[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bilen19

bilen19

Üye
Hocam o sorun degil ayarlari karistir duzeltebilirsin. Fix hepsinde son uygulamalar acilir

bilen19

bilen19

Üye
Oo simdiki sorun icin yardimci olamicam kardesim. ben dun son surum ve son gapps ile yuklemeye kalktim basaramadim, bana gore gapps hatali. Arco'nun bir onceki rom surumunu yukler ardindan bu gappsi yuklersen olur ustunede son gunccelleme. Baskada yardim edemem uzgunum, ben denemedim bu surumu

sir mordred

sir mordred

Üye
official(resmi) cyanogenmod romları alabiliriz beklemede kalın :biggrin:

sir mordred

sir mordred

Üye
gerrit code review(cyanogenmod geliştiricilerinin official romlarını burada hazırlarlar) ama official rom olmayadabilir de o yüzden heyecanlandırmayayım

stackbyte

stackbyte

Üye
pek umudum yok benim olmaz hep öyle deniliyor ama sonuç yok sadece arco ya bağlıyız yaparsa kullanıyoruz yapmazsa yaptıkları ile devam :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Siz offical rom un ne olduğunu halen anlamadınız herhalde. Bu telefonun offical rom alabilmesi için samsung un bu telefona ilgili sürümünün kaynak kodlarını yayınlaması gerek eğer yayınlanırsa CM ekibi o android sürümü için gerekli çalışmaları başlatarak offical rom yapar zaten. Yoksa hiç umut yok.

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
çoklu dosya gönderiminde bluetooth'da hata var yoksa bende denedim şuan çalışıyor ama çoklu göndermeye kalktığımda sorun var gibi? deneyebilrimisin şuan çoklu dosya gönderimini?
tm deneyip bilgi vereyim
tm deneyip bilgi vereyim
şimdi söyle söyliyim yanlış bilgi vermeyim birkac tane müzik dosyasını işeretledim baska cihaza gönderdim sorun cıkmadı aynı şekilde tam tersini uyguladım oda sorunsuz yanlız ben kendi dosya yöneticisini dondurdum esfile kullanıyorum bi alakası olurmu bilmiyorum yanlız

sir mordred

sir mordred

Üye
tm deneyip bilgi vereyim
şimdi söyle söyliyim yanlış bilgi vermeyim birkac tane müzik dosyasını işeretledim baska cihaza gönderdim sorun cıkmadı aynı şekilde tam tersini uyguladım oda sorunsuz yanlız ben kendi dosya yöneticisini dondurdum esfile kullanıyorum bi alakası olurmu bilmiyorum yanlız

bide kendi dosya yöneticisi ile deneme yapabilirmisin?
Siz offical rom un ne olduğunu halen anlamadınız herhalde. Bu telefonun offical rom alabilmesi için samsung un bu telefona ilgili sürümünün kaynak kodlarını yayınlaması gerek eğer yayınlanırsa CM ekibi o android sürümü için gerekli çalışmaları başlatarak offical rom yapar zaten. Yoksa hiç umut yok.

asıl yanlış anlayan sensin gibi duruyor çünkü samsung galaxy w kaynak kodlarını zaten yayınlandı (şurdan i8150 olanına bakabilirsiniz ) ama yayınlanan kaynak kodları 2.3.6 kaynak kodları eğer bizim telefon samsung tarafından 4.4 alırsa yine orda yayınlanacak.

official rom demek şudur herhangi bir geliştirici(arco) galaxy w için cihaz konfigürasyon dosyası ve kernel kodlarını iyice düzenler unofficial olarak yayımlar daha sonrada cyanogenmod'un resmi github depolarına(repos) merge yapar(yani kaynaştırır) böylece official rom alırız ayrıca official rom aldığımızda cyanogenmod ekibi hepsi bizim cihaz için çalışmazlar geliştirici kimse sadece o çalışır(yani arco) her cihazın bir maintainer'ı(geliştiricisi) vardır

mesela galaxy s(i9000) bizim cihaz gibi samsung tarafından 2.3.6'da bırakıldı üst android sürümleri çıkmadı ama pawitp nickname'li cyanogenmod geliştiricisi sayesinde bu cihaz official cyanogenmod 11 alıyor pawitp cm ekibinde aynı zamanda(arco'da öyle) yani galaxy s'in maintainer'ı pawitp, s4 mini'nin ise arco eğer arco bizim cihaz içinde official yaparsa galaxy w(ancora)'nın maintainer'ı arco olur

teknik olarak bir romun inşa edilebilmesi için cyanogenmod depoları kullanılır(bu depolardan biride display caf ve media caf'tır) ama ION romlardan önce biz cyanogenmod depolarından farklı olarak display legacy ve media legacy kullanıyorduk(bunları arco bizim cihaz için özel olarak modifiye ediyordu) ION ile birlikte display caf ve media caf kullanmaya başladık(bu display caf ve media caf'ı sadece official olarak desteklenen android telefonları kullanır) yani artık rom inşa ederken tamamiyle cyanogenmod depolarını kullanıyoruz sadece bütün iş github'da bizim cihazın kernel kaynaklarını ve cihaz kaynaklarını cyanogenmod deposuna forklamak(yani eklemek) kalıyor o yüzden ION sayesinde official cyanogenmod'a yaklaştık

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat, eren2934, hasaneness ve 1 kişi daha
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
evet kendi file maneger ile göndim sıkıntı yok ondada

anık1

Üye
arkadaşlar son tarihli romu kurdum orta tuşa basınca çalışan uygulamalar yerine goofle arama geliyor bunu nasıl düzeltebilirim.

genco15

genco15

Üye
Ayarlar buttons home olmasi lazim bi bak

• Beğen
Tepkiler: anık1
genco15

genco15

Üye
Henüz butun programlar art uyumlu degil o yuzden pek kullanilmiyor ama dizin kullandiginiz prolar destekliyorsa kullanabilirsiniz ben denedim titanium backup calismadi geri döndüm performans olarak dalvik 6500kusurken art ile7200 görüyor

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
Ve son gaps uyumlu bilmiyorum ben sir mordred verdiği gappsi kullaniyorum hem art hem dalvik uyumlu

burak_102

burak_102

Üye
müzik dinlerken seste kasma olan var mı?

genco15

genco15

Üye
Bende vardi darkcm ye geçtim suanda hic yok muzik calarda takilma ve atlama

36caldion

Üye
Arkadaşlar art ne işe yarar ION ne işe yarar bilen var mı?

scope_123

Üye
Suan cm10.1 kullaniyorum cm9a artik geri donmem diye dusunyorum artik zamani gecti. Kitkat in cikan surum ile en guncel art ile uyumlu olan dosyalarin linkini verebilecek olan var mi? Ve kitkat a gecmemi onerir misiniz ? Sarj acisindan cok fark yoksa yuklemeyi dusunecegim.

Üst Alt