[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Super olur usta

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred

hasaneness

hasaneness

Üye
Harika haber inşallah başarılı olur

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Şuan bu romu Khan kernel ile kullanıyorum gayet memnunum.Ayrıca Greenify kullanıyorum.Merak edenler için batarya performansıyla ilgili bir kaç ss paylaşıyorum :)

Ekran parlaklığı son seviyede
5-6 Saat wi-fi açıktı
30 dakka mobil veri
İşlemci hızı 380 Mhz-1.8 Ghz

Ekran parlaklığı yarıda ve işlemci hızını 1 Ghz ve ya 1.4 Ghz yaparsanız daha uzun bi ekran süresi verir.. :)
Ayrıca Nova Launcher kullanmanızı tavsiye ediyorum.Hiç bir takılma olmuyor.

li
link atarmısın kardeşim
Zaten önerdim romun linkini bile verdim :)
o roma uygun bi launcher bulurmusun kardeşim lütfen sade sevmiyorum bulursan adamsın :)

aJHier

aJHier

Üye
o roma uygun bi launcher bulurmusun kardeşim lütfen sade sevmiyorum bulursan adamsın :)

dostum adam kernel vs ile ugraşıo.
adamdan Launcher istiosun . Hadi rom anlarımda Launcheride kendin Buluver o kadar elinin altında imkan var.
usta'nın kernel Projelerine odaklanması lazım.d

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8, bayfeat, hasaneness ve 1 kişi daha
hasaneness

hasaneness

Üye
Google dayı en büyük yardımcın olacaktır arasıra denemelisin

• Beğen
alattinctn

alattinctn

Üye
konuşmayayım dedim ama kardeş biraz araştır lütfen seni hanhi sayfada görsem şu rom ne link atarmısınız yani hani bide launcher istiyorsun beni yanlış anlama ama paylaşımcılık ile sömürmeyi biraz karıştırıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: aJHier, alieroglu04, kosovali41 ve 2 diğerleri
bayfeat

bayfeat

Üye
bilader bak çoğu arkadaşımızın dikkatini çekmissin benim dikkatimide çektmiştin ama ben belki yanlış düşünüyorumdur diye ses çıkarnadım senin seçtiğin kelimelerin yeri bilene yanlış. Bak her sorunu herkez yardımcı olmuş sabır etmiş hatta azmetmişler cevaplamışlar :) sen neden araştırmadan aciz kalıyorsun bu iş böyle hazır kolaya kaçarak öğrenilmiyor sende araştıracaksın olmayınca sinirleneceksin bozacaksın işte ozaman yardım alacaksın hazır keyfe değil kardeşim güzel bir değim var 'hazıra DAĞ dayanmaz' diye diyerek noktalıyorum burdaki herkez adam gibi adam diyerekte hatırlatma yapıyorum iyi günler kardeşim yanlış anlama kimse seni dışlamıyor sadece bilgilendiriyoruz...

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, Ultraslan8, sir mordred ve 1 kişi daha
sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar tekrardan başımız sağolsun ölü sayısı maalesef her geçen gün artıyor :(
xda'dan bile bazı arkadaşlardan da taziye mesajları alıyorum(ne kadar birbirimizi tanımasak bile taziye mesajı atıyorlar sağolsunlar)

tüm ölen madencilerimiz için Allah rahmet eylesin ailelerine de sabır versin

Edit:hala kayıp madencilermiz için dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar

hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, T.serdar, hasaneness ve 3 diğerleri
bayfeat

bayfeat

Üye
arkadaşlar tekrardan başımız sağolsun ölü sayısı maalesef her geçen gün artıyor :(
xda'dan bile bazı arkadaşlardan da taziye mesajları alıyorum(ne kadar birbirimizi tanımasak bile taziye mesajı atıyorlar sağolsunlar)

tüm ölen madencilerimiz için Allah rahmet eylesin ailelerine de sabır versin

Edit:hala kayıp madencilermiz için dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar

hayırlı günler
AYNEN ŞU İHMALKARLIĞI YAPAN İNSANLARI ALLAH KAHRETSİN...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bilader bak çoğu arkadaşımızın dikkatini çekmissin benim dikkatimide çektmiştin ama ben belki yanlış düşünüyorumdur diye ses çıkarnadım senin seçtiğin kelimelerin yeri bilene yanlış. Bak her sorunu herkez yardımcı olmuş sabır etmiş hatta azmetmişler cevaplamışlar :) sen neden araştırmadan aciz kalıyorsun bu iş böyle hazır kolaya kaçarak öğrenilmiyor sende araştıracaksın olmayınca sinirleneceksin bozacaksın işte ozaman yardım alacaksın hazır keyfe değil kardeşim güzel bir değim var 'hazıra DAĞ dayanmaz' diye diyerek noktalıyorum burdaki herkez adam gibi adam diyerekte hatırlatma yapıyorum iyi günler kardeşim yanlış anlama kimse seni dışlamıyor sadece bilgilendiriyoruz...
Adamsin kardesim ama benim bakmadigim site kalmiyorki sen bi gorsen sabah aksam arasturiyorum bulamadiklarimi biriktirip soruyorum iste
konuşmayayım dedim ama kardeş biraz araştır lütfen seni hanhi sayfada görsem şu rom ne link atarmısınız yani hani bide launcher istiyorsun beni yanlış anlama ama paylaşımcılık ile sömürmeyi biraz karıştırıyorsun.
Sen ne karisiyosunki acemiyim iste bu konularda bilmiyorum o yuzden soruyorum yani seni rahatsiz ettiysem ozur dilerim bana sen deil bnm rahatsiz ettigim kisiler gelsin onlardanda ozur dilerim mademki bilmiyorum diye dislaniyorum bende siliyorum uyeligi
dostum adam kernel vs ile ugraşıo.
adamdan Launcher istiosun . Hadi rom anlarımda Launcheride kendin Buluver o kadar elinin altında imkan var.
usta'nın kernel Projelerine odaklanması lazım.d
Tamam kardesim

