[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
gapps lınk patlak

loserci231

Üye
gapps linki patlak eklerseniz sevinirim

sir mordred

sir mordred

Üye
gapps lınk patlak
gapps linki patlak eklerseniz sevinirim

gapps dosyası google mühendisleri harıl harıl çalışıyorlar valla. ve değişikliklerden anlayacağımız kadarıyla bir sonraki android versiyonunda ART default olacak(yani birincil) dalvik kaldırılacak bu kesinleşti işte bahsettiğim kod değişikliği

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Evet arkadaşlar Galaxy W kullanıcıları olarak hepimiz cm11 kullanırsak eğer romda hata bulma olasalılğımız artar ve bir an önce final sürümümüze kavuşuruz. Dün geceden beri cm11 kullanıyorum. 13 saattir açık. 35 dakika kesintisiz wi-fi kullanımlı şarj şu an yüzde 81. Bence bu yüzde gayet iyi. Hızdan oldukça memnunum. Eğer sizlerde kullanırsanız yakın zamanda çok daha iyi bir cm11 ile karşılaşırız. Beinm usb yoluyla pc ile bağlantı problemim vardı, çözüldü. İsteyenlere çözüm yolunu anlatabilirim. Herkes kullanıp sorunları burada madde halinde toplayıp xda ya bildirirsek dediğim gibi yakın zamanda telefonumuz harika olur. Haydi yükleyin

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Evet arkadaşlar Galaxy W kullanıcıları olarak hepimiz cm11 kullanırsak eğer romda hata bulma olasalılğımız artar ve bir an önce final sürümümüze kavuşuruz. Dün geceden beri cm11 kullanıyorum. 13 saattir açık. 35 dakika kesintisiz wi-fi kullanımlı şarj şu an yüzde 81. Bence bu yüzde gayet iyi. Hızdan oldukça memnunum. Eğer sizlerde kullanırsanız yakın zamanda çok daha iyi bir cm11 ile karşılaşırız. Beinm usb yoluyla pc ile bağlantı problemim vardı, çözüldü. İsteyenlere çözüm yolunu anlatabilirim. Herkes kullanıp sorunları burada madde halinde toplayıp xda ya bildirirsek dediğim gibi yakın zamanda telefonumuz harika olur. Haydi yükleyin

kesinlikle!

aJHier

aJHier

Üye
cm10.1 deydim ama geri döneccegim cm11'e .

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
wonder fosil oldu hala bi numara yok hep derme catma ile idare ediyoruz birde su cyanogenmod statistics onu kapatayımmı acıkmı tutayım sizce

BeatsBox

BeatsBox

Üye
rom dosyasını başka siteden verebilecekmisin

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Neden inmiyormu

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Hatalari burayami yazicaz buraya yazalim xda da biri paylassinHatalari burayami yazicaz buraya yazalim xda da biri paylassin

herodark16

Üye
Biri bana güncel linkleri atsa çok karışmış bulamadım

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
hatalar için konu linki atarmısınız

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
dostum gapps lınk bozuk indiremıyormdostum gapps lınk bozuk indiremıyorm .

Üst Alt