[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

stackbyte

stackbyte

Üye
pek oynamıyorum o ayarı ile hatta işlemciyi 1000 küsür kullanıyorum en çok 1400 bile kullanmıyorum bilerek şarjıda uzun gidiyor yorulmuyor

Podcast

Üye
tamamdır dosyalar iniyor zaten 1 dk sonra işlemlere başlıyorum :) cwm 6.0.4.4 dü sanırım benim önce onu kontrol edip yükseltiyimde sıkıntı olmasın.. sonra en temizinden bi yükleme ile güzel şeyler görüceğiz gibi duruyor teşekkür ediyorum tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, kosovali41 ve hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
en az kaçsa onu yapıyorum en fazla da 1000 küsür olarak ayarlıyorum

hasaneness

hasaneness

Üye
Peki tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: stackbyte
stackbyte

stackbyte

Üye
rica ederim iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Podcast

Üye
Sir mordred bu verdiğin grafik dosyaların cm 11 ile sıkıntı yaratmıyor dimi üzerine kurucam en son onuda çünkü bide hangi kerneli kullanıyorsunuz zahmet olmazsa linkini alabilirmiyim teşekkür ederim.

sir mordred

sir mordred

Üye
Sir mordred bu verdiğin grafik dosyaların cm 11 ile sıkıntı yaratmıyor dimi üzerine kurucam en son onuda çünkü bide hangi kerneli kullanıyorsunuz zahmet olmazsa linkini alabilirmiyim teşekkür ederim.

Adreno sürücüleri en son versiyon cm11 üzerinde sorunsuz çalışıyorlar gönül rahatlığıyla kurabilirsin diğer soruna gelirsek en son cm11 üzerine şuanlık hiçbir kernel kurma(ne khan kernel nede hurtsky)

Podcast

Üye
tamamdırr o zaman kurmaya başlıyorum şimdi

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar şarj olarak cm 9 a öre nasıl abartısız internet açık kullanırım geneld

özal_92

Üye
hocam bu kernel mi daha iyi yoksa khan mı daha iyi ?

Podcast

Üye
oyy çok temiz yükleme yapıyorum mubarek telefonu sıfırladım tamamen sdcard0 default olarak formatladım sanırım yanlış yaptım orayı :D gerçi usb olarak gösterip dosyaları tekrar attım yükledim ama bi tırsmadım değil hani buda böyle bi anım 1 dk önce yaşadığım :P :D

sir mordred

sir mordred

Üye
oyy çok temiz yükleme yapıyorum mubarek telefonu sıfırladım tamamen sdcard0 default olarak formatladım sanırım yanlış yaptım orayı :D gerçi usb olarak gösterip dosyaları tekrar attım yükledim ama bi tırsmadım değil hani buda böyle bi anım 1 dk önce yaşadığım :P :D

Romu sdcard0'a(yani telefonun kendi iç hafızasına) atmak yerine sdcard1'e(yani harici olarak taktığın sd karta) atabilirdin

scope_123

Üye
Şeffar durum çubuğunu aktif edince şarj daha çabuk bitiyor gibi geldi bana ?

Podcast

Üye
harici hafıza kartı takılı değil o yüzden direk ona atmıştım ordada resimleri falan almayı unuttum dosyaları hepsi gitti neyse sağlık olsun sıkıntı yok rom sorunsuz yüklendi grafik dosyalarını yüklicem şuandabirde cyanogenMod hesabı oluşturmam bi fayda sağlıcakmı ona göre oluşturucam :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
harici hafıza kartı takılı değil o yüzden direk ona atmıştım ordada resimleri falan almayı unuttum dosyaları hepsi gitti neyse sağlık olsun sıkıntı yok rom sorunsuz yüklendi grafik dosyalarını yüklicem şuandabirde cyanogenMod hesabı oluşturmam bi fayda sağlıcakmı ona göre oluşturucam :)

Cyanogenmod hesabı ile eğer cihazın kaybolur yada çalınırsa cihazının konumunu gps ile bulabilir ve uzaktan telefonunu kilitleyebilirsin(tüm bu işlemleri bilgisayar üzerinden yapabilirsin) işte cyanogenmod hesabı bu işe yarıyor

Podcast

Üye
eyvallah bilgiler için ilerleyen zamanlarda açarım bi hesap o zaman :)

anadolulu03

Üye
Sarji cok cok cok cabuk bitiyor ve telefon asiri isiniyor

sir mordred

sir mordred

Üye
new theme engine, yepyeni özellikler :) artık romda istediğimiz yazı tipi fontunu seçebileceğiz ayrıca açılıştaki cyanogenmod boot animasyonunu ve temayı ve daha birçok şeyi değiştirebileceğiz :bira:

teşekkürler arco ve teşekkürler cyanogenmod takımı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
karahun

karahun

Üye
reyiz gapps linki ölmüş herhalde değiştirme imkanın var mı veya başka bir link ?

Üst Alt