Ram Azlığı Sorununa Kesin Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye

telefonun eğer arc s ise 8gb class2 vermişlerdir.hafıza kartını çıkar ve üstünde küçük yuvarlak içine alınmış rakam olcak eğer yoksa class olmayan kart demektir.eğer yuvarlak içinde rakam yazıyor ise kaç rakam yazarsa o kadar classlıdır

- - - Eklendi - - -

beyler olup olmadığını nasıl anlıcaz.bnde 16 gb class10 hafıza kartı var telefonum rootlu ram için 1gb yer verdim ama boş kalan ram miktarı gene aynı programın olup olmadığını nasıl anlayacağız.

NAWY üstte açıklama yapmıştı

sek00

sek00

Üye
Gel de root yapma şimdi telefona. Bayağı zorluyorsunuz arkadaşlar. :D

enes-1907

enes-1907

Üye
Gel de root yapma şimdi telefona. Bayağı zorluyorsunuz arkadaşlar. :D
bence yap bende çok zorladım kendimi yapmayayım die ama en sonunda yaptırdılar banada..ama çok güzel bişi xperia telefonların otomatik parlaklık özelliği var karanlıkta ekran parlaklığı azalıyoo ee oyun oynarken zevksiz oluo otomatiği kapattım bnde ..:d:

sek00

sek00

Üye

bence yap bende çok zorladım kendimi yapmayayım die ama en sonunda yaptırdılar banada..ama çok güzel bişi xperia telefonların otomatik parlaklık özelliği var karanlıkta ekran parlaklığı azalıyoo ee oyun oynarken zevksiz oluo otomatiği kapattım bnde ..:d:
İyi güzel diyorsun da. Garanti gidiyor işte. Sıkıntım bu benim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İyi güzel diyorsun da. Garanti gidiyor işte. Sıkıntım bu benim.

Tek flaşta garanti geri geliyor ;) Bootloader kilidini onarmakta çok kolay, flaşlamanın aynısını bootloader unlock dosyasıyla da yapıyorsun. Garanti işi tas tamam :oke:

sek00

sek00

Üye

Tek flaşta garanti geri geliyor ;) Bootloader kilidini onarmakta çok kolay, flaşlamanın aynısını bootloader unlock dosyasıyla da yapıyorsun. Garanti işi tas tamam :oke:
Telefonu servise göndermemin nedeni telefonun açılmıyor olmasıysa ne olacak. Telefon kapalıyken bu işlem yapılabiliyor mu ?

enes-1907

enes-1907

Üye
Telefonu servise göndermemin nedeni telefonun açılmıyor olmasıysa ne olacak. Telefon kapalıyken bu işlem yapılabiliyor mu ?
çok çok yazılım güncelleme parası alırlar ama telefonun garantisi gitmez telefonu tekrar fabrika çıkışı gibi alırsın

sek00

sek00

Üye
Dediğin gibiyse yapabilirim. :)

enes-1907

enes-1907

Üye
Düşük özellikli android cihazlarda sıkça karşımıza çıkan problemlerden biri ram azlığıdır iki tane oyun açsanız telefon hemen kasar.
Bunun için tıpkı pc deki swap yöntemi gibi bundada hafıza kartınızın bi ksımını ram a ayırabilirsiniz. Aşağıda linkini verdiğim swapper adlı uygulamayı telefonunuza yükleyin ve max ne kadar bilmiyorum ama size yetecek kadar mb yazıp hafıza kartınızın bi kısmını ram için kullanabilirsiniz.
Not: Cihazınızn root lu olması gerekiyor.

programı kurdum şu anda kullanıyorum 1gb da yer verdim.ancak ram miktarı kullanımı aynı telefonun içinde kendi rami bitince mi hafıza kartından kullanıyo

PriZm

PriZm

Üye
programı kurdum şu anda kullanıyorum 1gb da yer verdim.ancak ram miktarı kullanımı aynı telefonun içinde kendi rami bitince mi hafıza kartından kullanıyo

Swap olayı Windows'taki pagefile.sys gibi aynı mantık ile çalışıyor :)

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
çoğu arkadaş root garantiyi bozar diyor ama bnde oyle bir sorun olmadı desire hd mi defalarca rom yüklerken sustrdum ama garantiye hep aynı bahaneyi uydurup gönderdim :D '' Telefonun yazılımını güncellerken birden kapanıverdi '' boyle dedim ve onlarda jtaglayıp gönderdiler. Hatta bi defasnda kulaklığıda koydum teki bozuktu onun da sıfırını yolladılar.:ehe

• Beğen
Tepkiler: kucaklarımseni
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
çoğu arkadaş root garantiyi bozar diyor ama bnde oyle bir sorun olmadı desire hd mi defalarca rom yüklerken sustrdum ama garantiye hep aynı bahaneyi uydurup gönderdim :D '' Telefonun yazılımını güncellerken birden kapanıverdi '' boyle dedim ve onlarda jtaglayıp gönderdiler. Hatta bi defasnda kulaklığıda koydum teki bozuktu onun da sıfırını yolladılar.:ehe

Güzel yöntem aklımızda bulunsun (kulaklık ve yazılım yöntemi) :eller:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kimse söylememiş.. Uygulama sayfasinda kernelin swap desteklemesi gerektigini yazmislar.. yani desteklemiyorsa belki swap yaparsiniz ama sadece psikolojik olarak hizlanmis gelir size :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kimse söylememiş.. Uygulama sayfasinda kernelin swap desteklemesi gerektigini yazmislar.. yani desteklemiyorsa belki swap yaparsiniz ama sadece psikolojik olarak hizlanmis gelir size :ehe

:ohannes: Bende hızlanmayı geçte swap'in işlediğini nerden anlayacağımı soracaktım :ehe

sek00

sek00

Üye
Bu arada program işe yarıyor mu arkadaşlar?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

:ohannes: Bende hızlanmayı geçte swap'in işlediğini nerden anlayacağımı soracaktım :ehe
Marketten android terminal emülatörü indirin programı açın ve su komutunu yazın root erişimine izin verin sonra emülatöre free yazın orada swap alanı hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Marketten android terminal emülatörü indirin programı açın ve su komutunu yazın root erişimine izin verin sonra emülatöre free yazın orada swap alanı hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz :oke:

:tşk: Ama ben programı sildim şimdilik :) İlerde ihtiyaç halinde kurabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt