[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar ben cm11 kullanıyorum ve kulaklıkla müzik dinleyemiyorum yani kulaklığı takınca ses telefonun hoparlöründen geliyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadaşlar ben cm11 kullanıyorum ve kulaklıkla müzik dinleyemiyorum yani kulaklığı takınca ses telefonun hoparlöründen geliyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
Yeni cm11 rom calismami yayinladim az once onaylanmasini bekliyorum belirli bazi hatalari giderdim sarjda azda olsa iyilesme var performans cok iyi s4 luncher ve tema ekledim deneneni tavsiye ederim

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Yeni cm11 rom calismami yayinladim az once onaylanmasini bekliyorum belirli bazi hatalari giderdim sarjda azda olsa iyilesme var performans cok iyi s4 luncher ve tema ekledim deneneni tavsiye ederim

s4 launcher art uyumlu ise hemen denerim :good:

Bysalih41

Bysalih41

Üye
[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial] BysaliH-v1.0. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Bu konu basliginda onaylanir bir kac saatee kadar

Art jonusunda ise tlf nu sade kullanacaksan art faydali fakat cok uygulama yukluyorsan her uygulama art uyumlu degil beliteyim

aJHier

aJHier

Üye
s4 launcher art uyumlu ise hemen denerim :good:

buyuk ihtimalle uyumludur.
ART kullanmanı suan tavsiye etmem. Cm11 de tam stabil değil. ART a geçince kasmalar yaşayabilirsin.
ART Büyük ihtimalle cm12 veya Cm13 de dahah iyi olucak ama tabili Wonder'e cm12 yada Cm13 Çıkarsa.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
ART kullanmanı suan tavsiye etmem. Cm11 de tam stabil değil. ART a geçince kasmalar yaşayabilirsin.
ART Büyük ihtimalle cm12 veya Cm13 de dahah iyi olucak ama tabili Wonder'e cm12 yada Cm13 Çıkarsa.
Art kisa surede butun uygulamalari kapsayacak bundan emin olabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
ben şu an art kullanıyorum ancak yeni çıkan kerneli (3.4.82)kullnıyorum pek sıkıntı yaşamadım sadece müzik çalarda sıkıntı yaşadım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
3.4.80 hurtsjy tavsiye ederim

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye

Bundan bende şüpheliyim(wonder için cm12 yada cm13 çıkması olayından) umalımda arco desteğini sürdürsün(eğer bu olursa bi muddet daha w kullanırım) ama umut hala var gibi eğer cm takımı politikasını değiştirir eski cihazlarada destek vermeyi kabul ederse arco bizim cihaz için official cm çıkarır ve eminimki cm15'e kadar bu telefonu destekler nedeni şu arco için şuan roma her güncelleme vermei yani her yeni rom çıkarmak tam bir çile. Her rom derlemesi ve upload etmesi neredeyse 5 saat aralıksız bilgisayarın çalışması anlamina geliyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11 final cikarsa arco bize yeterli usta :)

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Cm11 final cikarsa arco bize yeterli usta :)

Kesinlikle haklısın ama bir sonraki android sürümünüde wonder'da kullanmak isterim ve bir sonraki android sürümünde ART stabil olacak ve dalvik kaldırılacak bu sebepten bir sonraki android versiyonu google tarafından büyük bir hamle olacağı kesin haberlerden bir sonraki android versiyonunun temmuzda çıkacağı söyleniyor eylül gibide cm12 çıkar en büyük yenilikde dalvik denilen meretin olmaması büyük bir heyecanla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Dalvik kalkarsa perfmns ve sarj problemide kalkar usta sabirsizlikla bekliyorum

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Cm nin eski cihazlara çıkarmama politikası mantıksız geliyor. Aslında temel prensipleri her kullanıcıya bu deneyimi yaşayabilmek bana kalırsa. Kaldı ki bizim cihazımız eski değil o kadar iki yıllık. O zaman biz kıyıda köşede kalmış telefonlara çıkarmıyoruz demeleri gerek. Aksi taktirde zaten Samsung desteği olurdu.

scope_123

Üye
Art daha tam stabil olmadigi icin bu sebeple cm11 de kullanmiyorum. zamanla her sey cok daha iyi olacaktir umarim.

Üst Alt