Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunda da performans az olur sanırım sarjı makul performansı da ıdare etsın desem hangısını soylersınız ben sımdı cm 11 mart versıyonu ustune trım kernel gpu guncelleme yapmayı dusunuyorum nasıl olur bu arayıslarımı karsılar mı
Bysalih41
Üye
Kesinlikle karsilar
fym2005
Üye
sen su an hangı romu hangı kernelı kullanıyorsun
Bysalih41
Üye
Mart cm11 tabanli khan kernel kendi duzenledigim rom
Legendary.
Üye
Bu romu kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? artıları ve eksileri nelerdir? Ona göre birazdan indireceğim.Şimdiden teşekkürler..
khan kernel var cm11 'e tek kernel derleyen usta . kendisi Türk ve burda bize yarcıdı olanlardan..
Konularda trim destekli Khan kerneli görürsün. Onu kullanmanı tavsiye ederim.
ayrcıda bi Konuda performans ayaları var onlarıda uygula.
Legendary.
Üye
romu kurduktan sonra yapacağım dimi bunu ? bir sorum daha olacak cm9 ile full parlaklıkda 3 saat ekran süresi görüyorum buna geçince çok mu aşşağı olur
romu kurduktan sonra yapacağım dimi bunu ? bir sorum daha olacak cm9 ile fu ll parlaklıkda 3 saat ekran süresi görüyorum buna geçince çok mu aşşağı olur
saf cm hiç kullanmadın mı(bence çok şey kaybetmişsin ) cm'lerin hiçbirinde s5 teması,touchwiz falan yoktur bilgine..
zaten samsungun o iğrenç(bana göre) ve ram canavarı arayüzleri yerine trebuchet(cm arayüzü) en iyisi
saf cm hiç kullanmadın mı(bence çok şey kaybetmişsin ) cm'lerin hiçbirinde s5 teması,touchwiz falan yoktur bilgine..
zaten samsungun o iğrenç(bana göre) ve ram canavarı arayüzleri yerine trebuchet(cm arayüzü) en iyisi