[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

stackbyte

stackbyte

Üye
NovaTR14 ne yaptın paşam 10.2 deneyecektin

NovaTR14

NovaTR14

Üye
CM11 i denedim hocam ART sistemli hızlı ama şarjı pek istediğim gibi değil. Menüde çoğu yer ingilizce. Performansı güzel. Akşam %40 da bırakmıştım şarjı sabah %30 da buldum boşta iken. Biraz daha gelişmesi lazım ama ben bataryayı sıkıntı etmem derseniz kurabilirsiniz.Bu arada CM11 i silip CM10.1 e geçiş yaptım. CM10.1 in hem performansı hemde şarjı çok iyi 2 saat %11 de idare etti ondan sonra ben indirme yaparak bitirdim zaten. Boşta şarj harcamıyor. Şimdi bataryayı kalibre etmek için boşalttım telefonu kapattım tekrar dolduruyorum. Uzun bir süre CM10.1 kullanacağım kesin.
Not: CM10.2 İON Rom çıkınca diğer telefonumda denemeyi planlıyorum. Hadidjapri üzerinde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Dostum cm 10.1 performans sarj iyi de bi zaman sonra yavasladigini gozlemledim

stackbyte

stackbyte

Üye
CM11 i denedim hocam ART sistemli hızlı ama şarjı pek istediğim gibi değil. Menüde çoğu yer ingilizce. Performansı güzel. Akşam %40 da bırakmıştım şarjı sabah %30 da buldum boşta iken. Biraz daha gelişmesi lazım ama ben bataryayı sıkıntı etmem derseniz kurabilirsiniz.Bu arada CM11 i silip CM10.1 e geçiş yaptım. CM10.1 in hem performansı hemde şarjı çok iyi 2 saat %11 de idare etti ondan sonra ben indirme yaparak bitirdim zaten. Boşta şarj harcamıyor. Şimdi bataryayı kalibre etmek için boşalttım telefonu kapattım tekrar dolduruyorum. Uzun bir süre CM10.1 kullanacağım kesin.
Not: CM10.2 İON Rom çıkınca diğer telefonumda denemeyi planlıyorum. Hadidjapri üzerinde çalışıyor.

10.1 beta 2 kullanıyorsun yani şu anda anladığım doğru mu

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam aslında her ayda 1 wipe cache ve wipe dalvik cache yapılması lazım telefondaki artıkları temizliyor. O şekilde hızlanabilir ve adam gibi bir kernel çıksa güzel olur.

10.1 beta 2 kullanıyorsun yani şu anda anladığım doğru mu
Evet doğru hocam

sir mordred

sir mordred

Üye

Bende yaklasık 1 haftadır cm10.1 beta2deyim ve gerçekten memnunum ayrıca bi hatanı düzelteyim cm10.2 ION üzerinde arsradu çalışıyor hadidjapri değil hadidjapri omni üzerinde çalışıyor en çok da şu omniyi merak ediyorum

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Dogrudur hocam özür dilerim çok geliştirici var. Hepsini takip etmekten kafa kalmiyor insanda :)

stackbyte

stackbyte

Üye
üzerinde çalışıyorlar ama pek bir şey göremiyoruz ortada arco gibi olamaz hiç biri inşallah başarırlar

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
iyide bi müddet kullandıktan sonra telefon cozutuyo bide bildirim cubugu dansöz gibi bi aşaya bi yukarı

aJHier

aJHier

Üye
hurtsky rev2 yi bugun çıkarttı.

sir mordred

sir mordred

Üye
galaxy w için multi-window özellikli DarkCyanogenmod rom geliyor beklemede kalın

• Beğen
Tepkiler: aJHier
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bende 15 tatilde ROM geliştirmeyi düşünüyorum HALO, PİE özellikli 4.2.2 ama belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

yoran09

Üye
Beyler s.a telimi alali 5 ay oldu ilk aldigimda bi rom attim basima bela olmustu bu rom nasil arkadaslar + s3 miniye yukleniyormu acaba ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
İyiye benziyor. Omni Rom olabilir mi acaba ?

aJHier

aJHier

Üye
alviteri

işte bazı screenshotlar:

resim bende gözülkmüyor:(cm11'in şu romudu denicem bugun

ayrıca hurtsky in rev2 sinide üstüne koycam .
hoşuma giderse cm11 den devam edicem.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
O tür multiwindow omnide var ama belki bir karışık yapmıştır :D

Üst Alt