[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
problem olur mu böyle peki

cadde19

cadde19

Üye
evvallah hocam

stackbyte

stackbyte

Üye
kk güzel olmuş gerçekten hoş bir tasarım takılma pek yok ama şarj biraz emici gibi geldi deneyip test etmek gerek

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Dostlar abiler onenli bisey buldum konuya eklenmesi de gerektigini dusunuyorum kesinlikle auarlar telefon hakkinda ve derleme nunarasina bayagi bi basin once gelistorici olmaniza az kalfi diyor sonrada artik gelistoricisiniz diyor ve gelistirici secenekleri artik gozukuyor bu sayede ister performans ister bataryaya gore islemciyi ayarlayabiliriz

stackbyte

stackbyte

Üye
Onu biliyoruz zaten paşam :)

hasaneness

hasaneness

Üye
iyi o zaman ayrıca ben artı seçtim uygulamalrı falanda optimize etti de ne değişti anlamadım?

loley00

Üye
kk güzel olmuş gerçekten hoş bir tasarım takılma pek yok ama şarj biraz emici gibi geldi deneyip test etmek gerek
Hocam sen yukledin galiba nasil gecmeye degermi benim pek zamanim olmadigi icin begenmessem bir daha geri yuklemekle ugrasmamak icin yuklemiyorum sence yuklemelimiyim

stackbyte

stackbyte

Üye
Hocam sen yukledin galiba nasil gecmeye degermi benim pek zamanim olmadigi icin begenmessem bir daha geri yuklemekle ugrasmamak icin yuklemiyorum sence yuklemelimiyim

valla hocam biraz kullandım güzel başarılı olmuş menüler birazı ingilizce ama şarj bakımından emici art denedim fakat gapps uyumlu değildi hata vermeye başladı birazcık daha geliştirilirse akıcı olacağına inanıyorum. Ben de 4.1.2 de dönüyorum onun şarjı iyi gidiyor. İçinde kalmasın ama denemeni tavsiye ederim arco inşallah azıcık daha üzerinde çalışırsa mükemmel olacağını düşünüyorum şahsi fikrim

firstline

firstline

Üye
launcher ayarlarına giremiyorum

burak_909

burak_909

Üye
Titanium ve rom toolbox ile Gereksiz uygulamalari kaldiramiyorum.

ismailnayir

Kapalı Hesap
Gereksiz uygulamslri pc de zipli klssorde winrar vb. programlarla system/app, priv-app klasorunden silebilirsiniz yada yeni uygulama ekleyebilirsiniz yeni uygulamayi surukleyip birakin ana uygukama isminde bosluk olmasin

• Beğen
Tepkiler: burak_909

loley00

Üye
valla hocam biraz kullandım güzel başarılı olmuş menüler birazı ingilizce ama şarj bakımından emici art denedim fakat gapps uyumlu değildi hata vermeye başladı birazcık daha geliştirilirse akıcı olacağına inanıyorum. Ben de 4.1.2 de dönüyorum onun şarjı iyi gidiyor. İçinde kalmasın ama denemeni tavsiye ederim arco inşallah azıcık daha üzerinde çalışırsa mükemmel olacağını düşünüyorum şahsi fikrim
Cevap için saol eğer şarj çabuk bitiyosa bende yüklemiyim hiç boşuna

stackbyte

stackbyte

Üye
Cevap için saol eğer şarj çabuk bitiyosa bende yüklemiyim hiç boşuna

Rica ederim paşam görünen onlar ufak tefek hatalarıda var arkadaşlar yazmış yukarıda daha tam kullanılmaz zaten bence

• Beğen

senyor

Üye
HATA WERİYOR YÜKLENMİYOR

• Beğen
Tepkiler: samsungkullanıcısı

anık

Üye
arkadaşlar bu art ne oluyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Anladığım kadarıyla uygulamaların daha kararlı çalışmasını sağlayacak bir yazılım.

• Beğen
eren2934

eren2934

Üye
Yeni sürüm gelmiş bugün

Üst Alt