[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
DualBoot nedir acaba bilgi verebilecek var mı?
Bir sisteme birden fazla rom kurulması diye biliyorum. Yani birden fazla rom yükleyerek dilediğinde bir romdan diğer roma yeniden kurulum yapmadan geçiş yapma imkanı veriyor. Bir nevi pc'ye hem xp hemde win7 kurmak gibi. Telefonunuz kapatıp açtığınızda 3 sn lik bir süre içinde sizden hangi rom ile başlatılmasını ister.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: burak_102

sir mordred

sir mordred

Üye
DualBoot nedir acaba bilgi verebilecek var mı?

Aynen . Bugun Bnde xda'da gördüm.
kernele bir ek galiba.
@sir mordred usta belki sen tam olarak bizi aydınlatabilirsin.

Telefon üzerinde 2 farklı rom kullanmayı sağlıyor ama bu romların biri cihazın iç hafızasından diğeri ise harici sd karttan boot oluyor ve sd kartın hızıda düşük olduğu için sd karta kurulan 2.romun hızı genellikle düşük oluyor.bu dualboot olayı kernel+uygulamayla sağlanıyor uygulama ile 1.romu kullanırken 2.roma geçiş sağlanıyor son söz olarak bu dualboot bence gereksiz bir işlem.

• Beğen
Tepkiler: burak_102, bayfeat ve aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Telefon üzerinde 2 farklı rom kullanmayı sağlıyor ama bu romların biri cihazın iç hafızasından diğeri ise harici sd karttan boot oluyor ve sd kartın hızıda düşük olduğu için sd karta kurulan 2.romun hızı genellikle düşük oluyor.bu dualboot olayı kernel+uygulamayla sağlanıyor uygulama ile 1.romu kullanırken 2.roma geçiş sağlanıyor son söz olarak bu dualboot bence gereksiz bir işlem.

Kesinlikle gereksiz

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Lg 512 mb ram içeren ve android 4.4 kitkat ile çalışan telefon piyasaya sürecek muhtemelen
htm

Biraz araştırma yaptım cihaz henüz piyasaya çıkmadı muhtemelen ama kernel kodları lg tarafından yayınlanmış

Bizim cihazda 512 mb ram içerdiği için lg l40'ın ram yönetimini sağlayan bazı kernel parçalarını(zram,zsmalloc,zcache,lowmemorykiller,binder vs..) kendi kernelimize ekleyebiliriz ve böylece muhtemelen ram şişmesi gibi sorunlar tarihe karışabilir :)

Kernel çalışmalarıma başladığımda bunu kesinlikle deneyeceğim(iyi haber laptopum haftaya elime ulaşacak inşallah)

Beklemede kalın herkese iyi akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: wonderall, Mücteba, aJHier ve 6 diğerleri
Wolf389

Wolf389

Üye
@sir mordred saolasın üstad

DDPROG

Üye
@sir mordred low memory killer ne oluyor?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred low memory killer ne oluyor?

Androidin ram yönetimini sağlayan parçalardan biri işlevi şu şekilde sizin kullandığınız uygulamaları ne sıklıkla kullandığınızı ölçüp ona göre bir liste çıkarıyor daha sonra ram belirli bir doluluk seviyesine ulaştığında rami rahatlatmak için en az sıklıkla kullandığınız uygulamaları sonlandırıyor(killing)

DDPROG

Üye
Androidin ram yönetimini sağlayan parçalardan biri işlevi şu şekilde sizin kullandığınız uygulamaları ne sıklıkla kullandığınızı ölçüp ona göre bir liste çıkarıyor daha sonra ram belirli bir doluluk seviyesine ulaştığında rami rahatlatmak için en az sıklıkla kullandığınız uygulamaları sonlandırıyor(killing)
tamam saol :)

T.serdar

Üye
4.4.2 icin Hocam bataryam cok hizli gitmeye basladi cok isiniyor telefon kalibrasyon nasil yapicam hangi programla yapmaliyim ve sarj % kacta olmali yaparken bide kac saat surer acaba kalibrasyon ?

sir mordred

sir mordred

Üye
En yeni sürüm cm11 kullanan varsa(donma hataları olan sürüm) bana pm'den ulaşabilirmi?

aty3838

Üye
Angry birds go oynayan yok mu hiç bu telefonda !!!

aJHier

aJHier

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar bişey soracağım xda daki bi geliştirici s2 yi bizim cihaza portlamaya çalışıyor sanırım. Sizin bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı yani portlayabilir mi aceba?

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam mesajı yazdıktan sonra gördüm kusura bakma biraz heyecanlanmıştım umarım sevindirici haber verirler bizlere :)

Olasılık olarak milyonda bir ihtimal olarak görüyorum nedenini konunun son sayfasında açıkladım o yüzden pek fazla umutlanmayın derim

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Olasılık olarak milyonda bir ihtimal olarak görüyorum nedenini konunun son sayfasında açıkladım o yüzden pek fazla umutlanmayın derim
Hocam ümidimizi kaybetmeyelim belki şansımız döner samsung un bize yaşattığı güncelleme sıkıntısından sonra ;)

stackbyte

stackbyte

Üye

Üst Alt