[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

ongbak96

Üye
selamun aleyküm. hepimizin başı sağolsun allah ölen abilerimizin mekanını cennet eylesin , yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.
bi sorum var
ben trim destekli khan kerneli kuralı 3-4 gün oluyo. performans ayaları falan yapmadım sadece link2sd den gereksiz uygulamaları sildim ve greenify den uyuttum falan bu iki işlemi yaptım. işlemci seçme gibi performans arttırıcı ayarlar varmış bana yardım edebilir misiniz?
hatta bi konu görmüştüm bütün ayarları anlatan ama bulamıyorum linkini atıcak olana şimdiden şükran.
iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
stackbyte

stackbyte

Üye
yeni sürüm çıkacak galiba 5 saat önce arco kerneli yükseltmiş github da :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, aJHier ve bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye
Oğuzhan ben kendime yaptığım romda hiç donma yaşamıyorum 1 haftadır. Nasıl üretebiliriz bu hatayı sen bilirsin

kardeşim xda'da belirttiklerine göre bu donma en çok statusbarı aşağı çekerken oluyormuş ama her zaman değil muhtemelenSalih kardeşimiz wonder için bir forum açmış gerçekten tek kelimeyle harika
yakında inşallah tüm wonder kullanıcılarını bir çatı altında toplayacaz
burdaki tüm değerli arkadaşlarımı,kardeşlerimide de foruma beklerim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, hasaneness, alieroglu04 ve 3 diğerleri

fearlestorm

Üye
Arkadaslar CM9 kullaniyorum. Bu romu kurmaya değer mi sizce ? Facebook uygulamasi kasiyor , yeni romda facebook kasiyor mu.Rica etsem biriniz facebook performansini videoya cekip bana ozel mesaj olarak atabilir mi ? Teşekkürler , iyi aksamlar...

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar CM9 kullaniyorum. Bu romu kurmaya değer mi sizce ? Facebook uygulamasi kasiyor , yeni romda facebook kasiyor mu.Rica etsem biriniz facebook performansini videoya cekip bana ozel mesaj olarak atabilir mi ? Teşekkürler , iyi aksamlar...

Şuan kullandığın romun(cm9) cwm'den yedeğini al daha sonra cm11'i kur eminim aradaki farkı görünce şaşırıcaksın :)
Ha beğenmedinmi o zaman cwm'den aldığın yedeğe geri dönersin olur biter
Son olarak facebook uygulamasını bayadır kullanıyorum tereyağı gibi akıcı diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: fearlestorm

fearlestorm

Üye
Cok tesekkurler ilgilendiginiz icin , bu roma geri donecegimi sanmiyorum :DArkadaşlar bir de bu dosyaları telefonun hangi bölümüne atıyorduk ? Ve cwmden nasıl kuruyorduk ? Unuttum da :D

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred
genco15

genco15

Üye
kardeşim xda'da belirttiklerine göre bu donma en çok statusbarı aşağı çekerken oluyormuş ama her zaman değil muhtemelenSalih kardeşimiz wonder için bir forum açmış gerçekten tek kelimeyle harika
yakında inşallah tüm wonder kullanıcılarını bir çatı altında toplayacaz
burdaki tüm değerli arkadaşlarımı,kardeşlerimide de foruma beklerim

Foruma baktım yalnız tema olarak ban kotu geldı ıstersenız vbulettıne benzer bı scrıpt verebılırım benım forumum var ıkı tane ama pasıf durumdalar yazın aktıf hale gelecekler.isterseniz size yardımcı olurum lısans sorunu vs yok ayrıca sırf bızım tel ıcın acılması ıyı olmus

fearlestorm

Üye
Şu cm11 dosyasını baska siteye upload edebilir misiniz acaba ? ikidebilir indirdiğim dosya yarıda kesiliyor , indirmesi çok zor...

sir mordred

sir mordred

Üye
Foruma baktım yalnız tema olarak ban kotu geldı ıstersenız vbulettıne benzer bı scrıpt verebılırım benım forumum var ıkı tane ama pasıf durumdalar yazın aktıf hale gelecekler.isterseniz size yardımcı olurum lısans sorunu vs yok ayrıca sırf bızım tel ıcın acılması ıyı olmus

Hmm anladım kardeşim
İstersen bir Salih kardeşimizle görüş derim
Forumu hep beraber güzelleştiricez inşallah

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
aJHier

aJHier

Üye

Aynen Vbulletin daha mantıklı.
Tema Gerçekten Kötü görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tsklr pm den link atarsaniz yarin hallederim vb ye grcerim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
vb değil vb ye benzer ama free bı scrıpt var elımde ıstersenız verebılırım benım
ör:
bakın hosunuza gıderse vereyım tema secenegıde var amasoldan saga degıl sagdan sola onuda html php ile halledebılırsınız.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tsklr bende var ipb

stackbyte

stackbyte

Üye
Oğuzhan

pushed to at

• n_tty: Fix n_tty_write crash when echoing in raw mode

• Squashed update of kernel from 3.4.89 to 3.4.90​

kerneli güncelledi ama sürüm çıkmadı var mı bilgin ? :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Oğuzhan

pushed to at

• n_tty: Fix n_tty_write crash when echoing in raw mode

• Squashed update of kernel from 3.4.89 to 3.4.90​

kerneli güncelledi ama sürüm çıkmadı var mı bilgin ? :)

Yeni sürüm öncesi ayak sesleri de denilebilir :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
dün yaptı değişikleri ama hala gelmedi :D

Üst Alt