Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

hasanbg

Üye
VirtualKeyi yukleyemedim atim hafiza kartina yukle diyorum sertifika hatasi diyor
private klasörünü de gorunmuyor telefonum 5530
aciklarmisiniz ne yapmam gerek?

dr_jones12

dr_jones12

Üye
sertifikalndırıcaksın uygulamayı ya da telefonunu hackleyeceksin.

Lacrymosa

Üye
Her şeyi yaptım açtım oyunu ama bu kendisi oynuyor. :) Ben sadece izliyorum. Ben nasıl oynayacağım?

Tamam buldum. Ses kısma ve açma tuşlarına aynı anda basacakmışım.

Oyunu şimdi biraz oynadım. Telefon için süper ama telefonu kapama düğmesi dağil 7 düğme olduğu için oyunu oynamak zor. İleri-Geri-Ateş-Sağ-Sol-Menü özelliklerini kullanabiliyoruz sadece. Sensörlü olsa süper olurdu.

thoak

thoak

Üye
ben bırak oyunu oynamayı daha oyunu açamadım bile ... kimse ne yapılması gerektigini tam anlamıyla yazmamıs ...
beyler rica ediyorum birisi iyice acıklasın sunu

mekanik

Üye
ben bırak oyunu oynamayı daha oyunu açamadım bile ... kimse ne yapılması gerektigini tam anlamıyla yazmamıs ...
beyler rica ediyorum birisi iyice acıklasın sunu
kardeşim quake1 konusuna bak aynısını yap tek fark elinde quake 2 oyunu olsun... buyur burda tıkla

djmatrix

Üye
ben kurdum,çalışıyor fakat tuşlar bi işe yaramıyor kendisi oynuyor,nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız...??

mekanik

Üye
ben kurdum,çalışıyor fakat tuşlar bi işe yaramıyor kendisi oynuyor,nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız...??

sanal klavyeyi kurdun mu ki? kurduysan da çalıştırıp load custom1.keymap'i seçeceksin... daha sonra run in background'a tıkla ya da telefonun beyaz tuşuna bas yani virtualkey.(sanal klavyeni) arka plana at... oyunu aç... + ve - tuşlarına seri bi şekilde bas önce + sonra - bu enter vazifesi görür böyle oyuna girebilirsin...

laveled

laveled

Üye
süper

--------------- Ekleme ---------------

saol

mekanik

Üye
sen de sağol...

konuksev

Üye
virtual çalışmıyor telde setifika hatası felan diyor baska program warmı bulunursa çok sewinecem

mekanik

Üye
virtual çalışmıyor telde setifika hatası felan diyor baska program warmı bulunursa çok sewinecem
kardeşim sertifikalandıracaksın ya da teleon hacli olmalı başka türlü yolu yok...

thoak

thoak

Üye
yok arkadas girmiyor oyuna... oyunun ustune geldigimde virtual acıkken ses acma kapamaya basıyorum girmiyor bir turlu oyuna ... kafayı yemek uzereyim :(
yardımlarınızı bekliyorum :( acaba pipsle quake dosyasını da signetliyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi?

mekanik

Üye
yok arkadas girmiyor oyuna... oyunun ustune geldigimde virtual acıkken ses acma kapamaya basıyorum girmiyor bir turlu oyuna ... kafayı yemek uzereyim :(
yardımlarınızı bekliyorum :( acaba pipsle quake dosyasını da signetliyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi?
kardeşim sen oyuna girmek derken neden bahsediyosun.. ayunu açmak mı yoksa oyunu açtıktan sonra game butonuna tıklamak mı? eğer uygulamalarda quake simgesinin üzerine gelip de +- yapıyosan açılmaz... oyunu bildiğin gibi aç video geçtikten sonra ki videoyu da +- ile geçebilirsin game butonunun üzerindeyken +- yap olsun bitsin... sertifaka meselesiyle alakası yok... kolay gelsin...

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Quake 2 ve Quake 3 'üde yükledim ve açtım ama oyuna girip oynayamıyorum :S ikiside oynanmıyor .. Ramdan kaynaklanıyor galiba. Telefonda 45 mb. hafiza var. bir türlü açamadım ikisinide.. ikisindede menude geziyorum ama açamıyorum bi türlü..

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Paylaşım için tesekkürler ellerine emeğine sağlık. Oyunu yükledim calıstırdım cok felaket calısıyor oynanıyor grafikler falan süper de... Su tusları ayarlayamadım bir türlü. (Yön tuslarını Volume+-) (ates tusu Camera) (Menü tusu menü) (secm tusu acma kapama ) yukarı aşağıda arama ve kapama tusu... Bunu keymap haline getiremedim bir türlü. Yapabilen arkadas varsa Keymap dosyasını rica edebilirmiyim?

mekanik

Üye
anlayamayanlar ya da yapamayanlar şu anlatıma baksınlar:
anlatımın orjinali için: http://www.maxicep.com/symbian-os-v.../quake-1-efsane-fps-5800-ve-n97-4-315092.html

Burdan sanal klavyenizi indirin:
6 - Sanal klavyenizi kurun ardından açın ve geri kapatın. Bu açma işlemi sonucunda hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü oluştu.
7 - Burdan keymap dosyasını indirin:
NOT: Keymap dosyası quake1 oyununu oynamak için gerekli tuş kombinasyonunun kayıtlı olduğu dosyadır. Bu indirdiğiniz dosya 5800 içindir. N97 kullananlar başka keymap aramalıdırlar. Ya da kendi keymaplerini indirdiğiniz VIRTUALKEYBOARD programından 30 saniye içinde ayarlayabilirler...
8 - İndirdiğimiz keymap dosyasını (adı: custom1.keymap) xplore programı ile hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü içerisine kopyalayın.
NOT: xplore programına burdan ulaşabilirsiniz. İndirin ve telefonunuza kurun: XPLORE
9 - virtualkeyboard programını çalıştırtırın ve sol alt köşede options => Load mode altında custom1 mode'u seçin.
10 - ardından yine options => Run in background seçin ve oyuna girin...

