[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, fecral, kosovali41 ve 2 diğerleri

stackbyte

stackbyte

Üye
amin kardeşim senin de mübarek olsun...cm 11 arada dökümanlar durdu hatası alıyorum eski sürümde de vardı yeni sürümde de var başka alan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve T.serdar
reckless86

reckless86

Üye
Evet de şimdi yenı surum için yıne konple format atmak gerkıo mu yoksa wipe cache dalvık cache yapp dosayaları sıstemın uzerıne kursam olur mu ?

ben bugüne kadar yeni sürümlerde wipe cache dalvik cache yapıp sistem üzerine kurdum ama olası hataların önüne geçmek adına temiz kurulum yapmakta fayda vardır diye düşünüyorum

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

Amin kardeşim sizlerin de kandili mübarek olsun

amin kardeşim senin de mübarek olsun...cm 11 arada dökümanlar durdu hatası alıyorum eski sürümde de vardı yeni sürümde de var başka alan var mı ?

Bende bazen internet tarayıcı hatası oluyo durduruldu ifadesi beliriyo, son zamanlarda sıklaştı

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Temiz kurulum yapmanizi oneririm

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, sir mordred ve reckless86
kosovali41

kosovali41

Üye
Bende bazen internet tarayıcı hatası oluyo durduruldu ifadesi beliriyo, son zamanlarda sıklaştı

O bana da oluyor. Şöyle ki: Eğer bir sayfa açılırken, yer imlerindeki başka sayfaya tıklayınca hatayı alıyorum. Sayfanın açılması tamamlanınca başka bir yer imine tıklayınca sorun olmuyor. Kandiliniz mübarek olsun bu arada arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: reckless86
aJHier

aJHier

Üye
@sir mordred Usta.
sanırım En son sürümden sonra Senin Güncel sürüceüleri Kurmamıza gerek yok ? Dogru mu anladım?
ayrıca kernel'e uyarlandıgı için sanırım Hakan ustanın Son versiyon Trimli kerneli Kurmak akıllıca olmaz.

ayrıca Yeni Sürümde Md5 hatası yazmışlar.
İndirip Kuran var mı?

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Trim destekli kernel kurulabilir

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Adreno suruculerinden bahsediyorsak kurulmasi hata verebilir ama trim destegi farkli bir konu yanlisim varsa @sir mordred duzeltsinSahsi fikrim trim destekli kernelin yuklenmesi yonunde

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

scope_123

Üye
Yeni surume adreno siriculeri eklendi trim destekli kernel eklenmemistir sanirim arconun kendi kerneli vardir yani biz sadece trim destekli khan kerneli yukleyecegiz. ?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred Usta.
sanırım En son sürümden sonra Senin Güncel sürüceüleri Kurmamıza gerek yok ? Dogru mu anladım?
ayrıca kernel'e uyarlandıgı için sanırım Hakan ustanın Son versiyon Trimli kerneli Kurmak akıllıca olmaz.

İndirip Kuran var mı?

Evet kardeşim doğrusun eğer en son sürüm cm11'i kurduysanız(5/25 tarihli) adreno sürücülerini lurmanıza gerek yok

Trim destekli kernel konusuna gelirsek flaşlanabilir,çalışırda arconun son kernel güncellemelerini içermez(çok önemli olan kgsl güncellemelerini)

Md5 hatası bir hata değil md5 dosyanın doğru inip inmediğini kontrol etmek için kullanılan bir araçtır internetten md5 checker adlı programla rom dosyanızın baytı baytına doğru inip inmediğini kontrol edebilirsiniz ama ben yapmıyorum gerekde duymuyorum şahsen

• Beğen
Tepkiler: yokartk, bayfeat, alieroglu04 ve 1 kişi daha
aJHier

aJHier

Üye
Evet kardeşim doğrusun eğer en son sürüm cm11'i kurduysanız(5/25 tarihli) adreno sürücülerini lurmanıza gerek yok

Trim destekli kernel konusuna gelirsek flaşlanabilir,çalışırda arconun son kernel güncellemelerini içermez(çok önemli olan kgsl güncellemelerini)

Md5 hatası bir hata değil md5 dosyanın doğru inip inmediğini kontrol etmek için kullanılan bir araçtır internetten md5 checker adlı programla rom dosyanızın baytı baytına doğru inip inmediğini kontrol edebilirsiniz ama ben yapmıyorum gerekde duymuyorum şahsen

saol usta.
hakan ustanın yeni vers. beklicez artık.

reckless86

reckless86

Üye
@sir mordred Usta.

İndirip Kuran var mı?

ben biraz önce yeni versiyonu (5/25) indirip kurdum herhangi bir problem yok arkadaşlar :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Hmm biraz baktımda yeni versiyonda ramdisk değişiklikleri mevcut(ramdisk kernelin bir parçasıdır) bu sebepten kesinlikle yeni versiyonun(5/25) üstüne trim destekli kerneli kurmanızı önermem
Boot gerçekleşmeyebilir gerçekleşse bile birtakım sorunlar baş gösterebilir bilginize

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, aJHier, kosovali41 ve 2 diğerleri
genco15

genco15

Üye
Arkadaslar simdi kamera uygulamasinda resim boyutu 5 megapixel secince yakınlaştırma yapmıyor ama wma miydi altta olan işte onu secince yakinlasma yapio bu bi sorun mu yoksa normal bisey mi fotoğraf kalitesi olarak hamgisino tercih etmeli?

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar simdi kamera uygulamasinda resim boyutu 5 megapixel secince yakınlaştırma yapmıyor ama wma miydi altta olan işte onu secince yakinlasma yapio bu bi sorun mu yoksa normal bisey mi fotoğraf kalitesi olarak hamgisino tercih etmeli?

Çözünürlük maksimum değerde iken(5 mp) zoom olmaz maalesef bu bir hata değil donanımlarımızın kısıtlamasıdır
Çözünürlüğü düşürünce (5'den düşük değerler) zoom sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aJHier

scope_123

Üye
yeni sürüm hakkında ne diyorsunuz kullananlar ? bu telefon ömrümü yedi bitirdi yahu batarya alalı bir yıl olmadı kapağı zor kapatıyorum şişti yine şarj bi iniyor bir çıkıyor atıcam duvara steresinden kurtulcam he :@

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
kosovali41

kosovali41

Üye
yeni sürüm hakkında ne diyorsunuz kullananlar ? bu telefon ömrümü yedi bitirdi yahu batarya alalı bir yıl olmadı kapağı zor kapatıyorum şişti yine şarj bi iniyor bir çıkıyor atıcam duvara steresinden kurtulcam he :@

Kardeşim eğer eBay'den alışveriş yapmak istersen çok güzel bir batarya önerebilirim yaklaşık 1 sene oldu alalı. Orjinalden daha iyi, Alman malı, 1600 mah. Stock romda 2 günü çıkarırdım. CM11 dede 1 gün çok rahat yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
burak_102

burak_102

Üye
Oğuzhan sana danışmam gereken bir konu var ben telefona hiçbir şekilde hiçbir şey flashlayamıyorum ne yaparsam yapayım

(bad)
installation aborted

hatası alıyorum twp recovery de denedim olmadı cwm sürüm değiştirdim olmadı stock roma dönüp odinden tekrar cwm flasladım yine olmadı bu arada terminal emilatörü ile recovery flaslayınca telefon soft brick oluyor yardımın için şimdiden teşekkürler cevabını sabırsızlıkla bekliyorum..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu arada konu disi ama arkadaslar yeni bir site actim desteklerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04 ve sir mordred

Üst Alt