[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

karahun

karahun

Üye
romu temiz yükledin değilmi?
-wipe data/factory reset
-wipe dalvik cache
-format system
-format sdcard0 default

çünkü romu kurduktan hemen sonra böyle geçişlerde takılmayla(lag muhtemelen) karşılaşman nerdeyse imkansız
sdcard0 ı silmedim whatsapp dosyaları falan var diye duruyor onlardanmıdır touchwiz3 rom kullanıyordum bunlarla karşılaşmadımda o yüzden sordum ram i çok yiyor sanki

sir mordred

sir mordred

Üye
sdcard0 ı silmedim whatsapp dosyaları falan var diye duruyor onlardanmıdır touchwiz3 rom kullanıyordum bunlarla karşılaşmadımda o yüzden sordum ram i çok yiyor sanki

sdcard0'ın silinmesine gerek yok aslında tabi eğer cm11'de eski sürümden yeni sürüme güncelleme yapmak istiyorsan ama eğer başka bir cm versiyonundan cm11'e geçerken yapılması mutlak suretle lazım. touchwiz3 cm9 tabanlı bir rom yanlış hatırlamıyorsam eğer touchwiz3'den geliyorsan mutlaka format sdcard0'ı yap

hasaneness

hasaneness

Üye
@sir mordred bende son guncelemeyi ilk yukledigimde gecisler yavasti lag vardi. Temiz kurmustum. Sıkınti guncelleme de olabilir.

scope_123

Üye
Yeni güncellemeden tam performans almak için touchwiz launcher tema kurmadım. Temiz kurulum üzerine bir iki uygulama yükledim ekran kayması ve beyaz nokta sorunu çıktı yine önceki sürümde hiç olmamıştı.

T.serdar

Üye
Bende hicbir sorun yok 43 tane uygulama kurulu 4 tanesi oyun telefon cok cok az kasiyor ram temizlendiginde hic kasma yasanmiyor telefonda ama arka plandaki uygulamalara gecisler yine beni tatmin etmedi

sir mordred

sir mordred

Üye
Şuan yükledim yeni sürümü bende herhangi bir sorun yok ne grafiksel sorun ne de geçişlerde lag

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
alattinctn

alattinctn

Üye
hocam ben son sürümü yükledim yüklmeyi tamamen doğru şekilde yaptım.bide artta kullanıyorum telefonu ama sanki hafiften bi kasma hissi var telefon yanlış mı bişey mi yapıyorum acaba.performans ayarları nasıl olması gerekiyor.ayrıca gereksiz uygulamaları kaldırdım ve greenify ile seeder da yüklü bende.bu arada batarya ömrü baya iyi geldi bana benim izlenimlerime göre cm9 ile kafa kafaya diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
hocam ben son sürümü yükledim yüklmeyi tamamen doğru şekilde yaptım.bide artta kullanıyorum telefonu ama sanki hafiften bi kasma hissi var telefon yanlış mı bişey mi yapıyorum acaba.performans ayarları nasıl olması gerekiyor.ayrıca gereksiz uygulamaları kaldırdım ve greenify ile seeder da yüklü bende.bu arada batarya ömrü baya iyi geldi bana benim izlenimlerime göre cm9 ile kafa kafaya diyebilirim

ART teknik olarak hem performans yönünden hemde şarj süresi yönünden dalvikten iyi ama şuan ART google tarafından tam geliştirilmedi hatta o yüzden google ART seçeneğini geliştirici seçenekleri sekmesine yerleştirdi. ART'ta kasmaların olması işte bu sebeptenAma ART bir sonraki android sürümünde default olacak ve dalvik kaldırılacak. Google'ın nerdeyse 4 senedir geliştirdiği dalvikten bu kadar kolay vazgeçmesi ART'ın mükemmel bir gelişme olduğunu kanıtlıyor
Androidin bir sonraki sürümünün çıkış tarihini iple çekiyorum(muhtemelen temmuz-ağustos civarı çıkacak)

alattinctn

alattinctn

Üye
benim bildiğim 5. sürümde te artta geçecekti yani 4.4.2 den 5 e geçer mi ki hemen

sir mordred

sir mordred

Üye
benim bildiğim 5. sürümde te artta geçecekti yani 4.4.2 den 5 e geçer mi ki hemen

