ozakin70
Üye
Yok artık o kadar da degilYeni sürümü heyecanla bekliyoruz, arco ya baskı mı kursak napsakbu arada whatsapp facebook a satıldı. Demek herşey olabilir, belki samsung Wonder a kitkat verir.
Yok artık o kadar da degilYeni sürümü heyecanla bekliyoruz, arco ya baskı mı kursak napsakbu arada whatsapp facebook a satıldı. Demek herşey olabilir, belki samsung Wonder a kitkat verir.
BencedeYok artık o kadar da degilwhatsapp ın ilk gunden beri facebookla söylentileri vardı, samsung wonder diye bi cihazı var mı unutmuştur bile
Facebook whatsapp a da el atti vay be.. 16 milyar dolar bu ne yahu![]()

Soyle bir konu da var. Zaten facebook a ait messenger uygulamasi vardi bir tane daha messenger hizmetleri oldu bakalim nasil bir yol izlicekler.Ücretsiz reklam falan koyarlar heralde, facebookla giriş seçeneği gibi şeyler olabilir, videolu sesli görüşme gelir. Ama inşallah çok bozmazlar.![]()
Samsung s3 e bile güncelleme vermiyor artık bizi çoktan unutmuşturBirilerine bagli olmak ne kadar da aci. Bu da bir ornegi bize iste. Yaziklar olsun samsung bi guncelleme.vermedi romdan roma cirit atiyoruz artik![]()
cm offical destek verse yeter 
Cm bu konuda destek vericektirSamsung s3 e bile güncelleme vermiyor artık bizi çoktan unutmuşturcm offical destek verse yeter
![]()
Biraz detayli bilgi verirmisin usta nezamanBizim cihaz için(galaxy w) Ubuntu touch işletim sistemi portlanıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgerçekten heyecan verici bir gelişme.(inşallah başarıyla sonuçlanır) şunu da belirteyim bu rom değil tamamiyle farklı birşey (androidden farklı) dolayısıyla android uygulamaları olmayacak onun yerine ubuntu touch marketteki uygulamaları çalıştıracağız
Biraz detayli bilgi verirmisin usta nezaman
Ayrıca xda'da yeni bir rom çıktı gerçek s4 deneyimi sunduğunu söylüyor romu denemedim ne kadar doğrudur bilemem ama s4 üzerindeki tüm uygulamalar galaxy w'de çalıştırılmiş(mesela watch on yada s health gibi) ilginç ve bir o kadar güzel görünüyor denemek isteyenler için linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız@scope_123 samsung deneyimini seven birisi olarak bu rom tam senlik olabilir
Valla bende pek bilmiyorum kim geliştiriyor falan ama internette gezerken karşılaşdım (bi baktım bizim cihaz) ve göründüğü gibi hala wip statüsünde(work in progress=hala üstünde çalışılıyor) bakalım bekleyip görücez inşallah başarıyla sonuçlanır
eyvallah @sir mordred yalnız ekran görüntüsü falan koymamışlar hayal kırıklığına uğramayalım
s3 e update vermez olur mu geçenlerde kardeşime 4.3 geldi mayıs gibi de 4.4 gelecekSamsung s3 e bile güncelleme vermiyor artık bizi çoktan unutmuşturcm offical destek verse yeter
![]()
Ooooooo hemen indiriyorum 588 mb maşallaheyvallah @sir mordred yalnız ekran görüntüsü falan koymamışlar hayal kırıklığına uğramayalım
s3 e update vermez olur mu geçenlerde kardeşime 4.3 geldi mayıs gibi de 4.4 gelecek

Unutur muyum hiçRom daha yeni belki o yüzden koymamışlardır ama boyutunu bilmiyordum maşallah 588mb ne öyle içinde hangi uygulamalar var merak ettim doğrusu
Yüklerken wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0(deafult) yapmayı unutma![]()
222 mb anca bitti
Benim bildiğim s4 e s3 e göre 4.4 bir iki ay önce gelecek ama s3 e de kitkay gelecekKitkat gelmeyecek hocam s3 e öyle yaziyordu