Qubar12 Üye anık' Alıntı: Dosyayı İndir Hiç ellemeden cwm yi aç indirdiğin dosyayı yükle ve cwm yi yeniden başlat sonrada romu yükle Genişletmek için tıkla ... Recovery dosyasını görmüyo cwm de 6.0.4.4 nasıl yapıcam ?
anık' Alıntı: Dosyayı İndir Hiç ellemeden cwm yi aç indirdiğin dosyayı yükle ve cwm yi yeniden başlat sonrada romu yükle Genişletmek için tıkla ... Recovery dosyasını görmüyo cwm de 6.0.4.4 nasıl yapıcam ?
anık Üye Build 3 kurdum Rom Güzel Ama Sorun çok Sürekli Durdu Hatası Veriyor Uygulamalarda Alarm çalışmıyor ben bunları gördüm Hocam Siz Omni Rom u Çıkarsanızda Kurtulsak
Build 3 kurdum Rom Güzel Ama Sorun çok Sürekli Durdu Hatası Veriyor Uygulamalarda Alarm çalışmıyor ben bunları gördüm Hocam Siz Omni Rom u Çıkarsanızda Kurtulsak
reckless86 Üye NovaTR14' Alıntı: Hocam fazla bir bilgim yok ama hemen ubuntu kurar yardımcı olurum siz neyi nasıl yapıcağımı söyliyin o bana yeter. Genişletmek için tıkla ... blackcat67' Alıntı: size bir script hazırlayıp verebilirim o scripti linuxta çalıştırcaksınız paranoid android otomatik başlica derlenmeye Genişletmek için tıkla ... Ubuntu 13.10 64Bit kullanıyorum, script hazırlayıp verirseniz yardımcı olabilirim
NovaTR14' Alıntı: Hocam fazla bir bilgim yok ama hemen ubuntu kurar yardımcı olurum siz neyi nasıl yapıcağımı söyliyin o bana yeter. Genişletmek için tıkla ... blackcat67' Alıntı: size bir script hazırlayıp verebilirim o scripti linuxta çalıştırcaksınız paranoid android otomatik başlica derlenmeye Genişletmek için tıkla ... Ubuntu 13.10 64Bit kullanıyorum, script hazırlayıp verirseniz yardımcı olabilirim
Qubar12 Üye Hocam performans ayarları için en iyi Hangisidir ? Çoğunlukla performans yoğunluklu olursa güzel olur ?
Hocam performans ayarları için en iyi Hangisidir ? Çoğunlukla performans yoğunluklu olursa güzel olur ?
blackcat67 Üye Konu Sahibi galaxy s plus için ion rom çıkmış herşey çalşıyor merak eetmeyin seneye portlarlar bizim cihazada
ozakin70 Üye blackcat67' Alıntı: galaxy s plus için ion rom çıkmış herşey çalşıyor merak eetmeyin seneye portlarlar bizim cihazada Genişletmek için tıkla ... Oo iyimis o zamana iphone 4 de ios8 filan gelmis olur
blackcat67' Alıntı: galaxy s plus için ion rom çıkmış herşey çalşıyor merak eetmeyin seneye portlarlar bizim cihazada Genişletmek için tıkla ... Oo iyimis o zamana iphone 4 de ios8 filan gelmis olur
blackcat67 Üye Konu Sahibi kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için
kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için
HakanSeven12 Üye blackcat67' Alıntı: kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için Genişletmek için tıkla ... Kernel portlayacağına kendini camdan at daha iyi deli eder adamı adam 20 bin düzenleme yaptı hala ufak tefek eksiklikler var benim telefonun kernelde
blackcat67' Alıntı: kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için Genişletmek için tıkla ... Kernel portlayacağına kendini camdan at daha iyi deli eder adamı adam 20 bin düzenleme yaptı hala ufak tefek eksiklikler var benim telefonun kernelde
tarık_07 Üye blackcat67' Alıntı: kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için Genişletmek için tıkla ... Üstat rom durumu ne halde? Çalısmalarınız nası gidiyor?
blackcat67' Alıntı: kernel portlamayı bilsem ben yapardım ama bilmiyorum malesef forumda başka yapan çıkcacağınıda zannetmiyorum bekliyecez ion için Genişletmek için tıkla ... Üstat rom durumu ne halde? Çalısmalarınız nası gidiyor?
nicked Üye tarık_07' Alıntı: Üstat rom durumu ne halde? Çalısmalarınız nası gidiyor? Genişletmek için tıkla ... son durum ne kardeşm bekliyoruz merakla?
tarık_07' Alıntı: Üstat rom durumu ne halde? Çalısmalarınız nası gidiyor? Genişletmek için tıkla ... son durum ne kardeşm bekliyoruz merakla?