Bir sonraki android sürümü muhtemelen dediğin gibi android 5.0 olacak. Genele bakarsak androidin virgülden sonraki numara değişimlerinde(android 4.1 android 4.2 android 4.3) google android üzerinde pek heyecan verici bir yenilik yapmıyor ama sürüm numarası değiştiğinde (android 2.3 android 4.0 android 5.0) büyük geliştirmeler yapıyor bakalım bekleyip göreceğiz :)

alattinctn

alattinctn

Üye
google 5. sürüme baya bi önem verse iyi olacak çünkü rakipleride iyice güçlendi ios 7 zaten herkes biliyor stabil güzel bi işletim sistemi ayrıca şimdi de windows telefonlar için win8.1 çıktı ki oda bu aralar biraz ilgi odağı olacak gibi :)bide özel den bi mesaj attım size hocam :)

stackbyte

stackbyte

Üye
dalvikte kullanıyorum arka planlarda kasma yok lag yok bence ART ' tan kaynaklanan bir sorun arkadaşlar bende ilk ART kullandım pek hoşuma gitmedi dalvikteyim şu an sıkıntı yok kamera dışında cm9 dan güzel değil kamerası tek şikayetim bu rom ile ilgili birde @sir mordred arkadaşımızın grafik güncellemesini yüklerseniz daha akıcı hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve aJHier
burak_909

burak_909

Üye
pa gapps ve cm11'in yeni versiyonlarının dosyaları hatalı.
aynı sorunla karşılaşan var mı?

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Şu bahsettiğiniz grafik dosyasını paylaşabilir misiniz arkadaşlar ve seeder linkini?

aJHier

aJHier

Üye
Şu bahsettiğiniz grafik dosyasını paylaşabilir misiniz arkadaşlar ve seeder linkini?

Grafiikleri @sir mordred Usta paylaştı zaten , Sedeer i de maxicepte android uygulamarı forumunda bulabilirsin. yada xda da.Bir Bana Bunların ne işe yaradıgını Söyleyebilir mi?
BackupRestoreConfirmation.apk
incallui.apk
sharedStoragebackup.apk
wappushmanager.apk
configupdater.apk
shell.apk
keychain.apk
setupwizard.apk
onetimeinitaliizer.apk
picotts.apk
vpndialogs.apk

Usta @sir mordred Özellikle senin Çogunun ne işe yaradıgını bildiğini düşünüyorum. Yardımcı olabilirmisin Lütfen

sir mordred

sir mordred

Üye
Grafiikleri @sir mordred Usta paylaştı zaten , Sedeer i de maxicepte android uygulamarı forumunda bulabilirsin. yada xda da.Bir Bana Bunların ne işe yaradıgını Söyleyebilir mi?
BackupRestoreConfirmation.apk
incallui.apk
sharedStoragebackup.apk
wappushmanager.apk
configupdater.apk
shell.apk
keychain.apk
setupwizard.apk
onetimeinitaliizer.apk
picotts.apk
vpndialogs.apk

Usta @sir mordred Özellikle senin Çogunun ne işe yaradıgını bildiğini düşünüyorum. Yardımcı olabilirmisin Lütfen

dediğin uygulamalar sistem uygulamaları mesela incallui uygulamasını silersen çağrılar gelmez gelse bile ekrana yansıtılmaz veya vpndialog uygulamasını silersen bazı vpn uygulamaları düzgün çalışmayacaktır(hotspotshield gibi) shell uygulamasını silersen root yetkisinin ve terminal komutlarının çalışmaması gibi bir ihtimal olacaktır. yani sistemin stabilitesi düşebilir dikkat et

• Beğen
Tepkiler: aJHier

Üst Alt