Hurtsky belli zaman sonra don ma yapiyorbende khan kullanıyorum memnunum![]()
ben eski 1.4 kullanıyorum o da reset atıyor ben devtel bozuldu sandım bide reset atınca %70 şarj varken % 5 kalıyor kernel berbat khan yükleyeceğim
Kesinlikle katiliyorum ustaŞarj kalibresinin kernelle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum ama eğer %70'den %5'lere iniyor ise batarya kalibren feci şekilde bozulmuş
Salih hocam biraz konudan uzaklasmis olabilirim ama cm11 i oyunlar icin gelistiremezmisin yani cm9 a yakin olamazmi oyun performansiKesinlikle katiliyorum usta
Evet hocam sarj cok cabuk gidiyor cm11 de ama takilmalar yok zorlanmiyor telefon o yuzdende oyun performansi cok dusuk heralde ama bu stabillikte ve oyun performansi olan bi rom olursa cok iyi olurOlur kardesim ama zaten sarj probleminden sokayetci herkes ama senin icin bi oyun romu ayarlarim kardesim
Hocam cm9 larin sarj performanslari cok guzel hepsinden bir tik onde ama onlardada uygulama gecisleri vasat arkadaki uygulamayi baslatinca yeniden aciyor cm11 de boyle degilOlur kardesim ama zaten sarj probleminden sokayetci herkes ama senin icin bi oyun romu ayarlarim kardesim
)Salih hocam biraz konudan uzaklasmis olabilirim ama cm11 i oyunlar icin gelistiremezmisin yani cm9 a yakin olamazmi oyun performansi
Hocam haklisin zaten khan kernel kullaniyorum fakat temple run ve subway surfte bile kasiyor cm9 da gram kasma yapmiyorduCm11'in oyun performansı zaten diğer cm versiyonlarından iyi(nedeni İON desteğinden sonra güncellenen adreno grafik sürücüleri ve yine İON'dan sonra değişen kernel nedeniyle)
Ama cm11'in oyun performansı alanında diğer cm versiyonlarından tek dezavantajı ram'in düşürülmüş olması.
Ama ram miktarınıda hurtsky ve khan kernel gibi daha fazla ram içeren kerneller kullanarak artırabilirsin

Evet hocam sarj cok cabuk gidiyor cm11 de ama takilmalar yok zorlanmiyor telefon o yuzdende oyun performansi cok dusuk heralde ama bu stabillikte ve oyun performansi olan bi rom olursa cok iyi olur
Hocam haklisin zaten khan kernel kullaniyorum fakat temple run ve subway surfte bile kasiyor cm9 da gram kasma yapmiyordu![]()
Evet hocam cm9 oyun performansii cok guzel 10 tane oyun vardi bi ara hic birinde kasma yasamiyordum ama su an cm11 de 2 tane oyun var toplasaniz 60 mb etmez ama asiri kasiyor cm11 sirf bu yuzden cm9 a donuyorum bazenCm11'de takılmalar ve zorlanmalar olmuyorsa bu oyun performansının iyi olduğunu gösterir takılmaların olmamasının sebebi ise İON desteğinden sonra güncellenen adreno grafik kartı sürücüleri ve güncellenen kerneldwn kaynaklıdır
Ciddimisin bu konuda çünkü bende oyunlar gayet akıcı şekilde.
Hocam neler kurulu sende bende neden boyle oluyor anlamiyorum hangi program yada baska bir dosya flashladinmi bide performans ayarlarini soyleyebilirmisin ?Cm11'de takılmalar ve zorlanmalar olmuyorsa bu oyun performansının iyi olduğunu gösterir takılmaların olmamasının sebebi ise İON desteğinden sonra güncellenen adreno grafik kartı sürücüleri ve güncellenen kerneldwn kaynaklıdır
Ciddimisin bu konuda çünkü bende oyunlar gayet akıcı şekilde.
Evet hocam cm9 oyun performansii cok guzel 10 tane oyun vardi bi ara hic birinde kasma yasamiyordum ama su an cm11 de 2 tane oyun var toplasaniz 60 mb etmez ama asiri kasiyor cm11 sirf bu yuzden cm9 a donuyorum bazen
Peki hocam cm9 a ion kernel yapılamaz mı?Telefonuna direk erişimim yok o yüzden pek bişey diyemicem ama ben yaklaşık 1-2 aydır saf cm11 kullanıyorum heryönüyle iyi performans gerçekten etkileyici tek eksisi şarj diğer cm versiyonlarına göre hızlı bitiyor
Hocam neler kurulu sende bende neden boyle oluyor anlamiyorum hangi program yada baska bir dosya flashladinmi bide performans ayarlarini soyleyebilirmisin ?
Aynen, saf cm çok güzel.Telefonuna direk erişimim yok o yüzden pek bişey diyemicem ama ben yaklaşık 1-2 aydır saf cm11 kullanıyorum heryönüyle iyi performans gerçekten etkileyici tek eksisi şarj diğer cm versiyonlarına göre hızlı bitiyor
Diger ayarlar ayni ama ksm ve varlik temizleyici etkin yapip tekrar deniyiyimSaf cm11'i temiz yükle
Khan kernel kullanıyorum şuan gayet iyi sende kullanabilirsin
Performans olarak smartassv2 ve sio ikilisi ile henüz bir lag ile karşılaşmadım(Ksm ve varlık temizleyici etkin yap ramini rahatlatır
Peki hocam cm9 a ion kernel yapılamaz mı?