Hocam bende son sürüm cm11+khan 1.9 + yeni sürücüler 2.versiyon var telefon günde 5-6 defa takilip donuyor nedeni nedir ayni sorunla karsilasanlar varmi acaba kurulumu tertemiz yaptim sıkıntı yok![]()
Peki hocam son kernelde ne gibi performans artisi bulunmakta?şimdilik khan kernel kullanma çünkü arconun kernel üzerinde yaptığı son değişiklikleri içermiyor yani khan kernel güncel değil şuan
Peki hocam son kernelde ne gibi performans artisi bulunmakta?
Peki saol hocam neden kapaniyor acaba ?herhangi bir performans artışı yok stabilite artışı var hata çözümleri var
1. Versiyon suruculerinde boyle bir sorun yoktu 2. Versiyondan kaynaklaniyor olabilirmi?arconun kernelini soruyorsan herhangi bir performans artışı yok stabilite artışı var hata çözümleri var
1. Versiyon suruculerinde boyle bir sorun yoktu 2. Versiyondan kaynaklaniyor olabilirmi?
Saol hocamher 2 sürücülde aynı sürücü, aynı adreno sürücülerini barındırıyor dolayısıyla sorunun bundan kaynaklanacağını zannetmiyorum
Ama cok zor bisi deilmi dogukangözünüz aydın size jelly bean portlanıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adam ekran görüntüsü paylaşmış inşallah sorunları çözebilir![]()

gibi duruyor ama destek çıkan olursa birşeyler yapabilir boot olması bile büyük bir başarı bence ion gelmesi portlanmasını dahada kolaylaştırdıAma cok zor bisi deilmi dogukan
İmkansiz gibi gorunuyor.
Hayırlısı artik inşallah başarırgibi duruyor ama destek çıkan olursa birşeyler yapabilir boot olması bile büyük bir başarı bence ion gelmesi portlanmasını dahada kolaylaştırdı
Ama cok zor bisi deilmi dogukan
İmkansiz gibi gorunuyor.
gibi duruyor ama destek çıkan olursa birşeyler yapabilir boot olması bile büyük bir başarı bence ion gelmesi portlanmasını dahada kolaylaştırdı
android telefonunuzda nokia uygulamaları kullanmak istermiydiniz
(symbian,ovi store'daki uygulamaları kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)
beklemede kalın konu açtım onay için bekliyor
kendinize iyi bakın![]()
sürücüleri yükledim gayet iyi çalışıyor.Nerde hocam konu? Unutmuşsun link vermeyi heralde, Hemen bi yükleyelim.sürücüleri yükledim gayet iyi çalışıyor.
Konuyu açalı çok oldu kardeşim muhtemelen görmedin işte linki:[Android için Nokia Uygulama Mağazası][Nokia Appstore][TÜM ANDROİDLİ TELEFONLAR İÇİNDİR] - MaxiCep
Birkaç güzel uygulama var mesela onedrive isimli uygulama ücretsiz depolama imkanı sunuyor microsoftun bir hizmeti öneririm
driver in faydasını görmedim
aksine normalde açılan oyunlar hiç açılmıyor. uygulama hatası veriyor.
bende şuana kadar böyle bir sorun meydana gelmedi ki gördüğüm kadarıyla çoğunlukta da böyle sorunlar oluşmuyor ayrıca madem driver'ın pek faydası yok o zaman madridii neden darkcyanogenmod'un bir sonraki çıkacak versiyonunda bu sürücüleri kullanmak istesin?
ayrıca yeni sürücüleri kullananlar build.proptan aşağıdaki satırı silebilirler(bu bazı minor hataları da giderecektir)
debug.egl.recordable.rgba8888=1