[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
Şuan benim cwm sürümü 6.0.4.5 ve hiçbir sorun yok
6.0.4.5 de sorun yok. Bir ara arco paylasmadi ama 6.0.4.6 dolasti forumda onu yukledim. O hatali işte. Telefon brick mi oldu bilmem ama 2 saatimi aldi düzeltmek odin falan baya ugrastirdi.Yok sir farkindayim herseyin, adama soylenmek ne haddimize sayesinde zevk alarak kullaniyoruz telefonu. Baska sebepler mi var dedim gunceller bir ara o zaman :))
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.

aJHier

aJHier

Üye
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.

var

sir mordred

sir mordred

Üye
@blackcat67 konuyu güncelleyebilirmisin yeni versiyonların çıktığını bilmeyenler olabilir(internetteki diğer insanlar)

genco15

genco15

Üye
Beyler grenify nin full surumunu nasil elde edebilirim black dan indirince bozulmus diyor :)

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-01-17: CM-11.0 20140117-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 546d101784cbd493607558273459ac6b
    • Enabled Low Power Audio (LPA)
    • Fixed VOIP audio
    • Fixed Netflix playback
    • USB OTG and zRAM fixes (credits Christopher83)
    • Kernel 3.4.77
Yeni sürüm gelmiş buyurun arkadaşlar ...

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ne zaman eklendi bu ya :D Daha demin girdim eski sürümdü :D

stackbyte

stackbyte

Üye
bende baktım yoktu sonra baktım gelmiş paylaşayım dedim hemen :)

caca41

caca41

Üye
hocam gapps calısmıyor lınkyenılersen sevınırım.:utan

genco15

genco15

Üye
Otg derken guc desteği olmadan çalışmaktan mi bahsediyor

stackbyte

stackbyte

Üye
hocam gapps calısmıyor lınkyenılersen sevınırım.:utan

upload ediyorum ama ben 08.12.2013 de indirmiştim yeni sürüm çıktı mı gapps bilmiyorum işini görür bu art sız sürüm birazdan link vereceğim

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize

• Beğen
Tepkiler: yarenefe ve hasaneness
caca41

caca41

Üye
stackbyte

stackbyte

Üye
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize

sıkıntımız ram zaten paşam az kaldı iyice kasma oluyor böyle de

bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar Gelen özellikler ney ben internetten araştımaya çalışıyorum ama hayla ne olduğuna dayir bir bilgi bulamadım. bana yardımcı olurmusunuz gelen özellikler nedir ne işe yarar bilgi verirmisiniz.romu deneyen arkadaşlarda deneyimlerini paylaşabilirlermi ? :)

burak_909

burak_909

Üye

MD5SUM: ea0894b45481c4f56e7ea43a650150c9

yeni gapps versiyonu bu

sir mordred

sir mordred

Üye

xda'daki arconun cm11 konusundaki gapps dosyası bu ve yanında not ART compatible yazmıyor yani muhtemelen ART uyumlu gapps dosyası bu.çünkü önceki gapps dosyasının yanında "not ART compatible" yazıyordu şimdikinde yazmıyor.

Üst Alt