Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

dr_jones12

dr_jones12

Üye
tamam işte bende de o sorun vardı.Benimki de V40.hackli.Dediğim gibi sonradan bilgisayarda gördüm private dosyasının olduğunu.Telefon izin vermiyordu private dosyasını açmama.Klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster'İ denedin mi peki? bir kere yapıyorsun her seferinde aynı işlemi tekrarlamıyorsun.

velo00

velo00

Üye
ya açma kapama tuşu yerine başka bi tuş seçemiomuyuz iki saatir urastım yapamadım

dr_jones12

dr_jones12

Üye
valla benim gördüğüm kadarı ile olmadı.Önce volume up'a sonra down'a basınca oluyor. Yani önce + sonra da - basılı tut oluyor.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
oldu da ya sesi kısamıyorum çok ses çıkıyor :D

berk_cglr

Üye
iyi güzel oyun kuruldu çalışıyo ama sadece çalışıyo bi türlü oyuna giremedim vk.için olan dosyayıda private e attım ama kamera kırmızı yada yeşile basınca normal olarak işlevini yapıyo kamerayı falan açıyo yani onu nasıl yapcam bi türlü olmadı sinir oldum valla

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tamam kontrolleri buldum.Oyuna girdim oyun çok hızlı ve güzel çalışıyor.

Oyuna girmek için ses açma tuşuna ardından kapatma tuşuna basınca çalışıyor.Kamera tuşu ile sağa dönüyor. Kapatma tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri kırmızı tuşla geri gidiyor.Beyaz tuşla da ateş ediyor.Benim çok hoşuma gitti.Size tavsiyem kontrolleri kendinize göre ayarlamanız.Oyun gerçekten çok güzelmiş :)

sağolasın kardeşim büyük bi buluş yaptın kimse oyuna nasıl girildiğini bulamıyodu sağolasın...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
ne demek hiç sorun değil.

--------------- Ekleme ---------------

Şu Duke Nulem ile Half Life'da el atsak çok güzel olucak aslında.Benim tele Quake 1 2 3'ü kurdum.ilk ikisinde sorun yokta üçüncü oyun çalışmıyor maalesef.

velo00

velo00

Üye
neyi nede zamanı ama palorbit fifa 2010 unun s60v5 versionu çıkarmı

estami

Üye
Arkadaşlar tam manası ile en iyi şekilde nasıl yapılacağını değerli dostlardan birisi anlatabilirmi lütfen?

(Bu çeviri yeterli değil)

mekanik

Üye

Şu Duke Nulem ile Half Life'da el atsak çok güzel olucak aslında.Benim tele Quake 1 2 3'ü kurdum.ilk ikisinde sorun yokta üçüncü oyun çalışmıyor maalesef.

Daha da önemlisi diablo II'ye el atmak lazım dünyanın en iyi rpgsi... hiç bi zaman da sıkılmazsın... N900 için çıkaracaklar yakında...

okhanmert

okhanmert

Üye
bu oyunu yüklememiz için telefonun hackli mi olması gerekiyor??

mekanik

Üye

bende de quake 1 2 3 yüklü ve hepsi çalışıyo çok şükür...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Quake 3'ü nasıl yaptın anlatsana.1 ve 2'nin fulleri yüklü telefonumda ve iki gündür durmadan oynuyorum.Bugüne kadar hiçbir telefonda bu kadar kaliteli bir oyun gördüğümü hatırlamıyorum.N-Gage MGS hariç :).Bana da anlatırsan Quake 3'ü nasıl yaptığını sevinirim. :). Bir de Duke Nukem'in kontrollerini nasıl ayarlıcam?En çok onu oynamak istiyorum da :)

mekanik

Üye
Quake 3'ü nasıl yaptın anlatsana.1 ve 2'nin eri yüklü telefonumda ve iki gündür durmadan oynuyorum.Bugüne kadar hiçbir telefonda bu kadar kaliteli bir oyun gördüğümü hatırlamıyorum.N-Gage MGS hariç :).Bana da anlatırsan Quake 3'ü nasıl yaptığını sevinirim. :). Bir de Duke Nukem'in kontrollerini nasıl ayarlıcam?En çok onu oynamak istiyorum da :)
konuyu buraya açtım buyur bak: quake3 5800 N97

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Ok teşekkürler de şu Duke için kontrolleri ayarlayamaz mıyız?Quakeleri oynadıktan sonra Duke Nukem hayli hayli oynanır herhalde.

dr_jones12

dr_jones12

Üye
evet çalışıyor.Ama diğerlerine göre biraz daha yavaş çalışıyor.Oyunun müzikleri filan kastırıyor ama ayar çekince bir sorun kalmaz herhalde.Müziği kapatınca oyun biraz daha hızlı çalışıyor.

666kaos

666kaos

Üye
Keymap and baseq2 icn adam gibi link ver

mekanik

Üye
Keymap and baseq2 icn adam gibi link ver

bu nasıl istemek kardeşim???????? burda herkes indirdi de bi sen mi indiremedin_?

link çalışıyo kardeşim ekleme...

666kaos

666kaos

Üye
ekran kartı yetmıo oyun acılmıo tıklıorm acmıo oynu

Üst Alt