[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
Yeni sürümü heyecanla bekliyoruz, arco ya baskı mı kursak napsak :) bu arada whatsapp facebook a satıldı. Demek herşey olabilir, belki samsung Wonder a kitkat verir.
Yok artık o kadar da degil;) whatsapp ın ilk gunden beri facebookla söylentileri vardı, samsung wonder diye bi cihazı var mı unutmuştur bile

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve AlperTunga87

Bysalih41

Bysalih41

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve hasaneness

scope_123

Üye
Facebook whatsapp a da el atti vay be.. 16 milyar dolar bu ne yahu :)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Facebook whatsapp a da el atti vay be.. 16 milyar dolar bu ne yahu :)

Ücretsiz yapıp reklam falan koyarlar heralde, facebookla giriş seçeneği gibi şeyler olabilir, videolu sesli görüşme gelir. Ama inşallah çok bozmazlar. :)

scope_123

Üye
Ücretsiz reklam falan koyarlar heralde, facebookla giriş seçeneği gibi şeyler olabilir, videolu sesli görüşme gelir. Ama inşallah çok bozmazlar. :)
Soyle bir konu da var. Zaten facebook a ait messenger uygulamasi vardi bir tane daha messenger hizmetleri oldu bakalim nasil bir yol izlicekler.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Reklam koymazlar

genco15

genco15

Üye
beklemekten ciğerim soldu :D hadi arco :D

scope_123

Üye
Birilerine bagli olmak ne kadar da aci. Bu da bir ornegi bize iste. Yaziklar olsun samsung bi guncelleme.vermedi romdan roma cirit atiyoruz artik :@

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bu romda telefon hafızası ile sdcard yer değiştiriyorum ancak değişmiş gibi görünsede uygulamarı hafıza kartına taşı dediğimde telefonun depolama birimine kaydediyor. Sdcard ta değişen bişey olmuyor. Bunu nasıl çözebiliriz

genco15

genco15

Üye
Birilerine bagli olmak ne kadar da aci. Bu da bir ornegi bize iste. Yaziklar olsun samsung bi guncelleme.vermedi romdan roma cirit atiyoruz artik :@
Samsung s3 e bile güncelleme vermiyor artık bizi çoktan unutmuştur :) cm offical destek verse yeter :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Bizim cihaz için(galaxy w) Ubuntu touch işletim sistemi portlanıyor gerçekten heyecan verici bir gelişme.(inşallah başarıyla sonuçlanır) şunu da belirteyim bu rom değil tamamiyle farklı birşey (androidden farklı) dolayısıyla android uygulamaları olmayacak onun yerine ubuntu touch marketteki uygulamaları çalıştıracağız

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bizim cihaz için(galaxy w) Ubuntu touch işletim sistemi portlanıyor gerçekten heyecan verici bir gelişme.(inşallah başarıyla sonuçlanır) şunu da belirteyim bu rom değil tamamiyle farklı birşey (androidden farklı) dolayısıyla android uygulamaları olmayacak onun yerine ubuntu touch marketteki uygulamaları çalıştıracağız
Biraz detayli bilgi verirmisin usta nezaman

genco15

genco15

Üye
Sailfish de portlanir büyük ihtimalle bugün oda duyruldu bi sorum olacak xposed dan baska durum cubugundaki iconlari degistirebilmenin yolu var mi

sir mordred

sir mordred

Üye
Ayrıca xda'da yeni bir rom çıktı gerçek s4 deneyimi sunduğunu söylüyor romu denemedim ne kadar doğrudur bilemem ama s4 üzerindeki tüm uygulamalar galaxy w'de çalıştırılmiş(mesela watch on yada s health gibi) ilginç ve bir o kadar güzel görünüyor denemek isteyenler için link @scope_123 samsung deneyimini seven birisi olarak bu rom tam senlik olabilir :)
Biraz detayli bilgi verirmisin usta nezaman

Valla bende pek bilmiyorum kim geliştiriyor falan ama internette gezerken karşılaşdım (bi baktım bizim cihaz) ve göründüğü gibi hala wip statüsünde(work in progress=hala üstünde çalışılıyor) bakalım bekleyip görücez inşallah başarıyla sonuçlanır

genco15

genco15

Üye
Keske yeni sürümü bekleyip uzerine kursalarmis :)

scope_123

Üye
Ayrıca xda'da yeni bir rom çıktı gerçek s4 deneyimi sunduğunu söylüyor romu denemedim ne kadar doğrudur bilemem ama s4 üzerindeki tüm uygulamalar galaxy w'de çalıştırılmiş(mesela watch on yada s health gibi) ilginç ve bir o kadar güzel görünüyor denemek isteyenler için link @scope_123 samsung deneyimini seven birisi olarak bu rom tam senlik olabilir :)

Valla bende pek bilmiyorum kim geliştiriyor falan ama internette gezerken karşılaşdım (bi baktım bizim cihaz) ve göründüğü gibi hala wip statüsünde(work in progress=hala üstünde çalışılıyor) bakalım bekleyip görücez inşallah başarıyla sonuçlanır

Ooooooo hemen indiriyorum 588 mb maşallah :) eyvallah @sir mordred yalnız ekran görüntüsü falan koymamışlar hayal kırıklığına uğramayalım
Samsung s3 e bile güncelleme vermiyor artık bizi çoktan unutmuştur :) cm offical destek verse yeter :)
s3 e update vermez olur mu geçenlerde kardeşime 4.3 geldi mayıs gibi de 4.4 gelecek

sir mordred

sir mordred

Üye
Ooooooo hemen indiriyorum 588 mb maşallah :) eyvallah @sir mordred yalnız ekran görüntüsü falan koymamışlar hayal kırıklığına uğramayalım
s3 e update vermez olur mu geçenlerde kardeşime 4.3 geldi mayıs gibi de 4.4 gelecek

Rom daha yeni belki o yüzden koymamışlardır ama boyutunu bilmiyordum maşallah 588mb ne öyle içinde hangi uygulamalar var merak ettim doğrusu

Yüklerken wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0(deafult) yapmayı unutma :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
genco15

genco15

Üye
Kitkat gelmeyecek hocam s3 e öyle yaziyordu

scope_123

Üye
Rom daha yeni belki o yüzden koymamışlardır ama boyutunu bilmiyordum maşallah 588mb ne öyle içinde hangi uygulamalar var merak ettim doğrusu

Yüklerken wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0(deafult) yapmayı unutma :)
Unutur muyum hiç :) 222 mb anca bitti
Kitkat gelmeyecek hocam s3 e öyle yaziyordu
Benim bildiğim s4 e s3 e göre 4.4 bir iki ay önce gelecek ama s3 e de kitkay gelecek

Üst Alt