[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

tanerti

Üye
saol teşekkur ederim...

aryscat

Üye
yeni sürüm

• 2014-07-13: CM-11.0 20140713-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: de485f507c1a4000e269894cc38dd98e
    • LPA yeniden devre dışı. A2DP vb. sorunlara neden oluyordu.
    • KSM özellikleri silindi .Kamerada çeşitli sorunlara neden oluyordu
    • Kernel 3.4.98

Son düzenleme:
Tepkiler: melodileriyakar ve Bysalih41
Turkce olarak aciklayici yazarsan daha iyi olur

oğuzhan nerelerde ya yok bayadır tatil mi yapıyor

Ben bundan ônceki sürmü kurdum şuan kullanıyorum. Bunu tekrar full wipe yapmadan nasıl kurabilirim bilgilendirirmisin?

Full vipe yapmadan kurabilirsin sadece wipe data yapma bilgilerin uygulamalarin kaybolmsz ancak problem cikarip cikarmayacaginin garantisi olmaz

aryscat

Üye
Son sürümde cihazda donma yaşayan varmı arkadaşlar.

eren2934

Üye
Sarj konusunda tam bir katil son surum

Tepkiler: bydeathhhone ve Bysalih41

eren2934

Üye
Ayrica ikidir dokunmatik sorunu cikiyor ekran algilamiyor kilitleyip acilinca duzeliyor temiz kurulum yapip denemem gerek

cm 11 son sürüm telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayamı yorum yanlışlıkla root explorer dan bir şeyler sildim o günden sonra 2 aydır bilgısayara hiçbir bilgisayar görmüyor usb tanınmadı yazısı uyarıyor bağlanmıyor bilgisayarda driver ve kies yüklü nasıl düzelte bilirim build.prop mu yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

eren2934

Üye
Cm11 son surumu son iki aydir kullaniyor olamazsiniz yuklediginize gore siz romu guncellediginizde sildiginiz dosyalar geri gelir yani dosya silmeyle alakasi yok gibi dusunuyorum.usb girislerinize ufleyin belki toz kalmistir yada driver booster indirin bilgisayariniza o okuyuculari gunceller

Son sürüm yüklü demek istemiştim güncellemeleri yüklüyorum zaten hep sıfırdan yükledim romları ama yine düzelmedi başka bir çaresi yokmu telefon sarj oluyor usb kablo ile

Mücteba

Üye
usta senden bi rom bekliyoruz

Tepkiler: Bysalih41