dostum bende tipatip aynısını yapıyorum.
cm11 son 2 güncellemedir sarjda gelişma gösterdi
ayrıca stock kernelin 395 mb olması cok iyi olmus.
bnce suan cm11 bize uyan en iyi rom.
oyun oynamadıgımız için.
Şu an bende kurdum yeni sürümü temiz bir şekilde bir sıkıntı yok ilerde görücez ilginen arkadaşlar için tekrar Teşekkürler Arkadaşlar bu arada şarj konusunda belki işe yarar belki işe yaramaz ama ufak bi yararı olacağını düşünüyorum. Geliştirici seçenekleri açıldıktan sonra Performans İşlemci kısmına girip Min işlemciyi en az seviyeye indirin. Başlangıçta uygulayıda işaretlemeyi unutmayın. Böylelikle telefon boşta en az şekilde işlemciyi tüketir arada 200-250 mhz oynuyo olabilir ama ufak bi tasarrufuda dokunabilir
Arkadaslar su anki sayfayla alakasi yok ama ilgili sayfaya yazdim fakat geri donus olmadi bende burdan yaziyim dedim acaba en iyi cm10.1 ve en iyi kernel hangisi biri yardimci olabilirmi ve cm10.1 ve cm11 (4.4.4) romuna kiyaslan sarj ve peeformans nasil acaba bilgi verebilirseniz iyi olur simdiden tesekkurler
cıhaza cm11 i yükledim çok güzel ve stabil fakat bazen ekrana sabitlediğim uygulamaların kısayolları koyboluyo bikaçgün sonra tekrar geliyo.. felan.. acaba sorun nereden kaynaklanıyor