sir mordred
Üye
Yani gönderme, eski konu ya o. Yenisini belki sen bizim cihaza göre açarsın belki diye.![]()
Anladım dediğim gibi zaman bulursam build.propu anlatıcam

Yani gönderme, eski konu ya o. Yenisini belki sen bizim cihaza göre açarsın belki diye.![]()

Bende bu ve benzeri konularda elimden gelen yardimi yaparimAnladım dediğim gibi zaman bulursam build.propu anlatıcam![]()
@sir mordred ustaYeni cm11 rom calismami yayinladim az once onaylanmasini bekliyorum belirli bazi hatalari giderdim sarjda azda olsa iyilesme var performans cok iyi s4 luncher ve tema ekledim deneneni tavsiye ederimArkadaşlar ben cm11 kullanıyorum ve kulaklıkla müzik dinleyemiyorum yani kulaklığı takınca ses telefonun hoparlöründen geliyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
Yeni cm11 rom calismami yayinladim az once onaylanmasini bekliyorum belirli bazi hatalari giderdim sarjda azda olsa iyilesme var performans cok iyi s4 luncher ve tema ekledim deneneni tavsiye ederim

Arkadaşlar ben cm11 kullanıyorum ve kulaklıkla müzik dinleyemiyorum yani kulaklığı takınca ses telefonun hoparlöründen geliyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
s4 launcher art uyumlu ise hemen denerim![]()
Art kisa surede butun uygulamalari kapsayacak bundan emin olabilirsinizbuyuk ihtimalle uyumludur.
ART kullanmanı suan tavsiye etmem. Cm11 de tam stabil değil. ART a geçince kasmalar yaşayabilirsin.
ART Büyük ihtimalle cm12 veya Cm13 de dahah iyi olucak ama tabili Wonder'e cm12 yada Cm13 Çıkarsa.
Bende bu ve benzeri konularda elimden gelen yardimi yaparim@sir mordred usta

Bildiklerini esirgemedigin icin tsklr ustaEyvallah kardeşim![]()
buyuk ihtimalle uyumludur.
ART kullanmanı suan tavsiye etmem. Cm11 de tam stabil değil. ART a geçince kasmalar yaşayabilirsin.
ART Büyük ihtimalle cm12 veya Cm13 de dahah iyi olucak ama tabili Wonder'e cm12 yada Cm13 Çıkarsa.
Cm11 final cikarsa arco bize yeterli usta![]()
Art daha tam stabil olmadigi icin bu sebeple cm11 de kullanmiyorum. zamanla her sey cok daha iyi olacaktir umarim.
Dalvik kalkarsa perfmns ve sarj problemide kalkar usta sabirsizlikla bekliyorum