[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
bu yeni romda ram dşürülmüş.. :)
ion kernel ve cm11 olması gerekli.
sanırım Suan Hurtsky ve khan var.

ayrıca kardeş ben bu kerneli flaslasam simdi 4.4.2 ye bir sıkıntı çıkarmı

sir mordred

sir mordred

Üye
bu yeni romda ram dşürülmüş.. :)

ayrıca kardeş ben bu kerneli flaslasam simdi 4.4.2 ye bir sıkıntı çıkarmı

cm11 üzerine sadece ION tabanlı kerneller flaşlayabilirsin(örneğin hurtsky yada khan kernel gibi)ha meraktan soruyorsan eğer yoon kerneli cm11 üzerine flaşlarsan bootloop yada siyah ekranla karşılaşırsınpmem için daha fazla bellek ayırmış arco(pmem kemranın kerneldeki alanı) yaklaşık 3mb böylece yeni romda ram 348 mb

bu bir eksi evet ama şuana kadarki tüm arco romlarındaki major(büyük) 2 hatayı çözdü

bunlar 1- 3.parti kamera uygulamaları sorunsuz ve mükemmel çalışıyor 2-kameraya bağlanılmadı(cant connect to camera) hatası (belki karşılaşmışsınızdır) çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için kardeşim :)
cm11 üzerine sadece ION tabanlı kerneller flaşlayabilirsin(örneğin hurtsky yada khan kernel gibi)ha meraktan soruyorsan eğer yoon kerneli cm11 üzerine flaşlarsan bootloop yada siyah ekranla karşılaşırsınpmem için daha fazla bellek ayırmış arco(pmem kemranın kerneldeki alanı) yaklaşık 3mb böylece yeni romda ram 348 mb

bu bir eksi evet ama şuana kadarki tüm arco romlarındaki major(büyük) 2 hatayı çözdü

bunlar 1- 3.parti kamera uygulamaları sorunsuz ve mükemmel çalışıyor 2-kameraya bağlanılmadı(cant connect to camera) hatası (belki karşılaşmışsınızdır) çözüldü.

bir sorum daha olacak kardeşim :) bunda işlemci ayarlarını ne yapmalıyız ? rev bir cm 11 iyon kerneli kurdum :)

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar müjdeyi ben vereyim cyanogenmod ekibi bionic dosyaları üzerinde yüksek performans getiren bazı değişikliklere imza attılar(bionic dosyası kernelin içinde işlemcinin çalışmasını yöneten kısımdır) bu sebeple bir sonraki sürümde antutu'da 9000 değerini vurabilirsiniz arco reyizi bekleyelim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

tarık_07

Üye
arkadaşlar müjdeyi ben vereyim cyanogenmod ekibi bionic dosyaları üzerinde yüksek performans getiren bazı değişikliklere imza attılar(bionic dosyası kernelin içinde işlemcinin çalışmasını yöneten kısımdır) bu sebeple bir sonraki sürümde antutu'da 9000 değerini vurabilirsiniz arco reyizi bekleyelim
Bu romda şuan acaba hangi hatalar var? Final ne zaman çıkarki acaba?

aJHier

aJHier

Üye
Bu romda şuan acaba hangi hatalar var? Final ne zaman çıkarki acaba?

Ben Cm11 ve Hurtsky in kernelini Kurup Denemdim.
ART'a geçtim.
Antutudan 6700 lerde aldı.
Subway suf oyununda kasma yok gibiydi.
ayrıca bazen menü geçislerinde mini kasmalar oluyordu.
Ve inanılmaz sarj yiyor.

Bu nedenle Cm10.1 in bulundugu Monster rom 16 ya döndüm sarjım normal kullanımda 1-1.5 gün gidiyor ayrıca herkes gayet saglıklı çalışıyor. GPS dışında.

tarık_07

Üye
Ben Cm11 ve Hurtsky in kernelini Kurup Denemdim.
ART'a geçtim.
Antutudan 6700 lerde aldı.
Subway suf oyununda kasma yok gibiydi.
ayrıca bazen menü geçislerinde mini kasmalar oluyordu.
Ve inanılmaz sarj yiyor.

Bu nedenle Cm10.1 in bulundugu Monster rom 16 ya döndüm sarjım normal kullanımda 1-1.5 gün gidiyor ayrıca herkes gayet saglıklı çalışıyor. GPS dışında.
Eyvallah.

stackbyte

stackbyte

Üye
aJHier moster rom da başka sıkıntı var mı şarj iyi mi güvenilir mi bankaların programlarını kullanıyorum sıkıntı olmaz değil mi paşam 4.1.2 kullanıyorum kasma yapmaya başladı deli etti bu gece beni değiştireceğim önerir misin onu

aJHier

aJHier

Üye
aJHier moster rom da başka sıkıntı var mı şarj iyi mi güvenilir mi bankaların programlarını kullanıyorum sıkıntı olmaz değil mi paşam 4.1.2 kullanıyorum kasma yapmaya başladı deli etti bu gece beni değiştireceğim önerir misin onu

Rom ipromeh'in rom'u xda'da geliştirici,
Bence sağlamdır.
Rom'da gereksiz uygulamalar kaldırıldıgı için 50 uygulama var romda zaten gapps la beraber 90 mb .
arconun cm10.1 ion romunu baz alıyor yani camera vs çalısıyor.
Bende herşey çalısıyor kasma yok. Antutudan 7300 lerde skor elde editor işlemci 1.8 deyken
şarj Süresi harika son sarjım 2 gün 5 saat gitti. GPS çalışmıyor birtek
işlemci lucractive 1.8
ı/o sio.

cadde19

cadde19

Üye
2 gün mü herhalde sen telefonu doldurup bıraktın köşeye :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
aJHier

aJHier

Üye
2 gün mü herhalde sen telefonu doldurup bıraktın köşeye :)
Hyr bilgisayar dersi icin 20 foto ckmisimdir
Poweramp den 30 dk muzik dinledm
1 saate yakin whatsappla konustum.
Arada cok kisada olsa facebooka girdim.

genco15

genco15

Üye
Bataryan orjinal mi peki

genco15

genco15

Üye
İyiymis :)

rea_kod

Üye
nasıl kuruluyo bi anlatın yaa

wipe data
wipe cache
wipe dalvik

yaptım. romu kurarken hata veriyo. gapps yüklemeye geçemiyorum

Son düzenleme:
stackbyte

stackbyte

Üye
Rom ipromeh'in rom'u xda'da geliştirici,
Bence sağlamdır.
Rom'da gereksiz uygulamalar kaldırıldıgı için 50 uygulama var romda zaten gapps la beraber 90 mb .
arconun cm10.1 ion romunu baz alıyor yani camera vs çalısıyor.
Bende herşey çalısıyor kasma yok. Antutudan 7300 lerde skor elde editor işlemci 1.8 deyken
şarj Süresi harika son sarjım 2 gün 5 saat gitti. GPS çalışmıyor birtek
işlemci lucractive 1.8
ı/o sio.

hocam ben bunu kurdum ram miktarı çok yüksek kullanıyor sende de öyle mi hiç bir şey kurmadan orjinal kurulumda 93 mb boş ram var

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Cwm sürümünü nasıl yükseltebilirim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam sorun yaşayanlar olmuş ondan brick veya jtag olmasından korkuyorum

Üst Alt