Evet de şimdi yenı surum için yıne konple format atmak gerkıo mu yoksa wipe cache dalvık cache yapp dosayaları sıstemın uzerıne kursam olur mu ?
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
amin kardeşim senin de mübarek olsun...cm 11 arada dökümanlar durdu hatası alıyorum eski sürümde de vardı yeni sürümde de var başka alan var mı ?
Bende bazen internet tarayıcı hatası oluyo durduruldu ifadesi beliriyo, son zamanlarda sıklaştı
ama yeni sürücülerin kernele uyarlandgndan söz etmiş arco.Trim destekli kernel kurulabilir
@sir mordred Usta.
sanırım En son sürümden sonra Senin Güncel sürüceüleri Kurmamıza gerek yok ? Dogru mu anladım?
ayrıca kernel'e uyarlandıgı için sanırım Hakan ustanın Son versiyon Trimli kerneli Kurmak akıllıca olmaz.
ayrıca Yeni Sürümde Md5 hatası yazmışlar.
İndirip Kuran var mı?
Evet kardeşim doğrusun eğer en son sürüm cm11'i kurduysanız(5/25 tarihli) adreno sürücülerini lurmanıza gerek yok
Trim destekli kernel konusuna gelirsek flaşlanabilir,çalışırda arconun son kernel güncellemelerini içermez(çok önemli olan kgsl güncellemelerini)
Md5 hatası bir hata değil md5 dosyanın doğru inip inmediğini kontrol etmek için kullanılan bir araçtır internetten md5 checker adlı programla rom dosyanızın baytı baytına doğru inip inmediğini kontrol edebilirsiniz ama ben yapmıyorum gerekde duymuyorum şahsen
@sir mordred Usta.
sanırım En son sürümden sonra Senin Güncel sürüceüleri Kurmamıza gerek yok ? Dogru mu anladım?
ayrıca kernel'e uyarlandıgı için sanırım Hakan ustanın Son versiyon Trimli kerneli Kurmak akıllıca olmaz.
ayrıca Yeni Sürümde Md5 hatası yazmışlar.
İndirip Kuran var mı?

Arkadaslar simdi kamera uygulamasinda resim boyutu 5 megapixel secince yakınlaştırma yapmıyor ama wma miydi altta olan işte onu secince yakinlasma yapio bu bi sorun mu yoksa normal bisey mi fotoğraf kalitesi olarak hamgisino tercih etmeli?
yeni sürüm hakkında ne diyorsunuz kullananlar ? bu telefon ömrümü yedi bitirdi yahu batarya alalı bir yıl olmadı kapağı zor kapatıyorum şişti yine şarj bi iniyor bir çıkıyor atıcam duvara steresinden kurtulcam he![]()