bayfeat

bayfeat

Üye
Adamsin kardesim ama benim bakmadigim site kalmiyorki sen bi gorsen sabah aksam arasturiyorum bulamadiklarimi biriktirip soruyorum iste
Tamam kardeşim konuya birazdaha dikkat etmen yeterlidir :) burdaki kimse birbirini tanımıyordu gördüğün gibi şimdi herkez birer arkadaş ve bilgilerini paylaşıyorlar. sende zamanla paylaşacaksın üyeliğini silmeye gerek yok hemen kızıp bozulma üyeliğini aldığın günden itibaren arkadaşımızsın :)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8 ve hasaneness
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam kardeşim konuya birazdaha dikkat etmen yeterlidir :) burdaki kimse birbirini tanımıyordu gördüğün gibi şimdi herkez birer arkadaş ve bilgilerini paylaşıyorlar. sende zamanla paylaşacaksın üyeliğini silmeye gerek yok hemen kızıp bozulma üyeliğini aldığın günden itibaren arkadaşımızsın :)
adamsın kardeşim :)

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Sen ne karisiyosunki acemiyim iste bu konularda bilmiyorum o yuzden soruyorum yani seni rahatsiz ettiysem ozur dilerim bana sen deil bnm rahatsiz ettigim kisiler gelsin onlardanda ozur dilerim mademki bilmiyorum diye dislaniyorum bende siliyorum uyeligi
Tamam kardesim

Kendi kendine yetmeyi öğrenmen lazım
Bu rom işlerini yapabilecek düzeydesin ama bir launcher bulacak kadar değilmisin? Yapma
Bulamadığın birşeyi aramaya devam etmelisin ben bazen araştırma için saatlerce google'de geziyorum
Sende google'de istediğin bilgiyi bulmak için araştırma yapmalısın
Hem böylece kimseye muhtaç olmadan kendinide geliştirmiş olursun

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8, aJHier, hasaneness ve 1 kişi daha
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
hajl koÇ
Kendi kendine yetmeyi öğrenmen lazım
Bu rom işlerini yapabilecek düzeydesin ama bir launcher bulacak kadar değilmisin? Yapma
Bulamadığın birşeyi aramaya devam etmelisin ben bazen araştırma için saatlerce google'de geziyorum
Sende google'de istediğin bilgiyi bulmak için araştırma yapmalısın
Hem böylece kimseye muhtaç olmadan kendinide geliştirmiş olursun
Çok haklısın kardeşim saol

aJHier

aJHier

Üye
@sir mordred Yeni Proje var mı?
Yada Cm11'in Yeni sürümü hakkında bişileer duydun mu xda 'da?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred Yeni Proje var mı?
Yada Cm11'in Yeni sürümü hakkında bişileer duydun mu xda 'da?

F2fs ve yeni adreno sürücüleri üzerinde çalışıyorum
F2fs'de birkaç encryption hataları mevcut mesela romu flaşlamaya çalışırken flaşlanma yarıda kesiliyor o sorunları çözmeye çalışıyorum
Yeni adreno sürücülerinde ise şuana kadar 4.4 tabanlı(yani en güncel) 8 tane yeni adreno sürücüsü testbuild'i hazırladım fakat hepsi boot'u geçemedi maalesef(sorunun kernel içindeki gpu sürücülerinden kaynaklandığını düşünüyorum o sebepten bir sonraki adreno sürücüleri özel kernel ile birlikte gelebilir)
Yeni cm11 sürümünün ne zaman geleceği konusunda şöyle bir olay var
En son sürümde meydana gelen donma hataları "new theme engine" kaynaklı hatalar ve arco sanırım cm takımının bu hataları çözmesini bekliyor ancak sorunlar çözüldükten sonra arco yeni cm11'i çıkarıcaktır. Yoksa şimdi yeni cm11 sürümü çıkarsa maalesef hala donma hataları mevcut olacak bu sebepten arco yeni cm11'i çıkarmıyor

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04, aJHier ve kosovali41
aJHier

aJHier

Üye
F2fs'de birkaç encryption hataları mevcut mesela romu flaşlamaya çalışırken flaşlanma yarıda kesiliyor o sorunları çözmeye çalışıyorum
Yeni adreno sürücülerinde ise şuana kadar 4.4 tabanlı(yani en güncel) 8 tane yeni adreno sürücüsü testbuild'i hazırladım fakat hepsi boot'u geçemedi maalesef(sorunun kernel içindeki gpu sürücülerinden kaynaklandığını düşünüyorum o sebepten bir sonraki adreno sürücüleri özel kernel ile birlikte gelebilir)
En son sürümde meydana gelen donma hataları "new theme engine" kaynaklı hatalar ve arco sanırım cm takımının bu hataları çözmesini bekliyor ancak sorunlar çözüldükten sonra arco yeni cm11'i çıkarıcaktır. Yoksa şimdi yeni cm11 sürümü çıkarsa maalesef hala donma hataları mevcut olacak bu sebepten arco yeni cm11'i çıkarmıyor
sagol usta.

lafactorial

lafactorial

Üye
Oğuzhan ben kendime yaptığım romda hiç donma yaşamıyorum 1 haftadır. Nasıl üretebiliriz bu hatayı sen bilirsin

Üst Alt