Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim çalışıyor bir sorunu yok şuan

ozxertili

Üye
romda OTA güncellemesi ya da bir şekilde rom atmadan güncelleme yapmak mevcut mu aceba

cutyleader

cutyleader

Üye
Dostlar kurdugumuz zip i ayni sekilde nasil kaldircaz kimsemi bilmior yaa?

• Beğen
Tepkiler: verynice
verynice

verynice

Üye
Dostlar kurdugumuz zip i ayni sekilde nasil kaldircaz kimsemi bilmior yaa?
Maalesef kaldırma durumu söz konusu değil. Dosyayı flaşlamadan evvel yedek aldıysanız ancak onu geri yükleyebilirsiniz.

ozxertili

Üye
romda OTA güncellemesi ya da bir şekilde rom atmadan güncelleme yapmak mevcut mu aceba. kimse bilmiyor mu

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
bu tür romlarda ota güncellemesi olmaz. mecbur cwm ve odin yüklemek gerekir. romun yapımcısı ota desteği sağlamadığı için.

ozxertili

Üye
pekii çok teşekkürler. peki son soru, bu tarzda güncelleme alan bildiğin bir rom var mı

cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler uzun bi suredir beni bilionuz burdayiz ayni rom lari kullandik paylastik fakat aradan baya bi zaman gecti ve bu rom beni git gide baymaya basladi cm11 ekran gecisinde kasan bi rom sevmiyorum baska onerebilecrginiz varmi farklilik yaratan ? S3 mini icin.

hbwolf

Üye
Beyler uzun bi suredir beni bilionuz burdayiz ayni rom lari kullandik paylastik fakat aradan baya bi zaman gecti ve bu rom beni git gide baymaya basladi cm11 ekran gecisinde kasan bi rom sevmiyorum baska onerebilecrginiz varmi farklilik yaratan ? S3 mini icin.
çok farklı bi rom yok şu aralar. cm 10 kullanabilirsin onu kullanmıştım gayet stabil gelmişti bana fakat şuan stock rom kullanıyorum en iyisi kanımca

cutyleader

cutyleader

Üye
çok farklı bi rom yok şu aralar. cm 10 kullanabilirsin onu kullanmıştım gayet stabil gelmişti bana fakat şuan stock rom kullanıyorum en iyisi kanımca
Bende stock rom a s5 yukledim filan da artik baymaya başladi :-)

cutyleader

cutyleader

Üye
Peki galaxy wonder a onerebilceginiz en iyi rom hangisi arkdasada aticazda .d

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar s3mini icin en stabil sorunsuz ROM hangisi?

cutyleader

cutyleader

Üye
Virgintyde sikinti yok ama stabil roma 1. Sayfadaki s5 ide yuklersen oda guzel .d

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt