[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Hocam bende son sürüm cm11+khan 1.9 + yeni sürücüler 2.versiyon var telefon günde 5-6 defa takilip donuyor nedeni nedir ayni sorunla karsilasanlar varmi acaba kurulumu tertemiz yaptim sıkıntı yok :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende son sürüm cm11+khan 1.9 + yeni sürücüler 2.versiyon var telefon günde 5-6 defa takilip donuyor nedeni nedir ayni sorunla karsilasanlar varmi acaba kurulumu tertemiz yaptim sıkıntı yok :)

şimdilik khan kernel kullanma çünkü arconun kernel üzerinde yaptığı son değişiklikleri içermiyor yani khan kernel güncel değil şuan

T.serdar

Üye
şimdilik khan kernel kullanma çünkü arconun kernel üzerinde yaptığı son değişiklikleri içermiyor yani khan kernel güncel değil şuan
Peki hocam son kernelde ne gibi performans artisi bulunmakta?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi

T.serdar

Üye
arconun kernelini soruyorsan herhangi bir performans artışı yok stabilite artışı var hata çözümleri var
1. Versiyon suruculerinde boyle bir sorun yoktu 2. Versiyondan kaynaklaniyor olabilirmi?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
1. Versiyon suruculerinde boyle bir sorun yoktu 2. Versiyondan kaynaklaniyor olabilirmi?

her 2 sürücülde aynı sürücü, aynı adreno sürücülerini barındırıyor dolayısıyla sorunun bundan kaynaklanacağını zannetmiyorum

blackcat67

blackcat67

Üye
gözünüz aydın size jelly bean portlanıyor

adam ekran görüntüsü paylaşmış inşallah sorunları çözebilir :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
gözünüz aydın size jelly bean portlanıyor

adam ekran görüntüsü paylaşmış inşallah sorunları çözebilir :)
Ama cok zor bisi deilmi dogukan :)
İmkansiz gibi gorunuyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
İmkansiz gibi gorunuyor.
gibi duruyor ama destek çıkan olursa birşeyler yapabilir boot olması bile büyük bir başarı bence ion gelmesi portlanmasını dahada kolaylaştırdı

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye
gibi duruyor ama destek çıkan olursa birşeyler yapabilir boot olması bile büyük bir başarı bence ion gelmesi portlanmasını dahada kolaylaştırdı
Hayırlısı artik inşallah başarır

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
İmkansiz gibi gorunuyor.

Kesinlikle Doğukan'ın dediği gibi boot olması bile büyük bir başarı ama ben hala bunun bir fake olduğunu düşünüyorum çünkü yapılan iş imkansız ve saçma çünkü adam s2'nin stock romunu nasıl yaptıysa artık cwm'den flaşlanabilir halde yapmış ki hiçbir stock rom cwm'den flaşlanamaz + s2 ve wonder donanımsal olarak hiçbir ortak donanımları yok o yüzden hataların çözülemeyeceğine adım gibi eminim(farklı donanım demek o donanımları sürecek farklı kernel ve farklı rom demek)
Bakalım bekleyip görelim

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve hasaneness
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
android telefonunuzda nokia uygulamaları kullanmak istermiydiniz :)
(symbian,ovi store'daki uygulamaları kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)

beklemede kalın konu açtım onay için bekliyor

kendinize iyi bakın :)

Nerde hocam konu? Unutmuşsun link vermeyi heralde, Hemen bi yükleyelim. :) sürücüleri yükledim gayet iyi çalışıyor.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

ismailnayir

Kapalı Hesap
driver in faydasını görmedim
aksine normalde açılan oyunlar hiç açılmıyor. uygulama hatası veriyor.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ben denedim hic sorun yasamadim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, aJHier ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
driver in faydasını görmedim
aksine normalde açılan oyunlar hiç açılmıyor. uygulama hatası veriyor.

bende şuana kadar böyle bir sorun meydana gelmedi ki gördüğüm kadarıyla çoğunlukta da böyle sorunlar oluşmuyor ayrıca madem driver'ın pek faydası yok o zaman madridii neden darkcyanogenmod'un bir sonraki çıkacak versiyonunda bu sürücüleri kullanmak istesin?

ayrıca yeni sürücüleri kullananlar build.proptan aşağıdaki satırı silebilirler(bu bazı minor hataları da giderecektir)
debug.egl.recordable.rgba8888=1

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve aJHier
burak_102

burak_102

Üye
bende şuana kadar böyle bir sorun meydana gelmedi ki gördüğüm kadarıyla çoğunlukta da böyle sorunlar oluşmuyor ayrıca madem driver'ın pek faydası yok o zaman madridii neden darkcyanogenmod'un bir sonraki çıkacak versiyonunda bu sürücüleri kullanmak istesin?

ayrıca yeni sürücüleri kullananlar build.proptan aşağıdaki satırı silebilirler(bu bazı minor hataları da giderecektir)
debug.egl.recordable.rgba8888=1

Bende gayet işe yaradı. test sürümünden beri kullanıyorum sorun yaşamadım. madridii ne zaman yeni sürüm çıkaracak bilgin var mı

• Beğen
Tepkiler: aJHier

Üst Alt