gerçekten çok önemli çünkü artık kernel içindeki gpu sürücüleri ve adreno sürücüleri ikisi birlikte kitkat tabanındalar dolayısıyla birbiriyle uyumlu olacaklar bu da daha fazla grafik performansı anlamına geliyor :)
-muhtemelen cwm 6.0.4.8 gelicek

şimdilik görebildiğim değişiklikler bunlar

• Beğen
Tepkiler: tedirgin1111, stackbyte, eren2934 ve 7 diğerleri
bayfeat

bayfeat

Üye
hmm aşağıdaki yama ile official(resmi) cyanogenmod'a bir adım daha yaklaştık

yukardaki değişiklikle birlikte display-caf deposundaki aşağıdaki değişikliğe gerek kalmadı

ayrıca bir sonraki cm11 büyük bir güncelleme ile geliyor:

-kitkat tabanlı adreno sürücülerini sisteme dahil edildi
-kernel içindeki kgsl sürücüsü(bu sürücü kernel içindeki adreno sürücüsüdür) kitkat tabanında(kk2.7 branş) güncellendi bu değişiklik gerçekten çok önemli çünkü artık kernel içindeki gpu sürücüleri ve adreno sürücüleri ikisi birlikte kitkat tabanındalar dolayısıyla birbiriyle uyumlu olacaklar bu da daha fazla grafik performansı anlamına geliyor :)
-muhtemelen cwm 6.0.4.8 gelicek

şimdilik görebildiğim değişiklikler bunlar
süper bişey hocam cyanogenmod a geçtinmiii 10 numara sıkıntısız korkusuz güncelleme lacağız değilmi :) hocam gene wonder bırakmadı beni yolda 2 kattan aşağı attım gene bişey olmadı ama lg g2 nin ekranı kırıldı hemde cebimde en az 400 tl fiyatı var garanti dışıda kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
süper bişey hocam cyanogenmod a geçtinmiii 10 numara sıkıntısız korkusuz güncelleme lacağız değilmi :) hocam gene wonder bırakmadı beni yolda 2 kattan aşağı attım gene bişey olmadı ama lg g2 nin ekranı kırıldı hemde cebimde en az 400 tl fiyatı var garanti dışıda kaldı :D

öncelikle geçmiş olsun kardeşim g2'ne üzüldüm
resmi cyanogenmod olayına gelirsek evet eğer resmi cyanogenmod desteği alırsak her gece yeni sürüm çıkacak(nightly)
cwm,wipe işlemleri falan yapmadan CMUpdater ile her sürümü güncelleyebileceğiz

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred hocam dönüşünüz muhteşem oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred

sirprice

Üye
hocam peki gelecek update tahminen bu hafta olur mu ona gore kernel yukleyeceğim şimdi wipleri yapmayayım

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam peki gelecek update tahminen bu hafta olur mu ona gore kernel yukleyeceğim şimdi wipleri yapmayayım

kesin bir tarih yok tahminler üzerinden konuşuyoruz benim tahminimce bir sonraki ay haziranın 7-8-9'unda m7 yada stable cm11 (cm takımı hangi isimlendirmeyi uygun görürse artık) arconunda o sürüm çıktıktan sonra yeni versiyon cm11'i bize vereceğini düşünüyorum

bayfeat

bayfeat

Üye
öncelikle geçmiş olsun kardeşim g2'ne üzüldüm
resmi cyanogenmod olayına gelirsek evet eğer resmi cyanogenmod desteği alırsak her gece yeni sürüm çıkacak(nightly)
cwm,wipe işlemleri falan yapmadan CMUpdater ile her sürümü güncelleyebileceğiz
sagol hocam inşallah geçerr :)

burak_102

burak_102

Üye
installation aborted hatası alıyorum son zamanlarda Çözümünü bilen var mı hiçbir şeyi flashlayamıyorum

lavasoft95

Üye
Neyi yüklemek istiyorsan onun meta-inf>com>google>android klasörüne gir updater-script isimli dosyayı aç metin belgesi olarak en üstten ilk ; işaretine kadar ne varsa sil kaydedip tekrar flashla

reckless86

reckless86

Üye
Bugün yeni bi sürüm daha yayınlamış üstad arco :)

Sanırım adreno sürücülerini senkronize etmiş :)

• Beğen
Tepkiler: genco15
genco15

genco15

Üye
Evet de şimdi yenı surum için yıne konple format atmak gerkıo mu yoksa wipe cache dalvık cache yapp dosayaları sıstemın uzerıne kursam olur mu ?

emrah166

Üye
Arco sagolsun cok calisiyo bizim icinde şu kandil gecesi cok dua aldin arco allah eline koluna saglik versinde wonderdan destegini hic kesme insallah :)

• Beğen
Tepkiler: reckless86
stackbyte

stackbyte

Üye
evet kitkat sürücülerini güncellemiş

• Beğen
Tepkiler: reckless86

Üst Alt