Android Ram Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Android Ram Yükseltme
[h=3]ANDROİD TELEFONLARDA DÜŞÜK RAM İÇİN SWAP YAPIP RAM YÜKSELTME[/h]

DÜŞÜK RAM PROBLEMİNİ KÖKÜNDEN ÇÖZMEK ÇOK KOLAY TELEFONUNUZUN RAM'İNİ 2GB YAPMAK İSTERMİSİNİZ ÇÖZÜM BURADA 2 YOLU VAR.
1.YOL:
ÖNCELİKLE SDCARD'INIZ CLASS6 VE ÜZERİ OLMAK ZORUNDA

BU ADRESTEN İNDİRİN .ARDINDAN ZİPTEN ÇIKARMADAN HAFIZA KARTINA ATINIZ.
ARDINDAN TELEFONUNUZU KAPATIN.TELEFONUN 3 TUŞUNA AYNI ANDA BASIN(HOME+SES AÇMA+GÜÇ TUŞU) VE RECOVERY MODUNA GİRİN.APPLY UPDATE FROM SD CARD'A GİRİP CLOCKWORKREC5830İ.ZİP SEÇİYORUZ.YAZILAR SARI OLACAK KORKMAYIN.ARDINDAN ADVANCED SEKMESİNE GİRİYORUZ.VEPARTİTİON SD STORAGE Yİ SEÇİYORUZ. BİR EXT ALANI BELİRLİYORUZ.(ÖRN 1024).İKİNCİ ÇIKAN SEÇENEKTE BİZE SWAP ALANI SORUYOR İSTEDİĞİMİZ MİKTARI SEÇİYORUZ.ARDINDAN REBOOT İŞLEMİ İLE TELEFONU YENİDEN BAŞLATIYORUZ.GOOGLE PLAY'DEN A2SDGUI UYGULAMASINI İNDİRİYORUZ VE TELEFONUMUZUN RAM'İ ARTIRMA İŞLEMİNİ BU UYGULAMAYA GİREREK ONAYLIYORUZ YAPIN VE FARKI GÖRÜN.

UĞRAŞAMAM DİYORSANIZ

2.YOL:

SWAPPER FOR ROOT UYGULAMASINI GOOGLE PLAYDEN İNDİRİYORUZ İŞTE BU KADAR.

SWAPPER FOR ANDROİD:

A2SDGUI: ..

Arkadaşlar böyle bişey paylaşmışlar biyerde sizce güvenli mi telefonu granti dışı bırakır mı rootsuz olan ?

-Emre

-Emre

Üye
Yanlış bilgi veriyorsun. Birinci yöntem sadece galaxy ace s5830i modeli içindir. Başka cihazları bozabilir hatta cihaz hard Brick bile olabilir. İkinci yontemse paylaşıldı zaten.

cardanadam

cardanadam

Üye
Yanlış bilgi veriyorsun. Birinci yöntem sadece galaxy ace s5830i modeli içindir. Başka cihazları bozabilir hatta cihaz hard Brick bile olabilir. İkinci yontemse paylaşıldı zaten.

zaten arkadaş sadece sormuş yazıyı kopyala yapıştır yaptığı için ve başlık sanki bir paylaşım yapıyormuş hissi verdiği için yanlış anlaşılıyor

-Emre

-Emre

Üye
Tamam o zman sorun yok. Orayı okumadım bile =) (mobilim) fakat bu yöntemler pek sağlıklı değil söyliyim

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım bişeye yaramadı geri nasıl düzeltrebilirim

asperger x

Üye
Programın içinden düzeltebiliyorsun . Zaten rootsuz cihazlarda çalışmaz başta rootsuz olduğunu belirtmişsin

55EnGizli

Üye
linkler yenilen sin tel ramı 1 GB. yetmiyor oda

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
fazla heveslenmemek gerek çok fazla bi artisi yok ben daha once kullandim kesin çozum degil malesef

Bülent872

Bülent872

Üye
!.si işe yaramıyor yıllar önce denedim heves yapılacak bir şey değil tam tersine gereksiz.Yinede teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt