Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
Aynen öyle v11 deşarj hızlı oluyo 8 kurdum ona göre çok daha iyi ... Özellikle veri veya wifi açık olmazsa gayet güzel bi performans gösteriyor şarj ... 2.5 gün gidiyo demişin belliki fazla haşır neşir değilsin telle .... Sana 'ds battery saver' programını öneririm tuş kilidi kaplayken 8-9 saatte yüzde 2-3 şarj gider sadece
Gunde 1-2 saat faceye girerim ben bakayim bi o programa

mesutgaga

mesutgaga

Üye
güzel rom

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Rom gayet iyi ama gel gel gelelim yapımcısı içine etmiş romun

verynice

verynice

Üye
Virginty dışında tavsiye edeceğin rom var mı?
Mesela sitede Vanir rom var.

cutyleader

cutyleader

Üye
Valla bi degisiklik zamani varsa onerirseiz sevinirim cm 11 artik coknguzel hale geldi ise onada gecebilirim ios isletim sistemlinrom yapicakmis ne zaman cikaricak kafamda milyon sorular ios yapabiliosa windows da yapabilir o zmn s3 mini yi degistirmicem .d xperia z1 alicaktim ama ben fatk ariyom millet nasi yaptin falan filan .d

best1905

best1905

Üye
yeni facebook yükledim nasıl ?

cemoko19

Üye
Nasıl yaptın bu şekilde faceyi

cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler virginity v11 de sarj sikintisindan dolayi cm11 e gecicem fakay gapps da full var mini var macro var bunlar nedir ben hangisini yapmaliyimEkran gecislerinde kasmasin istiyom bunun icinde sadece crosbreder atacagim bi zip var mi ?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Full olanı kullan şarj sorununu çözmek için çok uğraştım. Ama çözemedim

suprensi

suprensi

Üye
CM11 Call Recorder çalışıyormu acaba.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şarj sorununu bir an olsun greenifty programıyla sağladım

• Beğen
Tepkiler: verynice
cutyleader

cutyleader

Üye
Arkadaşlar şarj sorununu bir an olsun greenifty programıyla sağladım
Batarya kalibrasyonu yapicaktim systemde batarystarts.bin i bulamadim .dTelefona sadece crossbreder yukleme gibi sansimiz var mi sadece.onu istiyon cm11 icin crosbreder

verynice

verynice

Üye
QUOTE="yavuz14, post: 6911004, member: 110921"]Arkadaşlar şarj sorununu bir an olsun greenifty programıyla sağladım[/QUOTE]

Hangi romu kullanıyorsun?
CM tarzı önerebileceğin rom var mı?

cutyleader

cutyleader

Üye
QUOTE="yavuz14, post: 6911004, member: 110921"]Arkadaşlar şarj sorununu bir an olsun greenifty programıyla sağladım
Hangi romu kullanıyorsun?
CM tarzı önerebileceğin rom var mı?[/QUOTE]
Virgunity11 kullaniyo o arkadas bide cm nin nesini begenmedin ?

Üst Alt