[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

reflex

Üye
Kardesim bide s4 mini icin biseyler yapsan mutlu etsen gariban bizleri

Tepkiler: sir mordred
Kardesim bide s4 mini icin biseyler yapsan mutlu etsen gariban bizleri

bir sonraki telefonum yüksek ihtimalle s4 mini olacak fakat ne zaman alırım bilmiyorum
yani birgün (inşAllah tabi) illaki s4 minide buluşucaz
telefon elime ulaştıktan sonra tabikide üzerinde geliştirmeler yaparım

s4 mini üzerinde yapılabilecek çok şey var örneğin
kerneldeki gpu driverler'ını kk3.5 branşa güncelleyip birde qualcomm'dan en güncel adreno liblerini kullanırsak + display sürücüsü içinde display-caf-new( kullanırsak grafik performansında büyük bir artış olacaktır

muhtemelen bu dediklerimi arco henüz msm8930 platformu hazır olmadığı için yapmıyor

Tepkiler: reflex

reflex

Üye
Kernel var ama cok iyi degil bide 9190 icin stock kernel yok hep 9195 ve 9192 icin gelistiriciler mevcutWonde bu kadar alamaz ozaman benim tel 30k+ alir hile bence bu

geliştiricisi sağlam olan telefonlara yönel mesela s4 mini(arco)
ya da güncelleme desteği iyi olan nexus'ları öneririm

Tepkiler: reflex

reflex

Üye

Eklemiş

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
geliştiricisi sağlam olan telefonlara yönel mesela s4 mini(arco)
ya da güncelleme desteği iyi olan nexus'ları öneririm

S3 için gpu sürücülerini güncelleme şansın varmı yeni mali sürücüleri yayınlandı cm11'de hala kullanılmıyor büyük grafiksel problemler mevcut cm11'de eğer uğraşırım bi test sürümü falan yaparsan özelden mesaj bekliyorum

Linux Kernel Device Driver r4p1-01rel0
Released : 07 July 2014

Yada bana yardım edebilrsen kernel konusunda kendimde deniyeceğim neyi nere ekleyeceğimi anlayamadım

msm platformunda olsaydı kernelde hangi dosyaları değiştirmen gerektiğini söyleyebilirdim (drivers/gpu/msm)
fakat exynos/mali tabanlı kernellerde çok fazla bilgim yok(hatta hiç yokda denebilir)

Tepkiler: bayfeat
    Konu Sahibi
msm platformunda olsaydı kernelde hangi dosyaları değiştirmen gerektiğini söyleyebilirdim (drivers/gpu/msm)
fakat exynos/mali tabanlı kernellerde çok fazla bilgim yok(hatta hiç yokda denebilir)

Cyanogenmod'daki s3 için uğraşan kim varsa mesaj attım xda'da kimse uğraşmıyor neymiş ekip yapacakmış onlarda ondan sonra nerden bulaştım bu s3'e anlamıyorumki

tanerti

Üye

bayfeat

Üye
S.a arkadaşlar bir sorum olacak bilen varsa cevaplıyabilirmi ? [/url][/IMG] bu resimdeki görsellikleri nasıl yapıyorlar ?

T.serdar

Üye
Flyme ui diye bir dosya var statusbari degistiriyon ben denedim ama cok fazla ana ekranda yer kapliyor sevmedim

bayfeat

Üye
Flyme ui diye bir dosya var statusbari degistiriyon ben denedim ama cok fazla ana ekranda yer kapliyor sevmedim

benim çok hoşuma gitti yanlız bunu yapmak isterim yardımcı olabilirmisin peki kardeşim bana nerden tedarik edebilirim bu dasyaları ve nasıl telefona yükleyebilirim

spazmol

Üye
Flyme ile ilgili link atabilir misiniz aradım ama bulamadım

T.serdar

Üye
benim çok hoşuma gitti yanlız bunu yapmak isterim yardımcı olabilirmisin peki kardeşim bana nerden tedarik edebilirim bu dasyaları ve nasıl telefona yükleyebilirim
Kernel yukler gibi yuklicez aksama linki paylasirim

Oğuzhan biraz özel olacak ama bilgisayar mühendisliği mi okuyorsun merak ettim de. Çünkü gerçekten arco kadar iyisin bence

T.serdar

Üye
tmm kardeşim sagol

Bu konudaki romlari kullaniyolar genelde kendileri yapmislar heralde ve alt kisimlara dogru flyme ui fln yaziyor buyuk ihtimal o dur biraz gec oldu ama k.bakma ogrenci adamim anca bakabildim

spazmol

Üye
Yükleme sakın telefon boot oluyor gece gece onla uğraştım bi daha

bayfeat

Üye
nedemek kardeşim sagol ama boot olmadı neyse saglık olsun
Yükleme sakın telefon boot oluyor gece gece onla uğraştım bi daha
aynen kardeşim allahtan yedek vardı geri yükledim