theeternal
Üye
saolunEvet dediginiz gibi olmustr kablo tam oturmali zatn Allah korusun brick olsa acilmazdi cihaz gecmis olsn kardeşim![]()

saolunEvet dediginiz gibi olmustr kablo tam oturmali zatn Allah korusun brick olsa acilmazdi cihaz gecmis olsn kardeşim![]()

Carbon romun son hali nasıl. Size zahmet virginty ile arasında ne fark var kısaca açıklayabilir misiniz?evet ama yaptım kabloyu düzgün baglamamısım odinden carbon kurdum açılıyo
Bence v11 de diğerlerindeki performansı alamadım şarj konusundaBu rom güzelde hızlıda sarjı iyiydi v10 da ne olduysa bilmiyorum şarj sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar
aynen ben zaten yeni roma geçtim ilk başta güzel gibi geldide performans ve şarj sonradan baktım iyi değilBence v11 de diğerlerindeki performansı alamadım şarj konusunda
crossbreder performans arttırırArkadaşlar ben tekrar bir kurdum herşeyi sıfırladım crossbrider seçeneklere fazla dokunmadan tekrar kuruyorum flyonmod yüklendi sadece sadece öyle deniyorum şimdi
IOS tabanlimi olcak gorunum mu olacak retrica calisicakmi yani yeni IOS da :-)arkadaslar maclaw galıba ıos a gecıyormus1 nisan şakasımı ne çeviremedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbi girin bakıngaliba iphone görünümlü rom yapcak anlamadım tam yardımcı olurmusunuz google translate nin zaten -_-
Aynen öyle v11 deşarj hızlı oluyo 8 kurdum ona göre çok daha iyi ... Özellikle veri veya wifi açık olmazsa gayet güzel bi performans gösteriyor şarj ... 2.5 gün gidiyo demişin belliki fazla haşır neşir değilsin telle .... Sana 'ds battery saver' programını öneririm tuş kilidi kaplayken 8-9 saatte yüzde 2-3 şarj gider sadeceValla v11 sarj konusunda sikmaya baslafi beni % 44 du rahat rahat takiliodum 43 oldu 42 oldu bi daha baktigimda 2 dk sonra 19 a dustu telefon daha 2 aylik batarya v10 da 2.5 gun gidiodu