KONTROLLER

Oyun menüsü geldiğinde telefondaki kırmızı ve yeşil tuşla menüden herhangi bir butona gidip, seri bi şekilde önce ses artırma tuşu (+) sonra ses azaltma tuşu (-) ye basıyoruz. Bu olay bilgisayardaki enter tuşunun vazifesini görüyor... Yani oyuna girmek için menüde game butonunun üzerindeyke seri bi şekilde önce + sonra - tuşuna basarsak oyuna girer. Oyundayken ana menüye dönmek için kamera tuşuna tam!!! basın...
Kamera tuşuna yarım!!! basarak sağa, power (kapatma) tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri, kırmızı tuşla geri gidiyor. Beyaz tuşla da ateş ediyor...

İ Y İ E Ğ L E N C E L E R

ziyaettin

ziyaettin

Üye
oyunu oynadım ama tuş ayarları kullanışlı değil şu şekilde olsa çok güzel olur.. yapabilen olrsa paylaşsın lütfen

+ - ile sağ sol (power e basmak zor), kamera ateş, yeşil kırmızı ileri geri, beyaz enter

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
anlayamayanlar ya da yapamayanlar şu anlatıma baksınlar:
anlatımın orjinali için: http://www.maxicep.com/symbian-os-v.../quake-1-efsane-fps-5800-ve-n97-4-315092.html

Burdan sanal klavyenizi indirin:
6 - Sanal klavyenizi kurun ardından açın ve geri kapatın. Bu açma işlemi sonucunda hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü oluştu.
7 - Burdan keymap dosyasını indirin:
NOT: Keymap dosyası quake1 oyununu oynamak için gerekli tuş kombinasyonunun kayıtlı olduğu dosyadır. Bu indirdiğiniz dosya 5800 içindir. N97 kullananlar başka keymap aramalıdırlar. Ya da kendi keymaplerini indirdiğiniz VIRTUALKEYBOARD programından 30 saniye içinde ayarlayabilirler...
8 - İndirdiğimiz keymap dosyasını (adı: custom1.keymap) xplore programı ile hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü içerisine kopyalayın.
NOT: xplore programına burdan ulaşabilirsiniz. İndirin ve telefonunuza kurun: XPLORE
9 - virtualkeyboard programını çalıştırtırın ve sol alt köşede options => Load mode altında custom1 mode'u seçin.
10 - ardından yine options => Run in background seçin ve oyuna girin...

KONTROLLER

Oyun menüsü geldiğinde telefondaki kırmızı ve yeşil tuşla menüden herhangi bir butona gidip, seri bi şekilde önce ses artırma tuşu (+) sonra ses azaltma tuşu (-) ye basıyoruz. Bu olay bilgisayardaki enter tuşunun vazifesini görüyor... Yani oyuna girmek için menüde game butonunun üzerindeyke seri bi şekilde önce + sonra - tuşuna basarsak oyuna girer. Oyundayken ana menüye dönmek için kamera tuşuna tam!!! basın...
Kamera tuşuna yarım!!! basarak sağa, power (kapatma) tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri, kırmızı tuşla geri gidiyor. Beyaz tuşla da ateş ediyor...

İ Y İ E Ğ L E N C E L E R
binbaşım biz oyunu oynuyoruz yükledik sorunsuz calısıyor. Bizim sıkıntımız tuslar. Keymap dosyası olusturamıyoruz bu konuda yardım istiyoruz?

mekanik

Üye
binbaşım biz oyunu oynuyoruz yükledik sorunsuz calısıyor. Bizim sıkıntımız tuslar. Keymap dosyası olusturamıyoruz bu konuda yardım istiyoruz?
kardeşim işte aşağıya yazdım okumadınız mı yeniden yazıyorum buyurun keymap sorunu olanlar buyursun aşağıdakileri harfiyen yapın:

Burdan keymap dosyasını indirin:

NOT: Keymap dosyası quake oyununu oynamak için gerekli tuş kombinasyonunun kayıtlı olduğu dosyadır. Bu indirdiğiniz dosya 5800 içindir. N97 kullananlar başka keymap aramalıdırlar. Ya da kendi keymaplerini indirdiğiniz VIRTUALKEYBOARD programından 30 saniye içinde ayarlayabilirler...
İndirdiğimiz keymap dosyasını (adı: custom1.keymap) xplore programı ile hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü içerisine kopyalayın.
virtualkeyboard programını çalıştırtırın ve sol alt köşede options => Load mode altında custom1 mode'u seçin.
ardından yine options => Run in background seçin ve oyuna girin...

KONTROLLER

apo_91

Üye
ya kardes ben indirdim oyuna girdim saol ama oyun açıldıktan sonra loading diyor sonra kendi kendine oynamaya başlıyor:(( napacam bi yardım etsen

Üst Alt