Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
Telefon gorusmesi kayit arayan varsa mukemmel bi zip actigim konuya baksin isinize yarayacaktir.

verynice

verynice

Üye
evet ama yaptım kabloyu düzgün baglamamısım odinden carbon kurdum açılıyo
Carbon romun son hali nasıl. Size zahmet virginty ile arasında ne fark var kısaca açıklayabilir misiniz?

hbwolf

Üye
CM mi önerirsiniz yoksa bu romu mu?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom güzelde hızlıda sarjı iyiydi v10 da ne olduysa bilmiyorum şarj sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: hbwolf
orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Bu rom güzelde hızlıda sarjı iyiydi v10 da ne olduysa bilmiyorum şarj sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar
Bence v11 de diğerlerindeki performansı alamadım şarj konusunda

• Beğen
Tepkiler: theeternal
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben tekrar bir kurdum herşeyi sıfırladım crossbrider seçeneklere fazla dokunmadan tekrar kuruyorum flyonmod yüklendi sadece sadece öyle deniyorum şimdi

theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar ben tekrar bir kurdum herşeyi sıfırladım crossbrider seçeneklere fazla dokunmadan tekrar kuruyorum flyonmod yüklendi sadece sadece öyle deniyorum şimdi
crossbreder performans arttırır

ssusku

ssusku

Üye
Ben yükledim dosyalar vebazi widgetlar yoktu hatta hava durumu bile yoktu geri kaldirdim sizceneden böyle oldu ki ama hizli vegorunumu çok güzel.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Secmen gerekiyor kurarken

ssusku

ssusku

Üye
Kurarken ben seçmedim o yüzden olabilir ama yazmamiş kimse bilmeyenler nasil yapacak ben kaldirdim o yüzden biraz daha bilgi yazsaniz iyi olur bence ama rom güzel.

theeternal

theeternal

Üye
arkadaslar maclaw galıba ıos a gecıyormus :D 1 nisan şakasımı ne çeviremedim bi girin bakıngaliba iphone görünümlü rom yapcak anlamadım tam yardımcı olurmusunuz google translate nin zaten -_-

cutyleader

cutyleader

Üye
arkadaslar maclaw galıba ıos a gecıyormus :D 1 nisan şakasımı ne çeviremedim bi girin bakıngaliba iphone görünümlü rom yapcak anlamadım tam yardımcı olurmusunuz google translate nin zaten -_-
IOS tabanlimi olcak gorunum mu olacak retrica calisicakmi yani yeni IOS da :-)

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Yalan 1 nisan şakası yapıyor

karasubasi

karasubasi

Üye
Cm 11 ne durumda arkadaşlar 31.03 sürümünü deneyen oldumu ?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
denemedım ben

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar tekrar virgin 8 kurdum ama 11 den sonra bataryanın düzeni pek kalmadı daha doğrusu batarya göstergesinin düzeni kaçtı kapatıp açınca ani düşüş yaşıyor biri bana en kolay kalibrasyonu anlatabilirmiHa bide önceki kullanımımda şarj iyiydi ama hangi karneli kurduğumu hatırlayamadım virginity v4 karnel mi iyi diğerimi şarj konusunda

cutyleader

cutyleader

Üye
Valla v11 sarj konusunda sikmaya baslafi beni % 44 du rahat rahat takiliodum 43 oldu 42 oldu bi daha baktigimda 2 dk sonra 19 a dustu telefon daha 2 aylik batarya v10 da 2.5 gun gidiodu

karasubasi

karasubasi

Üye
Valla v11 sarj konusunda sikmaya baslafi beni % 44 du rahat rahat takiliodum 43 oldu 42 oldu bi daha baktigimda 2 dk sonra 19 a dustu telefon daha 2 aylik batarya v10 da 2.5 gun gidiodu
Aynen öyle v11 deşarj hızlı oluyo 8 kurdum ona göre çok daha iyi ... Özellikle veri veya wifi açık olmazsa gayet güzel bi performans gösteriyor şarj ... 2.5 gün gidiyo demişin belliki fazla haşır neşir değilsin telle .... Sana 'ds battery saver' programını öneririm tuş kilidi kaplayken 8-9 saatte yüzde 2-3 şarj gider sadece

Üst Alt