[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bilen19

bilen19

Üye
Ancak indir baglantisi yok yayinladigi gapps de ?

bilen19

bilen19

Üye
Buldum buyrun : ustten 7nci arkadaslar

MD5SUM: ea0894b45481c4f56e7ea43a650150c9

yeni gapps versiyonu bu

Link kirik degil.
Bu sayfadan ikinci mavi yazili kisim yani (packages list) yaziyor oraya giriyoruz.
Ve zaten versiyon ismi tarihi yaziyor.

sir mordred

sir mordred

Üye
Buldum buyrun : ustten 7nci arkadaslar

Link kirik degil.
Bu sayfadan ikinci mavi yazili kisim yani (packages list) yaziyor oraya giriyoruz.
Ve zaten versiyon ismi tarihi yaziyor.

doğru şimdi gördüm linke tıklayınca biranda yazılar karşılayınca kink kırık zannettim

• Beğen
Tepkiler: bilen19

yarenefe

Üye
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize

Hocam xda'ya uye ise galaxy w ile rca kablodan goruntu alip alamayacagimizi sorarmisin... Bunun icin kernele veya romlara ekleme yapabilirler mi...

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam xda'ya uye ise galaxy w ile rca kablodan goruntu alip alamayacagimizi sorarmisin... Bunun icin kernele veya romlara ekleme yapabilirler mi...

bu teorik olarak mümkün fakat pratikte olmadı çünkü donanım olarak nerdeyse bizim telefonun ikizi olan samsung galaxy s plus geliştiricileri(adc team) bunu denediler fakat başarılı olamadılar o yüzden yani

yarenefe

Üye
bu teorik olarak mümkün fakat pratikte olmadı çünkü donanım olarak nerdeyse bizim telefonun ikizi olan samsung galaxy s plus geliştiricileri(adc team) bunu denediler fakat başarılı olamadılar o yüzden yani

Ama hocam internette galaxy s'in tvye baglandigi bircok video var.. Hatta bunun icin apk ve odex dosyalarini paylasmislar.. İnternette bircok rca kablo var galaxy s uyumlu diyorlar..

sir mordred

sir mordred

Üye
Ama hocam internette galaxy s'in tvye baglandigi bircok video var.. Hatta bunun icin apk ve odex dosyalarini paylasmislar.. İnternette bircok rca kablo var galaxy s uyumlu diyorlar..

benim bahsettiğim telefon galaxy s plus o ise galaxy s farklı telefonlar yani

ayrıca galaxy s stock romda bu özelliğe sahip bu sebepten o telefonun geliştiricileri o özelliği alıp cyanogenmod romlara eklemişler o kadar yani.

aJHier

aJHier

Üye
Yeni sürümü deneyen yok mu ? bi önceki sürüm güzeldi bu nasıl acaba?

lafactorial

lafactorial

Üye
Yeni sürümü deneyen yok mu ? bi önceki sürüm güzeldi bu nasıl acaba?

Yine güzel dostum.Bazı video formatlarındaki donma sorunu giderildi.Usb OTG hataları düzeltildi vs.

sir mordred

sir mordred

Üye
Yine güzel dostum.Bazı video formatlarındaki donma sorunu giderildi.Usb OTG hataları düzeltildi vs.

ram ne kadar düştü merak ediyorum yeni sürümde ram ne kadar? bir önceki sürümde 348 mb idi

mc.a

mc.a

Üye
  • 2014-01-17: CM-11.0 20140117-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 546d101784cbd493607558273459ac6b
    • Enabled Low Power Audio (LPA)
    • Fixed VOIP audio
    • Fixed Netflix playback
    • USB OTG and zRAM fixes (credits Christopher83)
    • Kernel 3.4.77
Yeni sürüm gelmiş buyurun arkadaşlar ...
Hocam ben simdi cm9 bi rom kullaniyorum..
Bu romu yuklemek icin ne yapmam gerekiyor oncelikle yardimci olabilir misiniz?
Mobildeyim bakamadim sayfalara

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam ben simdi cm9 bi rom kullaniyorum..
Bu romu yuklemek icin ne yapmam gerekiyor oncelikle yardimci olabilir misiniz?
Mobildeyim bakamadim sayfalara

rom dosyası ve gapps dosyasını sd karta at ve cwm sürümünün 6.0.4.5 olduğundan emin ol
daha sonra cwm'den sırasıyla

mounts and storage bölümünden:
-format data
-format cache
-format system
-format sd card(internal olacak external değil)

daha sonra ana menüden
-wipe data factory reset
-wipe cache partition

daha sonra advanced menüsünden

-wipe dalvik cache

temizleme işlemleri bitti şimdi rom kurmaya

install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını kur daha sonra reboot et

bu kadar

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
mc.a

mc.a

Üye
Cook tesekkur ederim kardesim..
Cwm surumu o degil nasil yukseltebilirim peki?

mc.a

mc.a

Üye
Bekliyorum tesekkurler

burak_102

burak_102

Üye
Bekliyorum tesekkurler
Dostum odin kullanmayı biliyorsan tewlefonu kapatıp ses kısma tuşu menü tuşu ve power tuşuna basarak aç telefonun devam et de sonra telefonu usb ile pc ye bağla

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1446593

Yukardaki adresten recovery-clockwork-6.0.4.5-ancora.tar.md5 dosyasını indir odin ile flashla. Kolay gelsin

sir mordred

sir mordred

Üye
Bekliyorum tesekkurler

cwm güncellemenin en kolay yolu terminal emülatörden yapılanıdır (odini kullanmaya gerek yok)

ilk önce verdiğim linkten arco'nun en son cwm sürümünün(6.0.4.5) zip dosyasını indir daha sonra zipi bilgisayarda aç ve içindeki recovery.img dosyasını zipten çıkar daha sonra recovery.img dosyasını sd kard ana dizinine at(sd kard ana dizini stock romda şöyle gözüküyor)
umarım nereye atacağını anlamışsındır

daha sonra terminal emülatör uygulamasını aç ve aşağıdaki komutları sırasıyla gir:

ilk önce su komutunu gir ve enterla daha sonrada

dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13 komutunu gir ve enterla (boşluklara dikkat et ve mmcblk0p13 kodundaki 0 o harfi değil rakamla 0'dır yanlış yazma)

işlem bittikten sonra terminal emülatöre exit komutunu yazıp girerek terminal emülatörden çık ve telefonu kapat cwm recovery'i aç en altta cwm 6.0.4.5 yazıyorsa işlem başarılıdır

mc.a

mc.a

Üye
Tesekkurler arkadaslar deneyip yazicam sonucu :oke:

Üst Alt