nasıl tam emin olmadan anlayamadım?Ben kaç haftadır son derece güzel ve sorunsuz bir şekilde hem Quake 1 hem de Quake 2 oynuyorum telimde.Kontrol olayına gelince de arkadaşlar siz bilgisayarda tuşları kendi kafanıza göre nasıl ayarlıyorsanız bunda da aynı mantık.Yani oyundayken options kısmından controllerden istediğiniz gibi ayarlayın kontrolleri.Ben öyle yaptım ve dediğim gibi son derece güzel ve sorunsuz oynuyorum.
kardeşim sen oyuna girmek derken neden bahsediyosun.. ayunu açmak mı yoksa oyunu açtıktan sonra game butonuna tıklamak mı? eğer uygulamalarda quake simgesinin üzerine gelip de +- yapıyosan açılmaz... oyunu bildiğin gibi aç video geçtikten sonra ki videoyu da +- ile geçebilirsin game butonunun üzerindeyken +- yap olsun bitsin... sertifaka meselesiyle alakası yok... kolay gelsin...
[bunları sensor acıkken yapıyorum] sonra telefonu yan ceviriyorum tekrar deniyorum yine olmuyor
acaba telin v40 ondan mı?dosya konumuna dikkat et hafıza kartı içinde quake2 dosyası içinde baseq2 klasörü... quake2 yazısı bitişik olacak yani quake 2 olmayacak...
arkadaşım ben virtual i açıyorum. oyunun sembolüne çift tıklıyorum bekliyorum açılmıyor sonra oyunun ustune geliyorum ses açmaya basıyorum yine acılmıyor[bunları sensor acıkken yapıyorum] sonra telefonu yan ceviriyorum tekrar deniyorum yine olmuyor
acaba telin v40 ondan mı?

duke nukem 3d olayını bi anlat hele kardeşimolmuyor! olmuyor , olmuyor!?!?!? gına geldi artık -.-
nasıl yaptıgımı bilmiyorum ama şimdide müzik dinlerken arama kapatma tusuna bastıgımızda ana ekrana dodugunde ne dinliyorum gözükmüyor . HELP US PLEASE
--------------- Ekleme ---------------
bu arada duke nukem3d yi buldum ve yukledim 5800da calısıo
fakat virtual icin keymap dosyası lazım :=)
nerden buldun linki at keymap'i halletmeye çalışırım...Duke'yi bende biliyorum arkadaşım. İşte oyun için keymap dosyası olsa Quake gibi sorun kalmayacak.