[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

fym2005

Üye
bunda da performans az olur sanırım sarjı makul performansı da ıdare etsın desem hangısını soylersınız ben sımdı cm 11 mart versıyonu ustune trım kernel gpu guncelleme yapmayı dusunuyorum nasıl olur bu arayıslarımı karsılar mı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesinlikle karsilar

fym2005

Üye
sen su an hangı romu hangı kernelı kullanıyorsun

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Mart cm11 tabanli khan kernel kendi duzenledigim rom

Legendary.

Legendary.

Üye
Bu romu kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? artıları ve eksileri nelerdir? Ona göre birazdan indireceğim.Şimdiden teşekkürler..

aJHier

aJHier

Üye
Bu romu kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? artıları ve eksileri nelerdir? Ona göre birazdan indireceğim.Şimdiden teşekkürler..

Harika bence.
Khan kernel trimli olan ve seeder ile kullan.
ayrıca grennify

çalışmayan çok bişi yok.
ufak teknik sorunlar.
örnegin instgramda camera çalışmıyor. bnim için en büyük sorun

Legendary.

Legendary.

Üye
rom işinde yeniyim suan cm9 var buna geçicem Khan kernel vs. oraları anlayamadım kardesim açıklarsan sevinirim :)

burak_102

burak_102

Üye

en son sürüm hayet hızlı bu telefon için. Şarj daha az gidiyor ama yine de sağlam rom

aJHier

aJHier

Üye
rom işinde yeniyim suan cm9 var buna geçicem Khan kernel vs. oraları anlayamadım kardesim açıklarsan sevinirim :)

khan kernel var cm11 'e tek kernel derleyen usta . kendisi Türk ve burda bize yarcıdı olanlardan..
Konularda trim destekli Khan kerneli görürsün. Onu kullanmanı tavsiye ederim.
ayrcıda bi Konuda performans ayaları var onlarıda uygula.

Legendary.

Legendary.

Üye
romu kurduktan sonra yapacağım dimi bunu ? bir sorum daha olacak cm9 ile full parlaklıkda 3 saat ekran süresi görüyorum buna geçince çok mu aşşağı olur

aJHier

aJHier

Üye
romu kurduktan sonra yapacağım dimi bunu ? bir sorum daha olacak cm9 ile fu ll parlaklıkda 3 saat ekran süresi görüyorum buna geçince çok mu aşşağı olur

cm9 kullanmadım hiç ama cm11 Çok stabil onu söyleyeyim.
Evet kurduktan sonra yapıcaksn.

Legendary.

Legendary.

Üye
o zaman dosyaları indireyim kurayım bunu. Stock kernel daha iyi diyorlar siz ne düşünüyorsunuz

aJHier

aJHier

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
S5 teması varmi icinde bide kullananlar biraz romdan bahsedebilirmi
Kendi kullandigin romun linkini verirmisin ama suan kullandigin :)

saf cm hiç kullanmadın mı(bence çok şey kaybetmişsin :)) cm'lerin hiçbirinde s5 teması,touchwiz falan yoktur bilgine..
zaten samsungun o iğrenç(bana göre) ve ram canavarı arayüzleri yerine trebuchet(cm arayüzü) en iyisi

• Beğen
Tepkiler: aJHier, bayfeat, kosovali41 ve 1 kişi daha
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
saf cm hiç kullanmadın mı(bence çok şey kaybetmişsin :)) cm'lerin hiçbirinde s5 teması,touchwiz falan yoktur bilgine..
zaten samsungun o iğrenç(bana göre) ve ram canavarı arayüzleri yerine trebuchet(cm arayüzü) en iyisi
Saf dahami iyi diyosunSenin suanki kullandigin romun linkini atarmisin

sir mordred

sir mordred

Üye
Saf dahami iyi diyosun

bak sana xda'da gördüğüm şöyle güzel ve açıklayıcı bir karşılaştırma göstereyim:

s3 için stock samsung 4.3 romu 780-800 mb civarı iken
s3 için cyanogenmod cm10.2(4.3 yani) romu 176 mb

anlatabildimmi :)

ilk çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Suankini kullandiginin linkini atarmisin birsuru cm11romu var :)

Üst Alt