Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Ellerine sağlık

ReaqL

ReaqL

Üye
payLaşım için tşkler ama yıne ınmıor kardesm ya:) keymap and baseq2 yi ne zman indirmeyı denesem sitede limit doLdu diyor( User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.) 3 gundur denıorum bi turlu ındıremedım:)

dr_jones12

dr_jones12

Üye
evet başka siteye upolad etsen.Bir de benim telden private klasörüne giremiyorum.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
arkadaşlar quake2 bitişik dosya oluşturun Quake 2 deil öle olunca olmuyor birleşik olucak yoksa açamassınız

ReaqL

ReaqL

Üye
saoL ama biz başka bişedeN bahsedıoruz mustafa:)

mekanik

Üye
payLaşım için tşkler ama yıne ınmıor kardesm ya:) keymap and baseq2 yi ne zman indirmeyı denesem sitede limit doLdu diyor( User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.) 3 gundur denıorum bi turlu ındıremedım:)

kardeşim internet download manager kullanıyosan ya da başka bi download programı bu hatayı verir...

--------------- Ekleme ---------------

evet başka siteye upolad etsen.Bir de benim telden private klasörüne giremiyorum.
kardeşim internet download manager gibi indirme programlarından kaynaklanıyor...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
mapkey dosyasını private klasörüne atamıyorum.Private klasörüne giremiyorum.Xplorer da tek dosya olarak gözüküyor.Şimdi IDM ile indirmeye başladım bakalım neler olacak.

mekanik

Üye
mapkey dosyasını private klasörüne atamıyorum.Private klasörüne giremiyorum.Xplorer da tek dosya olarak gözüküyor.Şimdi IDM ile indirmeye başladım bakalım neler olacak.
kardeşim çubuğu kullanırsan daha kolay olur xplore elle zor kullanılır kopyala yapıştır yaparken

dr_jones12

dr_jones12

Üye
biliyorum da klasör boş.Yani herhangi bir klasör yok.Fexplorer da dosyaya girmeme izin vermiyor.

netten demosunu indirip dosyayı tele attım ve gayet güzel çalıştı ama dediğim gibi private dosyasını kullanamadığım için atamıyorum dosyayı.Bilgisayarda da gözükmüyor private dosyası.

mekanik

Üye
biliyorum da klasör boş.Yani herhangi bir klasör yok.Fexplorer da dosyaya girmeme izin vermiyor.

netten demosunu indirip dosyayı tele attım ve gayet güzel çalıştı ama dediğim gibi private dosyasını kullanamadığım için atamıyorum dosyayı.Bilgisayarda da gözükmüyor private dosyası.
kardeşim private dosyası gizli ya da sistem dosyası... xplore ayarlarından gizli ve sistem dosyanı gösteri tikledim. o zaman görüyo. Ayrıca private klasörünün içindeki klasör yoksa virtual çalışırıp çık o zaman kendiliğinden oluşuyo...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Tamam halletim de oyunu açtıkran sonra gameden giremiyorum.

velo00

velo00

Üye
kendi oynuo abi bu :D

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Arkadaşlar tamam kontrolleri buldum.Oyuna girdim oyun çok hızlı ve güzel çalışıyor.

Oyuna girmek için ses açma tuşuna ardından kapatma tuşuna basınca çalışıyor.Kamera tuşu ile sağa dönüyor. Kapatma tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri kırmızı tuşla geri gidiyor.Beyaz tuşla da ateş ediyor.Benim çok hoşuma gitti.Size tavsiyem kontrolleri kendinize göre ayarlamanız.Oyun gerçekten çok güzelmiş :)

velo00

velo00

Üye
kontroller çok kötü ya

dr_jones12

dr_jones12

Üye
kötü ama teknolojinin en güzel ürünü ve örneği bence.Yıllar sonra telefonda bilgisayar oyunlarını oynayacaksınız deselerdi herhalde güler geçerdim.Şimdi kontrolleri ayarladım.Sardı da oyun ve gayet oynanabilir oldu.

velo00

velo00

Üye
kontoreller nasıl ayarlanıyor mesala dönmeyi kamera tuşu yerine ses tuşlarıyla yapabilrmiyiz

dr_jones12

dr_jones12

Üye
evet ayarlanabiliyor da pek tavsiye etmem çünkü ses tuşlarına basınca çok hızlı dönüyor o yüzden düşmanlarda çok zorlanabilirsiniz.Tüm menüyü ses açma kapama düğmeleri ile kontrol ediyorsun.Ben her ayara baktım ama sadece kontrolleri değiştirdim.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadasım ben seyde takıldı telım hacklı ama su custom1.keymap atacak yerı bulamadım o dosyayı ben kendım olustursam oraya olmazmıı

dr_jones12

dr_jones12

Üye
dün bende orada takılmıştım da.Sonra çözüldü.E'de private diye bir klasör var.Önce programı açıyorsun ardından bilgisayardan E'deki dosyaların içinde private klasörü var orada oluşan dosyaya atıcaksın.Bende senin dediğini yaptım ama program görmedi :)

Bir de şu virtual ile kontrolleri nasıl ayarlıcaz?Duke Nukem yükledim de tele.Kamera tuşu dışında hiçbir tuş işlemiyor.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
dün bende orada takılmıştım da.Sonra çözüldü.E'de private diye bir klasör var.Önce programı açıyorsun ardından bilgisayardan E'deki dosyaların içinde private klasörü var orada oluşan dosyaya atıcaksın.Bende senin dediğini yaptım ama program görmedi :)

Bir de şu virtual ile kontrolleri nasıl ayarlıcaz?Duke Nukem yükledim de tele.Kamera tuşu dışında hiçbir tuş işlemiyor.
arkadasım benım telım zaten hack lı ben telefondakı tum dosyaları goruyom o sorun degıl sorun ole bır klasorun olmayısı ben vk yı actıktan sonrada olusmuyor kı herseferınde bu ıslemımı yapacazz V40 HACK

Üst Alt