best1905
Üye
Hocam bide benimkinin csc kodu afr olmus tur yaptim root atinca yine gitti afr oldu bi çözümü yokmu illa stock romdami kalmaliyizBen performansta sıkıntı çekmiyorum hocam, rootta yapmadım asphalt oynuyorum six guns var birde pek oyun oynamam ama bu iki oyunda kasma yok.
Kullanmadığım uygulamaları da uygulama yöneticisinde sağa kaydırıp hepsi kısmına gelip istediğiniz uygulamaya tıklayın devre dışı bırak var o şekilde arka planda çalışmasını durdurabilyorsunuz.
Bunun için stock romu yükleyip zroot ile cihazı rootluyorum. Daha sonra Playden csc adlı programı indirip cscyi Tur yapıyorum. Yeniden başlıyor cihaz ancak root uygulaması olduğundan resmi olmuyor. Sonra root explorer ile root uygulamasını silip wipe data yapınca cihaz TUR ve resmi oluyorHocam bide benimkinin csc kodu afr olmus tur yaptim root atinca yine gitti afr oldu bi çözümü yokmu illa stock romdami kalmaliyiz
Stock roma donun 1. Sayfada s5 theme.zip var twrp yada cwm ile kurun benim konumada bakin ses kayit.zip var onuda kurun aradiginiz hersey elinizin altinda olcak farklilik degisiklik ne ariyorsaniz sma gelince yanip sonen bi bildirim isigi iatiyorsaniz bln mod indirip kurup bln programi indirip enable yapin bildirim paneli (geri, seçenekler) isigi yanip sonuyor daha ne olsun xplosed indirin seffaf sttusbar yapin :-)Yaw bundara sarj kotuymus cm 11 dede olee cozumi falan yok mu bunlarin orda bti greenofty sarj sorununi duzelttm yazmis nasi yapmiss o cm 11 dede gecerlimi bu ??
Yani rom yerine orjinal roma gecip ustundemi oynama yapalim ??Stock roma donun 1. Sayfada s5 theme.zip var twrp yada cwm ile kurun benim konumada bakin ses kayit.zip var onuda kurun aradiginiz hersey elinizin altinda olcak farklilik degisiklik ne ariyorsaniz sma gelince yanip sonen bi bildirim isigi iatiyorsaniz bln mod indirip kurup bln programi indirip enable yapin bildirim paneli (geri, seçenekler) isigi yanip sonuyor daha ne olsun xplosed indirin seffaf sttusbar yapin :-)
Hocam 4.1.1 romu kurun orijinal olsun ondan sonraHocam bide benimkinin csc kodu afr olmus tur yaptim root atinca yine gitti afr oldu bi çözümü yokmu illa stock romdami kalmaliyiz
csc için link atabilirmisin birden çok versiyon var storedeBunun için stock romu yükleyip zroot ile cihazı rootluyorum. Daha sonra Playden csc adlı programı indirip cscyi Tur yapıyorum. Yeniden başlıyor cihaz ancak root uygulaması olduğundan resmi olmuyor. Sonra root explorer ile root uygulamasını silip wipe data yapınca cihaz TUR ve resmi oluyor
Baya bi uzun ama kısa yöntemi var mı bilmiyorum.
Şuan sizde yüklü uygulamalarda flipboard tarzı uygulamalar var mı?Csc koduyla boşuna oynamayın arkadaşlar sammobile den indirdim ordan csc kodu tur olanı indirdim ben o şekilde orjinal benimki bunu hatirlatmak istedim
csc için link atabilirmisin birden çok versiyon var storede
Zaten Türkiye romu kurdum yine afr oluuor csc programı şartCsc koduyla boşuna oynamayın arkadaşlar sammobile den indirdim ordan csc kodu tur olanı indirdim ben o şekilde orjinal benimki bunu hatirlatmak istedim
Benim size tavsiyem 4.1.1 kurup üstüne csc ile türkiye romuna çevirip kies üzerinden güncellemeniz, en sağlıklısı bence böyle.Zaten Türkiye romu kurdum yine afr oluuor csc programı şart
Yaa bu csc olayi ne hacii ben sammobleden orjinal 4.1.2 indrdm sayaci falan sifirlayip onu kurdum smdi garantiye falan gtse kabul etmezlermiBenim size tavsiyem 4.1.1 kurup üstüne csc ile türkiye romuna çevirip kies üzerinden güncellemeniz, en sağlıklısı bence böyle.
Sifrladim sayaci orjinal romu yuklemeden once suan bknca no 0 falan bseler yziyoEderler ama sayaç gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?