Ben sadece izliyorum. Ben nasıl oynayacağım?kardeşim quake1 konusuna bak aynısını yap tek fark elinde quake 2 oyunu olsun... buyur burda tıklaben bırak oyunu oynamayı daha oyunu açamadım bile ... kimse ne yapılması gerektigini tam anlamıyla yazmamıs ...
beyler rica ediyorum birisi iyice acıklasın sunu
ben kurdum,çalışıyor fakat tuşlar bi işe yaramıyor kendisi oynuyor,nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız...??
kardeşim sertifikalandıracaksın ya da teleon hacli olmalı başka türlü yolu yok...virtual çalışmıyor telde setifika hatası felan diyor baska program warmı bulunursa çok sewinecem
kardeşim sen oyuna girmek derken neden bahsediyosun.. ayunu açmak mı yoksa oyunu açtıktan sonra game butonuna tıklamak mı? eğer uygulamalarda quake simgesinin üzerine gelip de +- yapıyosan açılmaz... oyunu bildiğin gibi aç video geçtikten sonra ki videoyu da +- ile geçebilirsin game butonunun üzerindeyken +- yap olsun bitsin... sertifaka meselesiyle alakası yok... kolay gelsin...yok arkadas girmiyor oyuna... oyunun ustune geldigimde virtual acıkken ses acma kapamaya basıyorum girmiyor bir turlu oyuna ... kafayı yemek uzereyim
yardımlarınızı bekliyorumacaba pipsle quake dosyasını da signetliyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi?
binbaşım biz oyunu oynuyoruz yükledik sorunsuz calısıyor. Bizim sıkıntımız tuslar. Keymap dosyası olusturamıyoruz bu konuda yardım istiyoruz?anlayamayanlar ya da yapamayanlar şu anlatıma baksınlar:
anlatımın orjinali için: http://www.maxicep.com/symbian-os-v.../quake-1-efsane-fps-5800-ve-n97-4-315092.html
Burdan sanal klavyenizi indirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6 - Sanal klavyenizi kurun ardından açın ve geri kapatın. Bu açma işlemi sonucunda hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü oluştu.
7 - Burdan keymap dosyasını indirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT: Keymap dosyası quake1 oyununu oynamak için gerekli tuş kombinasyonunun kayıtlı olduğu dosyadır. Bu indirdiğiniz dosya 5800 içindir. N97 kullananlar başka keymap aramalıdırlar. Ya da kendi keymaplerini indirdiğiniz VIRTUALKEYBOARD programından 30 saniye içinde ayarlayabilirler...
8 - İndirdiğimiz keymap dosyasını (adı: custom1.keymap) xplore programı ile hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü içerisine kopyalayın.
NOT: xplore programına burdan ulaşabilirsiniz. İndirin ve telefonunuza kurun: XPLORE
9 - virtualkeyboard programını çalıştırtırın ve sol alt köşede options => Load mode altında custom1 mode'u seçin.
10 - ardından yine options => Run in background seçin ve oyuna girin...
KONTROLLER
Oyun menüsü geldiğinde telefondaki kırmızı ve yeşil tuşla menüden herhangi bir butona gidip, seri bi şekilde önce ses artırma tuşu (+) sonra ses azaltma tuşu (-) ye basıyoruz. Bu olay bilgisayardaki enter tuşunun vazifesini görüyor... Yani oyuna girmek için menüde game butonunun üzerindeyke seri bi şekilde önce + sonra - tuşuna basarsak oyuna girer. Oyundayken ana menüye dönmek için kamera tuşuna tam!!! basın...
Kamera tuşuna yarım!!! basarak sağa, power (kapatma) tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri, kırmızı tuşla geri gidiyor. Beyaz tuşla da ateş ediyor...
İ Y İ E Ğ L E N C E L E R
kardeşim işte aşağıya yazdım okumadınız mı yeniden yazıyorum buyurun keymap sorunu olanlar buyursun aşağıdakileri harfiyen yapın:binbaşım biz oyunu oynuyoruz yükledik sorunsuz calısıyor. Bizim sıkıntımız tuslar. Keymap dosyası olusturamıyoruz bu konuda yardım istiyoruz?