[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

erdnc476

Üye
cm 11 yukledim ve çalıştı ama google play dan bir şey indiremedim örnk facebook bir hata nedeniyle indirilemedi yazıyor cm11 dendir dedim cm10.1 i kurdum tekrar aynı sorun ne yapmam gerekir

genco15

genco15

Üye
Baglantinla alakalidir hocam kontrol et baska telden ayni agdan indiriyor mu

erdnc476

Üye
internettede aynı sorunlar olan var ama cozum onlarda yapamıyor simdide cm9 u yukledim tekrar aynı sorun birde google play yeni rom yukleyince belli bir süre sonra yeni surume geciyor ama benimki geçmiyor hep o gecen seneki eski sürüm cm 11 i yükledim sonra böyle oldu

sir mordred

sir mordred

Üye
internettede aynı sorunlar olan var ama cozum onlarda yapamıyor simdide cm9 u yukledim tekrar aynı sorun birde google play yeni rom yukleyince belli bir süre sonra yeni surume geciyor ama benimki geçmiyor hep o gecen seneki eski sürüm cm 11 i yükledim sonra böyle oldu

Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ama romu temiz yüklediğinden emin ol(cm11 hatalari konusunda nasil yüklenmesi gerektiği var) sonrada güncel pa gapps dosyasını yükleyebilirsin en olmadı stock roma dön eğer yine ayni sorun var ise donanimsal bir arıza var demektir

erdnc476

Üye
sorunun adı google play 403 eror, stock rom a dönmeye calıstım odin deyken telefonu dowland modunda acıyorum devam etmek için wolume up bas diye basıyorum ama dowland modu gelmiyo
sorunun adı google play 403 eror, stock rom a dönmeye calıstım odin deyken telefonu dowland modunda acıyorum devam etmek için wolume up bas diye basıyorum ama dowland modu gelmiyo
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ama romu temiz yüklediğinden emin ol(cm11 hatalari konusunda nasil yüklenmesi gerektiği var) sonrada güncel pa gapps dosyasını yükleyebilirsin en olmadı stock roma dön eğer yine ayni sorun var ise donanimsal bir arıza var demektir

aynı sorunu stock romlardada olan varmıs

sir mordred

sir mordred

Üye

aynı sorunu stock romlardada olan varmıs

Stock rom bugfree romdur(yani 0 hatalıdır zaten orijinal dememizin nedenide bu) eğer sorun stock romdada var ise o zaman kesinlikle şunu söyleyebilirimki 1-ya internet bağlantinizda sorun vardir yada 2-donanimsal olarak sorun vardir

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cwm son surum indir hafiza kartini formatla wipekerin hepsini yap format system data ve cache yap romu flasla gapps i flasla sorun olmayacaktir. Yuksek ihtimal ile cwm hatalidir

hasaneness

hasaneness

Üye
Cwm son surum indir hafiza kartini formatla wipekerin hepsini yap format system data ve cache yap romu flasla gapps i flasla sorun olmayacaktir. Yuksek ihtimal ile cwm hatalidir
Philz touch6 cwm ile gelen wipe data da bi secenek var o wipelari ve format systemi tek tusla yapabiliyor buda bir alternatif

Ayrica su saf cm11 de olan whisper uygulamasi ne ise yariyor bilen varmi?

Son düzenleme:

yokartk

Üye
whisper push sanırım bir mesajları şifreli olarak göndererek izleyen uygulamaların ayda veri hırsızlarının textlerı okuyamaması için geliştirilmiş bir uygulama. Tam anlamadım bende ama alttaki linkte buna benzer ifadeler kullanmış arkadaş. text secure diye bir uygulama varmış google playde onunla paralel çalışıyor yada benzer mi ne tam çıkaramadım :D

bu arada art a geçtim fakat titanium yukleyemiyorum skntı var inşallah çözerim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Titanyum art destekli degil malesef

yokartk

Üye
sağol dostum arayıp duruyordum bende. peki dalvike geçip geri yuklemelerı yapsak sonra tekrar art yapsak ne olur. bu arada ben yenı yukledım romu fakat kasılmalar var boyle devam etmez inşallah ve 2g/3g geçişleri aşırı yavaş.Cevabı beklemeden denedım sıkıntı yok arta geçmeden once titanıum daki işlerimizi halledip geçeceğiz :) çözüm bu :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
sağol dostum arayıp duruyordum bende. peki dalvike geçip geri yuklemelerı yapsak sonra tekrar art yapsak ne olur. bu arada ben yenı yukledım romu fakat kasılmalar var boyle devam etmez inşallah ve 2g/3g geçişleri aşırı yavaş.Cevabı beklemeden denedım sıkıntı yok arta geçmeden once titanıum daki işlerimizi halledip geçeceğiz :) çözüm bu :)
Ok

scandall20

Üye
BURDAKİ KERNELİ YÜKLEYİNCE AÇILIŞTA BOOT EKRANI GELİCENE MAVİ EKRAN GELİYO VE ÖLE KALIOYR NEDEN BİLEN VARMI ??

sir mordred

sir mordred

Üye
BURDAKİ KERNELİ YÜKLEYİNCE AÇILIŞTA BOOT EKRANI GELİCENE MAVİ EKRAN GELİYO VE ÖLE KALIOYR NEDEN BİLEN VARMI ??

Kerneli flaşlamadan önce ve kerneli flaşladıktan sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yaptınmı?

scandall20

Üye
Kerneli flaşlamadan önce ve kerneli flaşladıktan sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yaptınmı?
kerneli flaşlamadan önce yaptım flaşladıktan sonra yapmadımordan 2 tane kernel yükledim ram i arttırmak için ama olmadı işte

sir mordred

sir mordred

Üye
kerneli flaşlamadan önce yaptım flaşladıktan sonra yapmadımordan 2 tane kernel yükledim ram i arttırmak için ama olmadı işte

2 kerneli yükleyerek ram artırılacağını nerden duydun ki böyle bi hata yaptın şanslıymışsınki telefonunu hardbrick yapmamışsın

scandall20

Üye
yok yanlıs anlasıldı bir tek kernel yükledim ama 2 farklı kernel denedim 2 sinde de aynı oldu mavi ekranda kaldı

Üst Alt