Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
teşekkürler..

emr-erock

emr-erock

Üye
kardeş poever tuşu geç algılıyor 5 saniye sonra sola dünüyor

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
teşekkürler eline sağlık

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürlr

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
Nokia pips dosyasının yüklü olup olmadığına nerden bakıcam ?

erdemq

Üye
Kardeş Şu ses açmayı açıp kapatmayı söyleyen oyuna girdikten sonra ses açmaya basılı tut diyen arkadaş senden allah razı olsun Çok sağol !!

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
TeşekkürLer

wjaga

Üye
çok tesekkürler süper çalışıyor :) :oke::d:

campel81

campel81

Üye
çalışırsa eywallah aga saol eline sağlk

e1b1

e1b1

Üye
Aaa ben bu oyunu 9 yaşındayken pc den oynuyodum Quake 2 çok severdim nasılda oynardım görünce şaşırdın cep telefonuna nasıl da yapmışlar pc ile %100 aynı görünüyo bana nostarji yaşattın saol ..:aha:

alican3

alican3

Üye
linkler ölmüs

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

srdrrr

srdrrr

Üye
linkler ölmüş.kontrol edilir ve 4shared a yüklenirse iyi olur hotfile için beklemek uzun zaman istiyor.

furkan5800

furkan5800

Üye
eywallah

~£rdem`Fx.#

Üye
Kardeşinm Verdiğin Linklerden pips nokia ölü kardeşim bakmadan link weriyosun :@

alican3

alican3

Üye
bu linkler ölmüs ?

--------------- Ekleme ---------------

yeni linkler gelicekmi ?

alican3

alican3

Üye
beyler ben bu oyunu kurdum fakar sola dönemiyorum ne yaparsam yapayı saga dönüyorum ? :D bnun cevabı nedir ya 1-2 gündür deniyorum yapamadım yarın please :D

--------------- Ekleme ---------------

yeter ya kimse yardım etmiyecekmi sola dönemiyorum kapatma tusu ileri gidiyor oyunu kendi ayarlarında yapıyorum gene olmuyor bu sefer kayıtlı kalmıyor :off::off:

cem_95

Üye
off be işte oyun böyle olur valla saoL

dr_jones12

dr_jones12

Üye
uzun zamandır söylemeyi unuttum bu oyun bende suya düşünce oyundan atıyor haberiniz olsun. Bir çözüm bilen var mı? Bu yüzden oyunu bitiremedim.

Üst Alt