payLaşım için tşkler ama yıne ınmıor kardesm yakeymap and baseq2 yi ne zman indirmeyı denesem sitede limit doLdu diyor( User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.) 3 gundur denıorum bi turlu ındıremedım
![]()
kardeşim internet download manager gibi indirme programlarından kaynaklanıyor...evet başka siteye upolad etsen.Bir de benim telden private klasörüne giremiyorum.
kardeşim çubuğu kullanırsan daha kolay olur xplore elle zor kullanılır kopyala yapıştır yaparkenmapkey dosyasını private klasörüne atamıyorum.Private klasörüne giremiyorum.Xplorer da tek dosya olarak gözüküyor.Şimdi IDM ile indirmeye başladım bakalım neler olacak.
kardeşim private dosyası gizli ya da sistem dosyası... xplore ayarlarından gizli ve sistem dosyanı gösteri tikledim. o zaman görüyo. Ayrıca private klasörünün içindeki klasör yoksa virtual çalışırıp çık o zaman kendiliğinden oluşuyo...biliyorum da klasör boş.Yani herhangi bir klasör yok.Fexplorer da dosyaya girmeme izin vermiyor.
--------------- Ekleme ---------------
netten demosunu indirip dosyayı tele attım ve gayet güzel çalıştı ama dediğim gibi private dosyasını kullanamadığım için atamıyorum dosyayı.Bilgisayarda da gözükmüyor private dosyası.

arkadasım benım telım zaten hack lı ben telefondakı tum dosyaları goruyom o sorun degıl sorun ole bır klasorun olmayısı ben vk yı actıktan sonrada olusmuyor kı herseferınde bu ıslemımı yapacazz V40 HACKdün bende orada takılmıştım da.Sonra çözüldü.E'de private diye bir klasör var.Önce programı açıyorsun ardından bilgisayardan E'deki dosyaların içinde private klasörü var orada oluşan dosyaya atıcaksın.Bende senin dediğini yaptım ama program görmedi
--------------- Ekleme ---------------
Bir de şu virtual ile kontrolleri nasıl ayarlıcaz?Duke Nukem yükledim de tele.Kamera tuşu dışında hiçbir tuş işlemiyor.