[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

abluka1993

Üye
Şu en alttaki uygulamalar, kamera gibi şeylerin sıralaması değişmiyor mu?

cadde19

cadde19

Üye
valla cm 10.1 yüklü ama şarj çok yiyorsa ve çok sıkıntı varsa gerek varmı 11.0 a bilemiyorum sizce varmı yardımcı olabilirmisiniz?

cadde19

cadde19

Üye
Peki şarjı cm10.1 e göre nasıl ayrıca normal kullanım da rahatsız eder mi bu hatalar

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
burak_909

burak_909

Üye
art'a geçince titanium backup hata veriyor. yok mudur çözümü?

genco15

genco15

Üye
Yeni sürümü indir ama prosuz bi ise yaramıyor patchlisini bulabilirsin googledan

emrah166

Üye
Bnde titanium backup hata vermedi artta

cadde19

cadde19

Üye
Kullanan biri soruma cevap verebilir mi.acaba :-)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Romu temiz flasladiktan sonra paranoid android gapps dosyasini flaslarsaniz google experience launcher'a sahip olursunuz ve kurulum bittikten sonra 2 launcher'a sahip olursunuz burdan google asistan launcheri secerseniz OK Google dahil nexus ozelliklerine sahip olmus olursunuz ama ok google kullanmak icin ana ekrana uzun bastiktan sonra ayarlara girip dili eng-us ayarlamaniz lazim ben sesli komut özelliklerini kullanabiliyorum(ok google dahil hatta weather dedigimde bulundugum ilin hava durumunu direk gösteriyor hatta söylüyor) denemenizi öneririm müthiş bi özellik

Hocam ana sayfayı sola çekince direkt asistan açılıyor mu Nexus 5 gibi? Eğer açılıyosa yeniden kurcam da.

cadde19

cadde19

Üye
-adkardeşim t: 6790625' Alıntı:
şarj konusunda cm 10.1 gore iyi hatalara gelınce canını sıkmaz ufak laglar var

Eyvallah kardesim şuan telefonda rom indirdim ama emin olamiyorum şarj konusunda ve hatalarda :-)

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam ana sayfayı sola çekince direkt asistan açılıyor mu Nexus 5 gibi? Eğer açılıyosa yeniden kurcam da.

Aynen öyle çalisiyor hatta birkac sesli komut soyleyeyim mesela telefona call Annem dediginizde direk annenizi ariyor(tabi rehbere annenizi Annem diye kaydetmis olmaniz lazim) yada open angry birds dediginizde angry birds oyununu açiyor(angry birds oyununun yüklü olmasi gerekiyor) muhtesem bisey deneyin gözlerinizle görün :)

cadde19

cadde19

Üye
Peki sesli komut internet istiyor mu kardesim

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Aynen öyle çalisiyor hatta birkac sesli komut soyleyeyim mesela telefona call Annem dediginizde direk annenizi ariyor(tabi rehbere annenizi Annem diye kaydetmis olmaniz lazim) yada open angry birds dediginizde angry birds oyununu açiyor(angry birds oyununun yüklü olmasi gerekiyor) muhtesem bisey deneyin gözlerinizle görün :)

Vay baya sağlammış, bi önceki sayfada eklediğin gappsla birlikte kurcam yeniden şimdi sağolasın. :)

cadde19

cadde19

Üye
İnternet gerekmiyor oylemi müthiş ya ne diyorsun sen sarj performansı nasıl cm10.1 e göre

sir mordred

sir mordred

Üye
İnternet gerekmiyor oylemi müthiş ya ne diyorsun sen sarj performansı nasıl cm10.1 e göre

Aynen öyle :) sarj ve performans konusunda sunu söyleyebilirim performansta daha iyi hissetdim sarja gelirsek cm11 ART kullanirken cm10,1den daha iyi bunu kesin olarak söyleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: yokartk
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

Şuan paranoid android gapps I kurdum, dediğin kadar varmış on numara oldu şuan, android 5 e kadar değişmem daha :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve -aLoNeDarK-

Üst Alt